Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mystery Saturday Maarssen

Saturday 01 June 2024 van 10:00 tot 17:00

Tuinbouwweg 19c, 3602 AT Maarssen, Nederland

Over dit evenement

Mystery Saturday
Een dag om nooit te vergeten!

Het leven is soms een mystery. Je wilt jezelf beter begrijpen, maar kan steeds maar niet bij die kern komen. Je reageert vanuit oude stukken terwijl dit helemaal niet is wie je wilt zijn. Je wordt boos of verdrietig en zou hier het liefst heel hard van wegrennen. Maar je weet ook dat dit juist is wat jou belemmert.
Wanneer je aan de slag gaat met al die stukken die je steeds opnieuw tegenhouden, dingen die jou raken, dan wordt je leven makkelijker, lichter en minder mysterieus. Je bent weer in staat eigenaarschap over jouw leven te pakken en eigen keuzes te maken. Keuzes die jou verder brengen, in plaats van belemmeren.

Daarom hebben wij Mystery Saturday ontwikkeld voor zowel mannen als vrouwen. Een dag waarin jij het middelpunt bent. Waarin je de diepte induikt en op zoek gaat naar dat wat jou belemmert om vanuit jouw potentieel te leven. Een dag vol doorbraken, zelfinzichten, kennis en transformatie.
Een dag waarin je écht gaat voelen dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Waarin je gaat ervaren hoe groot jouw zelfhelend vermogen is. Je gaat echt de diepte in, waarna je rust en liefde in jezelf zult ervaren.

Hoe ziet de dag eruit
We starten met Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork (BRTT). BRTT is een vorm van therapie waarbij je zelf niet praat, maar je lichaam laat vertellen. Een innerlijke reis voor zowel mannen als vrouwen waarin we op zoek gaan naar diep weggestopte emoties en waarbij je opgeslagen stress en spanningen op een liefdevolle manier kunt releasen en er ruimte ontstaat voor nieuwe levensenergie. Het is een van de meest veilige en meeste directe manieren om ons lichaam en onze emoties te verkennen.

Na de BRTT gaan we over op de TRB waarbij we door 7 zeer effectieve ademhalingstechnieken heen ademen. Tijdens het ademen open je de deur naar je onderbewuste, waarbij je nog meer spanningen, opgeslagen emoties en trauma’s, gifstoffen en energie van lage trilling mag loslaten of resetten. Ook hier geeft het lichaam zelf aan wat er losgelaten mag worden.

Na de lunch starten we met Soul Retrieval Regressie
Je lichaam beschermt zichzelf tegen pijn, het checkt letterlijk uit bij een heftige gebeurtenis. Dit noemen we ook wel dissociatie. Hierdoor voel je de volledige pijn niet op dat specifieke moment. Wat er dan feitelijk gebeurt is dat een zielsdeel zich terugtrekt, en wacht om teruggehaald te worden totdat het gevaar is geweken.
Het lichaam slaat alles op en wacht op een teken om doorvoeld en verwerkt te kunnen worden. Er kan pas heling plaatsvinden wanneer zielsdelen weer mogen terugkeren en weer onderdeel mogen zijn van jou.

Gedurende je leven verlies je delen van je ziel en van jezelf, waardoor je niet in jouw volle potentieel kan leven als gevolg van trauma, of wanneer je gedurende een lange periode niet volgens je zielsmissie, jouw purpose leeft. Soul Retrieval is één van de mooiste, meest leerzame en belangrijkste processen om het zielsdeel dat is afgesplitst tijdens zo’n heftige gebeurtenis uit te nodigen om terug te keren.

Na deze dag voel jij je bevrijd, ontspannen, opgelucht, licht en dichter bij jezelf. Misschien voel je je ook wat emotioneel, ook dat is normaal. Zodra je iets loslaat wat je lang hebt vastgehouden kan je dit merken in je zenuwstelsel.

Wanneer kun je niet deelnemen:
• als je zwanger bent
• als je in behandeling bent voor een hersenbloeding of glaucoom
• serieuze hart- en/of vaatziekten hebt
• net herstelt van een zware operatie
• psychoses gevoelig bent
• epilepsie hebt
• acuut trauma met actieve dissociatie en herbelevingen hebt
Bij twijfel neem even contact op met de (huis)arts.


Wij werken met een kleine intieme groep van maximaal 8 deelnemers, zodat we iedereen de juiste aandacht, veiligheid en vertrouwen kunnen bieden.

Dit event vindt ook plaats op 24 augustus in Geldrop, mocht je deze datum in Maarssen niet kunnen. https://hipsy.nl/event/54481-mystery-saturday-geldrop

Saturday 01 June 2024 van 10:00 tot 17:00

Tuinbouwweg 19c, 3602 AT Maarssen, Nederland

Over de organisatie

“Naar je hart luisteren is verbonden raken met het diepste in jezelf” -Eckhart-”

Wij richten ons op het verruimen van het bewustzijn door middel van traumaheling, ceremonies. Coaching aan mannen en vrouwen. Gericht op groepswerk.

In samenwerking met

Praktijk Vita Nova

Reviews

Muriel Abbink

Mystery Saturday Maarssen

Een mooie en magische dag vol heling! Op een mooie locatie begeleid door twee warme vrouwen waar je je gelijk veilig bij voelt. Ik voel me nu al anders!

Lees meer

Elizabeth

Mystery Saturday Maarssen

Mystery Saturday was a wonderful experience. It was a day full with energy, love and compassion. I am so thankful with Chantall and Mariëlle for organizing such a magical day.

Lees meer

Eline

Mystery Saturday Maarssen

Wat een prachtige dag vol groei! De informatie vooraf is duidelijk, en we werden op de dag zelf warm ontvangen. Eerst was er de tijd om rustig te landen, te wennen en kennis te maken met elkaar. Chantall en Mariëlle zorgen voor een veilig en ontspannen sfeer. Voor zover het mogelijk is wordt alles duidelijk uitgelegd, waardoor de overgave aan het lichaamswerk veilig voelt. Er is tussentijds genoeg ruimte voor vragen of delen. De gehele dag is compleet verzorgd inclusief heerlijke gezonde lunch. Ook aan de nazorg is gedacht, zowel op de dag zelf als via de mail de dag erna. Maar ook de periode na de Mystery Saturday blijven Chantall en Mariëlle beschikbaar voor vragen, wat heel compleet voelt. Chantall en Mariëlle, hartstikke bedankt voor deze prachtige dag waarin wij allemaal mochten ervaren en groeien in een veilige, geborgen setting. Nu is het tijd voor de integratie, maar wanneer de tijd daar is zal deze dag zeker voor herhaling vatbaar zijn!

Lees meer

Mystery Saturday Maarssen

Meer evenementen van bijChantall

Saturday, 24 Aug. om 10:00
Mystery Saturday Geldrop
Praktijk Vita Nova
1-Dags retraite Ademcirkel Trauma Release
Saturday, 02 Nov. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 14 Nov. om 14:00
INFINITE - Tantra Retraite
Integrated Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Ademwerk
Sunday, 30 Jun. om 09:00
Dag retreat - Ademwerk & Stembevrijding | De Hoorneboeg
Leonie Bos Music
1-Dags retraite Ademwerk De stem van binnenuit
Friday, 28 Jun. om 19:00
BRTT & Trauma release ademwerk Vlaardingen
Pepijn van de Peppel
Ademwerk Schaduwwerk Lichaamswerk
Sunday, 23 Jun. om 11:00
9D Transformational Breathwork Journey - Letting Go
Soul Shift
Mindfulness Adem Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl