Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Terug in je kracht Retreat

Friday 15 March 2024 om 17:30 tot Sunday 17 March 2024 om 16:00

De Zenhoeve, Nieuwkerk 19, 2382 Ravels, Belgium

Over dit evenement

Door de drukte van alledag kun je het gevoel hebben jezelf te verliezen. Er is weinig tijd voor jou, om gewoon te zijn. Het leven gaat altijd maar door en jij probeert alle ballen hoog te houden. Je staat voor iedereen klaar maar loopt jezelf regelmatig voorbij. Dit retreat is voor alle vrouwen die een moment voor zichzelf willen. Even uit de drukte van alledag willen stappen en thuis willen komen in zichzelf.

Het is heel krachtig om voor jezelf te kiezen en even op de pauzeknop te drukken. Om te stoppen met doen en weer te gaan zijn. In dit weekend helpen we jou om terug te komen bij jezelf, bij je gevoel en bij je lichaam. Je hoeft even helemaal niks. Er wordt voor jou gezorgd en alle activiteiten die we doen helpen jou om tot rust te komen, dichterbij jezelf te komen of dingen los te laten. Om sterker naar huis te gaan na dit weekend, waarbij je het gevoel hebt weer opgeladen te zijn en sterker in je schoenen staat.

Dit retreat is echt een cadeautje aan jezelf. Je gunt jezelf een moment van bezinning, reflectie, rust en verbinding. Op een prachtige plek midden in de natuur staat de Zenhoeve, een heerlijke plek met alles wat we nodig hebben. Een fijne zaal voor alle sessies, drie keer per dag heerlijke gezonde en vegetarische maaltijden en slaapkamers met uitzicht op de natuur.

Dit zijn de thema's per dag:
Vrijdag: Hart openen
Zaterdag: Loslaten
Zondag: In je kracht

Deze activiteiten / sessies kun je verwachten:
- Yoga
- Meditatie
- Vrouwencirkel
- Cacao ceremonie
- Kundalini activatie
- Stiltewandeling
- Vrije dans
- Schrijfopdrachten
- Vuurcirkel

Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor jezelf om te wandelen, te reflecteren, te lezen of lekker te lummelen. Vanuit rust komt kracht :)

Wat is Kundalini Activatie?
Kundalini energie is levensenergie. Bij heel veel mensen is deze energie gaan slapen, omdat je op de automatische piloot leeft. Tijdens een kundalini activatie wordt die levenesenergie geactiveerd en wordt je lichaam energetisch opgeschoond. Opgeslagen emoties, negatieve energie en trauma's worden losgelaten. Een hele krachtige manier om dingen los te laten dus! Je wordt begeleid in een kleine groep en krijgt precies wat je nodig hebt op dit moment.

Voor wie?
Dit retreat is voor vrouwen. Vrouwen die klaar zijn om in hun kracht te komen. Vrouwen die zich niet meer willen aanpassen of pleasen om gezien te worden. Vrouwen die zichzelf het niet waard of onbelangrijk vinden en dat nu graag anders zien. Vrouwen die het leuk vinden om aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer is, maar nog niet weten waar te moeten beginnen. Vrouwen die geloven in zichzelf. Vrouwen met of zonder kinderen. Vrouwen met of zonder relatie. Vrouwen met dromen. Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en de kracht die in hun ligt. Vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten.

Wie zijn wij?
Wij zijn Debbie en Esmée, beide 35 jaar en we hebben allebei een dochter. We kennen elkaar al ons hele leven, we zijn met elkaar opgegroeid. Beide zijn we gegroeid tot krachtige vrouwen die een verschil willen maken in het leven van andere vrouwen. Beide hebben een pad doorlopen van pijn, verlies, rouw, vallen en opstaan, teleurstellingen, voelen en in je kracht komen. Wij hebben allebei gevoeld dat je de kracht in jezelf vindt als je verbindt met jezelf en openstaat voor wat er in je leeft. Door te voelen, shit aan te kijken en shit op te ruimen. Door het leven te vieren en genieten van alles wat er op je pad komt.
Wij zullen allebei onderdelen verzorgen van dit retreat, daarin bundelen wij onze krachten.

Wij kijken er enorm naar uit om een fijn retreat samen te hebben. Een plek waar je mag zijn. Waar je mag landen. Waar je kan verbinden met andere vrouwen. Waar je mag thuiskomen in je hart. Waar je mag loslaten. Waar je mag groeien. Waar je mag leren. Waar je lief voor jezelf mag zijn. Een plek waar alles goed is, precies zoals het is.

Investering
Er is in totaal plek voor 8 vrouwen. Er is nog 1 ticket over van €555!
Dit is inclusief twee overnachtingen, drie keer per dag een maaltijd, de hele dag door thee/koffie/snacks en alle begeleiding en sessies van Debbie en Esméé.

Heb je vragen? Stuur gerust een bericht naar debbie@jezelfop1.nl
Meer informatie kun je lezen op https://jezelfop1.nl/retraite/

Je ontvangt voor het retreat nog een vragenlijst om meer over jou te weten te komen.

Tot snel lieve vrouw!
Liefs, Debbie en Esmée

Friday 15 March 2024 om 17:30 tot Sunday 17 March 2024 om 16:00

De Zenhoeve, Nieuwkerk 19, 2382 Ravels, Belgium

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

Terug in je kracht Retreat

Meer evenementen van Jezelf op 1

Friday, 15 Nov. om 17:00
Terug in je Kracht retreat
Jezelf op 1
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 20 Oct. om 12:30
I am Light
Holy Joy
Yoga Kundalini Kundalini activatie
Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Friday, 19 Jul. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Henners
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl