Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Luchtiger Ademcirkel

Woensdag 24 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Capelle aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

Stap binnen in een wereld van heling en transformatie met onze Ademcirkel met verbonden ademhaling! Ben jij klaar om oude pijnen en trauma's los te laten en ruimte te creëren voor groei en genezing? Dan is deze krachtige ervaring iets voor jou!


In onze liefdevol begeleide Ademcirkel, neem ik, samen met mijn partner, je mee op een reis naar innerlijke bevrijding. Als ervaren ademwerkers hebben we de nodige expertise om je door dit proces te leiden. We geloven in de kracht van de ademhaling als een transformerende tool die je kan helpen om blokkades los te laten en emotionele ballast uit te ademen.


Deze unieke ervaring vindt plaats in een prachtige ruimte, waarin we bewust hebben gekozen voor een intieme setting met een maximum van 7 deelnemers. Dit stelt ons in staat om persoonlijke aandacht aan iedereen te geven, terwijl de energie van de groep elkaar versterkt. Het is een veilige omgeving waarin je je vrij kunt voelen om alles los te laten wat je niet langer dient.


Onze Ademcirkel biedt meer dan alleen het fysieke aspect van ademen. Het is een ceremonie die je uitnodigt om diep in contact te komen met jezelf en anderen. Samen creëren we een sfeer van verbondenheid en support, waarin je kunt experimenteren, verkennen en groeien.


Dus, sta jij open voor heling? Wil jij oude pijn achterlaten en ruimte maken voor positieve verandering? Aarzel dan niet langer en boek nu jouw plekje in onze Ademcirkel. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en ze vliegen als warme broodjes over de toonbank!

De voordelen van verbonden ademhaling zijn onder andere minder stress, beter slapen, een vrijere stroom van energie door je lichaam, het loslaten van oude pijnstukken, een helder hoofd, betere verbinding met jezelf, versterking van je immuunsysteem en meer liefde en plezier in je leven.

Er zijn echter ook contra-indicaties voor verbonden ademhaling, zoals zwangerschap, psychoses, ernstig trauma of psychische klachten, astma (in overleg), hartklachten en hoge bloeddruk.

Kom bij ons en adem diep in. Laat alles los wat je niet langer nodig hebt. Voel de bevrijding en omarm een nieuw hoofdstuk van groei en genezing. De kracht van de ademhaling wacht op jou - ben jij er klaar voor?

Kosten €37.50

Je bent welkom op de Essebaan 38, 2908LK Cappele A/D IJssel. Het is op de tweede verdieping.
Inloop is 19.00 en we starten om 19.30.
Parkeren is gratis in de omgeving. Gelieve niet direct voor de deur te parkeren ivm prive plaatsen.

Bel (0640671400) of mail (luchtigerAC@gmail.com) als je meer informatie wilt en check ook even de website als je meer informatie wilt ontvangen. https://www.jouwmassagemevrouw.nl/ademwerk/

Wij hopen jou daar te mogen ontmoeten!

Liefs Nathalie en Rob

Woensdag 24 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Capelle aan den IJssel, Nederland

Over de organisatie

“De kracht van zacht & een luchtiger leven ”

Massage en ademcoach praktijk. Workshops in ademwerk ademcirkels, tantra massages en gewone massages voor stellen.

Reviews

Soraya

Ademcirkel

Een hele fijne eerste ervaring met de ademcirkel. Na een warm ontvangst werd een goede uitleg gegeven over de sessie. Door de kleine groep kreeg ik veel support om met het ademwerk aan de slag te gaan, heel erg fijn. Tot slot alle tijd gekregen om de ervaring te laten landen. Nathalie en Rob, nogmaals dank voor deze ademcirkel🙏🏽

Lees meer

Lynn

Ademcirkel

De ademcirkel gisteren was een hele mooie, waardevolle ervaring, het was een echte reis. Niet alleen tijdens het verbonden ademhalen zelf, maar ook erna in de rust. Nathalie en Rob hebben allebei een hele fijne energie en gaven veel individuele aandacht tijdens de sessie. Bedankt voor jullie fijne begeleiding 🙏! Prachtige muziek ook in een mooie ruimte. Zeker een aanrader voor wie dieper wil met de kracht van de ademhaling! Tot de volgende keer!

Lees meer

Luchtiger Ademcirkel

Meer evenementen van Jouw Massage Mevrouw

Vrijdag, 10 mei. om 19:00
Luchtiger Ademcirkel
Jouw Massage Mevrouw
Adem Ademcirkel Ademwerk
Woensdag, 29 mei. om 19:00
Luchtiger Ademcirkel
Jouw Massage Mevrouw
Adem Ademwerk Ademcirkel
Woensdag, 26 jun. om 19:00
Luchtiger Ademcirkel
Jouw Massage Mevrouw
Adem Ademwerk Ademcirkel
Woensdag, 31 jul. om 19:00
Luchtiger Ademcirkel
Jouw Massage Mevrouw
Adem Ademwerk Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Zaterdag, 18 mei. om 10:30
🔥 Embrace Your Spring Renewal: 3-Day Dance Retreat
TransFlow Fusion
Ecstatic Dance Contact Improvisatie Ademwerk
Donderdag, 09 mei. om 19:00
9D ademwerk - Breathwork - Shanti
Shanti
Adem Ademwerk Lichaamswerk
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Ademsalon
Ademtuin
Ademcirkel Live muziek Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl