Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Massage Jam - intuitïef masseren - introductiecursus + jam

Thursday 09 May 2024 van 10:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Intuïtief masseren, in veiligheid, zachtheid en vertrouwen.

Masseren kan op vele manieren en tijdens deze workshop zullen we ons vooral richten op jouw eigen manier van masseren. We gaan op reis om te ontdekken op welke manieren een lichaam gemasseerd kan worden, hoe jij daarvan kunt genieten en hoe dat ervaren wordt door de ander. Hiervoor dalen we eerst af in onszelf, waarbij we een diepere verbinding maken met onze intuïtie en voelen wat van daaruit naar buiten stroomt.

Tijdens de introductiecursus (van 10.00 tot 18.00) leer je hoe je je gedachten over massage los kunt laten en echt van binnenuit kunt gaan masseren of aanraken. Je komt hierdoor in diepe ontspanning terecht waardoor masseren meditatief en als een heerlijke flow gaat aanvoelen. Je bent zowel gever als ontvanger en je kunt er op vertrouwen dat je niets hoeft te geven of ontvangen wat niet goed voor je voelt. Dit omdat er geen standaard massage volgorde is, maar we juist afstemmen op de behoefte van onszelf en elkaar.

Tijdens deze workshop gaat het dus niet zo zeer om massage technieken of het leren van een massage volgorde, maar veel meer om afstemming en intuïtieve flow. Hierdoor leer je masseren vanuit je hart in plaats van vanuit je hoofd en leer je ook om te ontvangen op een manier die echt helemaal aansluit bij jouw wensen en grenzen.

In de avond (van 19.00 tot 23.00) zal de vrije massage jam plaatsvinden. Dit is een moment waarop je echt kunt opladen, ontvangen, delen en ontspannen. Om daarvoor een goede bedding te creëren gaan we vertragen en verdiepen. We gaan contact maken met ons gevoel en woorden geven aan wat je nodig hebt, wat je lijf nodig heeft en waar je je veilig bij voelt. Je kunt alleen aan deze avond deelnemen als je al eens de introductie cursus hebt gedaan.

Zowel bij de cursus als bij de jam komen we samen als brothers & sisters, dus ook bij massage op de huid blijven we uit de seksuele energie en behandelen we elkaar met diep respect voor de ander als mens. Zo kunnen we samen fijne, veilige en helende ervaringen opdoen, waarmee we onszelf en elkaar kunnen voeden en kunnen groeien. Natuurlijk ben je ook als koppel van harte welkom.

🤍
Verloop van de dag
Deze intuïtieve massage dag vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we eerst samen starten met een een korte kennismaking, een landingsmeditatie en wat ontspannen beweging. Dit zal vloeiend overlopen in de cursus, waarbij we tussendoor een uurtje pauze nemen. Neem hiervoor je eigen lunch mee en eventueel iets om te delen. Na afloop van de introductiecursus sluiten we gezamenlijk af met een korte sharing. Tussen de cursus en de jam is er de mogelijkheid om een soepje te eten, neem daarnaast nog iets te eten mee voor jezelf en evt. om te delen. Met de deelnemers die enkel naar de jam komen (en dus al eerder bij de cursus waren) zullen we wederom de avond gezamenlijk openen, mediteren en bewegen alvorens we gaan masseren. We genieten in ontspanning van de jam en komen aan het einde van de avond weer bij elkaar om samen af te sluiten.

Info over de facilitator:
Helmi Elmena is warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur. Vanuit The Human Nature Company biedt ze verschillende workshops aan waarbij ze zich voornamelijk richt op zelfliefde, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding met jezelf bent. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen. Helmi geeft knuffelworkshops, massage workshops, tantra-gerelateerde workshops en spirituele ceremonies.

🤍
10.00u inloop (kom alsjeblieft op tijd)
10.30u start introductie cursus
17.30u gezamenlijk afronden
18.00u samen eten
19.00u start jam
22.30u gezamenlijk afsluiten
🤍
Facilitator: Helmi Elmena
Host/spaceholder: Moon
Taal: Nederlands & English
Kleding: comfortabel, meerdere laagjes
Meenemen: Eigen lunch + avondmaaltijd, evt. iets om te delen. Bord, kommetje, lepel. 4 grote handdoeken.
Locatie: Plan-B, Hurksestraat 19 Eindhoven

🤍
Als je aankomt bij Plan-B dan staat er een host beneden bij de deur om je te ontvangen. Zij zal je de weg wijzen naar de ruimte van Studio 19 op de tweede verdieping. Krijg hier alvast een impressie van de ruimte: https://www.jannekebexkens.com/studio19

🤍
We hopen dat je je welkom en geliefd voelt en staan graag voor je klaar bij vragen of andere dingen die je graag zou willen delen.

Veel liefs, Team Human Nature.

Thursday 09 May 2024 van 10:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

“The journey starts within you. Welcome home”

Laten we verbinden met alles wat voor ons als mens natuurlijk is.

Reviews

Patrick

The Human Nature Company - Blue Lotus Ceremony

Een bijzondere avond, waarin alle deelnemers iets hebben ontdekt en/of verwerkt en/of geleerd. Het was fijn om samen te zijn en de energie te voelen en toch bij jezelf te kunnen blijven. Het was ook een bijzonder goed georganiseerde avond, waarin heel duidelijk wordt uitgelegd wat je wel en wat je niet kunt door het drinken van Blauwe Lotus. De begeleiding was aandachtsvol en warm en de muziek paste er perfect bij. Ik kan het iedereen aanraden, het is echt een laagdrempelige manier om kennis te maken met een natuurproduct om je dichter bij jezelf te brengen.

Lees meer

Tim De Visser

Liefdevolle sessie - Massage, coaching, knuffelen

Ik zei het al tegen Helmi; wat ze doet is magisch. Ik was ontzettend gestresst door de reis, maar Helmi wist ondanks dat een veilige sfeer te creeëren, waardoor ik me compleet kon ontspannen.

Lees meer

Yvonne Peerdeman

The Human Nature Company - Blue Lotus Ceremony

Helmi heeft weer een mooie setting verzorgd. Na een heldere uitleg over wat blauwe lotus gebruik inhoudt, hebben we samen de thee aan elkaar aangeboden en gedronken. Daarna deden we een meditatieoefening en een korte, maar intense ademhalingsoefening. Dit bracht van alles teweeg, wat ieder voor zich in alle rust er liet zijn. Helmi bood hierbij intuïtief aanrakking of aandacht aan meerderen, wat heel natuurlijk, zacht en toch sterk ondersteunend voelde. De inheemse muziek van Raph begeleidde de avond. Geleidelijk aan gingen steeds meer mensen in op de uitnodiging mee te zingen of mee muziek te maken. Er ontstond echt samenspel. Tegelijkertijd voelde het niet alsof iedereen daaraan deel zou moeten nemen. Een avond met diepgang en oprecht plezier: heerlijk.

Lees meer

Massage Jam - intuitïef masseren - introductiecursus + jam

Meer evenementen van Human Nature Community

Thursday, 22 Aug. om 13:30
Human Nature - Liefdevolle sessie - Coaching, knuffelen, massage
Human Nature Community
Knuffelworkshops Massage Intuïtie
Thursday, 22 Aug. om 19:00
Human Nature - Liefdevol knuffelen
Human Nature Community
Verbinding Tantra Knuffelworkshops
Sunday, 25 Aug. om 10:00
Human Nature - Helen in verbinding
Human Nature Community
Verbinding Zelfliefde Grenzen
Saturday, 31 Aug. om 10:00
Human Nature - Deep dive journey
Human Nature Community
Verbinding Tantra 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Wednesday, 11 Sep. om 19:30
PLAY! Zwolle l Play Zwolle Date
Play Zwolle
Dating Verbinding Playfulness
Tuesday, 03 Sep. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Sunday, 15 Sep. om 10:00
Vervolg Massagecursus met Rebalancingtechnieken
Steef Tomas - Praktijk voor Rebalancing
Massage Lichaamswerk Aanraking
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl