Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

ijsbad & adem workshop

Zaterdag 07 september 2024 van 13:30 tot 17:00

Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Over dit evenement

Een grote reset & acute stressprikkel voor je lichaam en geest. Uit je comfortzone, je comfort vinden in discomfort. Verandering aanbrengen, in je daily life en patronen. Blijvende veranderingen. Dat is wat je o.a. ervaart en leert tijdens deze workshop.

Het is een gezellige boel, deze workshop. Samen grenzen verleggen, ieder in z'n eigen proces. Mijn team en ik faciliteren en scheppen een veilige omgeving. Je voelt je veilig, vertrouwt en kunt je proces ingaan.

Het ademwerk is alleen al prachtig en erg waardevol. Hier wordt je meegenomen op reis door jezelf. Je kunt helen op diepere lagen. Je lichaam kan loslaten. Het brengt je een helder, alert, lichter, euforisch en ontspannen gevoel. Een perfecte staat van Zijn om mee het ijsbad in te stappen.

Het ijsbad is een spiegel waarin je je gedrag weerspiegeld krijgt, je patronen, overtuigingen… om vervolgens in de ontspanning te zakken. Je oerkracht voelen stromen, je innerlijke vuur komt tot uiting, de gelukshormonen gieren door je lijf, ''I can do this! Ik voel me ontspannen in de kou, wauw!''

Mijn naam is Joska Marrit en dit is wat ik mensen geef: het voelen van hun eigen innerlijke kracht, oerkracht, power. Ik laat mensen ontspannen in zo'n extremiteit als de kou. Mijn ijsbaden zijn echt koud. Door te ervaren dat je hierin kunt ontspannen, kun je de hele wereld aan. Grenzen vervagen, je durft meer. Overal waar je bent, ook al sta je voor iets waarvoor je angstig bent, je voelt dat je het kunt. Het vertrouwen in jezelf, je lichaam, wetende dat je met je adem alles aankan, dát is wat je leert door het ijsbad.

Een quick fix bestaat niet zei ik altijd. Totdat ik koude-training ontdekte. In een moment, een aantal minuten, ga je van je vecht/vluchtreactie naar totale ontspanning en euforie. Alles waarmee je worstelt in je daily life weerspiegeld zich aan je. Ik zie dit en geef dit aan je terug. Je leert over jezelf, ontdekt ingedutte capaciteiten en voelt je herboren.

Ik kijk ernaar uit je te begeleiden in dit prachtige proces. Tot op de workshop 🤍

Meer info?
www.yogametjoska.nl
Connecten?
https://www.instagram.com/yoga.met.joska/

Zaterdag 07 september 2024 van 13:30 tot 17:00

Centrum Pacha Mama, Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Yoga met Joska organiseert Welkom thuis. Een eendaags retraite festival. Jaarlijks terugkerend. Verbinding, bewustzijn & gezondheid; daarover gaat WT.

1. Kies je tickets
ijsbad & adem workshop

Jouw ticket voor een onvergetelijk mooie middag.

€ 89,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
ijsbad & adem workshop

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 16 mei. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Vrijdag, 10 mei. om 14:00
ALIVE - Tantra weekend retreat
Integrated Tantra
Tantra Ademwerk Meerdaagse retraites
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Zaterdag, 01 jun. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk Ontspanning
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl