Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel met Cacao

Saturday 29 June 2024 van 13:00 tot 15:30

Yoga Studio & Praktijk Corazon, Goudenregenstraat 89, 2565 EP Den Haag, Netherlands

Over dit evenement

Als je altijd maar bezig bent en dingen aan het doen bent, dan verlies je langzaam de verbinding met jezelf. Het is fijn en belangrijk om zo nu en dan stil te staan, in te checken bij jezelf en even de balans op te maken. Daar is een vrouwencirkel dé plek voor. Het is een moment voor jezelf, om de stilte op te zoeken en te luisteren naar wat er binnen in jou speelt.

Een vrouwencirkel is een veilige plek om je hart te openen te delen met andere vrouwen. Er wordt niet geoordeeld of ongevraagd advies gegeven. Je zult merken dat andere vrouwen ook tegen dingen aan lopen en dat je helemaal niet zo gek of anders bent zoals je misschien denkt! Het is fijn om die erkenning bij elkaar te vinden. Hier mag jij helemaal jezelf zijn! Je hoeft even helemaal niks, alleen maar voelen en zijn.

Om nog meer te verbinden met ons lijf en hart, drinken we 100% pure cacao. Een plantmedicijn met heel veel fijne stofjes die ervoor zorgt dat je hart meer opent en dat je meer geluk en helderheid gaat ervaren. Het aardende effect zorgt ervoor dat je meer in je lijf zakt en meer aanwezig kan zijn. Na het drinken van de cacao begeleid ik je in een meditatie/visualisatie om op een dieper level met jezelf te verbinden. Daarna is er ruimte voor een schrijfopdracht en gaan we met elkaar delen.

Wat kun je verwachten:
- Een fijne en veilige setting
- Een kleine groep vrouwen
- Thee, cacao en snacks
- Een plek om jezelf te kunnen zijn en te delen
- Een meditatie, schrijfopdracht, deelrondes en een persoonlijke kaart.
- Meer verbinding met jezelf en anderen!

Voor wie?
Deze vrouwencirkel is voor iedere vrouw die liever voor zichzelf wilt zijn en de tijd voor zichzelf wilt nemen. Dit is voor de vrouw die altijd maar doorgaat en moeite heeft om zichzelf op 1 te zetten. Gun jij jezelf een moment van zelfzorg en verbinding met jezelf? Zou jij je meer willen verbinden met gelijkgestemde vrouwen? Wees welkom!

Wie ben ik?
Ik ben Debbie, coach en spaceholder vanuit mijn bedrijf Jezelf op 1. Ik ben in 2020 voor het eerst in aanraking gekomen met vrouwencirkels en ik vond het meteen geweldig. Een plek waar ik even helemaal mocht zijn, vanuit mijn hart kon delen en voor het eerst realiseerde ik me: ik ben helemaal niet gek, andere vrouwen ervaren deze dingen ook. Al snel heb ik een opleiding gevolgd om zelf vrouwencirkels te geven die ik sinds 2022 geef.

Het is mijn missie om vrouwen te verbinden met zichzelf en de kracht die in hen zit. Door het doorvoelen en loslaten van oude patronen en overtuigingen kun je meer jezelf te zijn en jezelf op nummer 1 te zetten!

Saturday 29 June 2024 van 13:00 tot 15:30

Yoga Studio & Praktijk Corazon, Goudenregenstraat 89, 2565 EP Den Haag, Netherlands

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

Vrouwencirkel met Cacao

Meer evenementen van Jezelf op 1

Friday, 15 Nov. om 17:00
Terug in je Kracht retreat
Jezelf op 1
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 19 Jul. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Henners
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Thursday, 25 Jul. om 19:30
KIVA, THE CALL OF THE WISDOM KEEPERS, SPECIAL
Sacred SoulTribe Events
Film Cacao ceremonie Klankbad
Saturday, 12 Oct. om 13:30
Jaargroep stembevrijding vrouwencirkel 2024-2025 ZATERDAG
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl