Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademsalon

Thursday 16 May 2024 van 19:00 tot 22:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Ademsalon - donderdag 16 mei 2024

Op donderdagavond 16 mei komen we weer samen op Ruigoord met de Ademsalon. Een avond op deze magische plek in het unieke kunstenaarsdorp. We combineren de verbonden ademmethode met de helende kracht van muziek.

Op het programma:

VERBONDEN ADEMCIRKEL
Tijdens een verbonden ademsessie, adem je gedurende een langere tijd op een bewuste en verbonden manier. In deze holistische vorm van ademhalen zijn de in- en uitademing continu verbonden. Hierdoor kom je terecht in een diepe staat van ontspanning en worden gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam voelbaar.

Deze Ademcirkel wordt begeleid door Cindy Belmon, Nash Mosan en Lydia Elbertzhagen.

MUZIKALE REIS
Ida Stuij en Maringo Bénéros zullen de gehele ademceremonie met live muziek begeleiden. Laat je meenemen op de golven van hun muzikale samenwerking en voel de helende kracht door je hele lichaam. Ida Stuij is muzikant, therapeut en yogini en bespeelt harmonium, tanpura en werkt met allerlei klankschalen en snaarinstrumenten. Zij exploreert intuïtieve eigentijdse melodieën voor eeuwenoude mantra’s. Zij heeft een dragende stem en met haar geluid nodigt ze uit tot belichaming, verering, verbinding en compassie. Maringo Bénéros speelt o.a. gitaar en percussie. Hij vindt zijn inspiratie in verschillende muzikale tradities van over de wereld. Met Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse invloeden gebruikt hij zijn stem en een combinatie van traditionele en moderne instrumenten om een brug te slaan tussen culturen. Hij ziet muziek als leermeester en als een broedplaats voor nieuwe stijlen en verbinding.


DETAILS
- De Ademsalon
- Ademcirkel & livemuziek
- Donderdag 16 mei 2024 19:00-22:00
- Investering: €69
- Locatie: Salon Ruigoord, Ruigoord 36, Amsterdam
- Sweets & snacks door In de Roos cateringThis event can be guided in English when non-Dutchies join the journey, more than welcome!


Reviews van de vorige Ademsalon:

"Deze avond was magisch! De setting, de vibe, de muziek, het eten en de coaches .. ik ben mega dankbaar voor deze avond en neem hem voor altijd mee. " ~ Silvana

"De magische ambiance, de verrukkelijk voedzame maaltijd die we deelden, de ontmoeting van ziel tot ziel, de adem brengen daar waar het nodig is… een verdiepende en verbindende ervaring." ~ Winnifred

"Er is een geweldige sfeer neergezet: fantastische locatie, goede begeleiding en heerlijk eten! Het was een mooie avond om weer te connecten met mijzelf en anderen. " ~ Marloes

"Het gehele samenspel van het vegan diner tot en met de begeleide meditaties en de ademcirkel was prachtig op elkaar afgestemd en volledig afgemaakt door de live muziek. Prachtig dat zo'n avond wordt gefaciliteerd waarin iedereen zijn eigen proces aan kan en mag gaan. Absolute aanrader, voor mensen met ervaring als voor beginners mbt breathwork. " ~ GeertContra-indicaties ademcirkel:
De ademcirkel wordt niet aanbevolen als je epilepsie, hartproblemen of een voorgeschiedenis van psychose hebt (gehad). Als je zwanger bent, hoge bloeddruk of hoge oogdruk ervaart is het fijn om dit nog even van te voren met ons te delen. Dit zijn geen contra-indicaties, maar we zullen je andere instructies geven zodat het past bij je omstandigheden. Tot slot: gebruik je medicatie? Laat het ons even weten!

Thursday 16 May 2024 van 19:00 tot 22:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“You carry Mother Earth within you. She is not outside of you.”

Voeding voor je lichaam en geest met ademcirkels, live muziek en soulfood.

Reviews

`hannes Trooster

Ademsalon

Ik vind de ademcirkels van Cindy waanzinnig. Een oase van rust en tot mezelf komen in mijn soms toch wat drukke leven. En dat in één van de meest bijzondere omgevingen die ik ken: De salon op Ruigoord. Oja! En als ik binnenwandel en ik zie de heerlijke hapjes die voorbereid worden door Rosanne, loopt het water me al in mijn mond. Aanrader!

Lees meer

Esther Soff

Ademsalon

De muziek was magisch en de groepsenergie was fijn! De begeleiding zorgvuldig en steunend. Dank je voor deze mooie ademreis.

Lees meer

Rudy Van den brink

Ademsalon

wauh wauh wauh!!! Sprakeloos! Dank jullie wel!

Lees meer

Ademsalon

Meer evenementen van Ademtuin

Wednesday, 18 Sep. om 19:00
Ademsalon
Ademtuin
Ademcirkel Live muziek Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 21 Jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Sunday, 15 Dec. om 15:30
Einaudi - Violin & Piano Concert in ALPHEN A/D RIJN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Saturday, 09 Nov. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in GRONINGEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl