Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Terug in je Kracht One day retreat

Friday 05 July 2024 van 10:00 tot 16:30

Center de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Netherlands

Over dit evenement

Lieve vrouw, het is tijd om terug in je kracht te komen!! Wij nodigen jou uit om te verbinden met jezelf, jouw lichaam, baarmoeder én met andere vrouwen.

Als vrouwen hebben we vaak het gevoel alles te moeten doen en te dragen. Om sterk te zijn en altijd maar door te gaan. Dat is ook heel mooi en moedig. Maar kun je je soms ook laten dragen? Leren ontvangen en meer in het moment zijn?

Dit Terug in je Kracht one day retreat staat in het teken van de baarmoeder en de vrouwelijke kracht die in ons zit. Het is een kans om los te laten wat je niet langer dient en om diepere verbindingen te leggen, niet alleen met jezelf, maar ook met andere fantastische vrouwen.

Op het programma staat:
- Cacao ceremonie
- Kundalini Activatie
- Rite of the Womb / baarmoederheling
- Vrouwencirkel

Waarom deelnemen?
- Versterk je verbinding met je vrouwelijke essentie.
- Ontdek de helende kracht van je baarmoeder.
- Creëer waardevolle relaties met gelijkgestemde vrouwen.
- Gun jezelf een dag van zelfzorg en innerlijke groei.

Deze dag is inclusief een gezonde lunch, koffie/thee en snacks.

Details:
Datum: Vrijdag 5 juli
Tijd: inloop vanaf 9.30 uur. We starten om 10.00 uur en we eindigen rond 16.30 uur
Waar: Centrum de Linde in Bilthoven
Kosten: Er zijn early-bird tickets beschikbaar voor €99. Daarna zijn de tickets €111 voor dit one day retreat

Wie zijn wij?
Wij zijn Debbie en Esmée. Wij kennen elkaar al ons hele leven en hebben beide een pad bewandeld van vallen en opstaan. Dat pad heeft ons zo dichtbij ons zelf gebracht, waardoor wij volledig in onze kracht staan en vanuit onze passies willen wij dit doorgeven aan andere vrouwen. Wij organiseren regelmatig retreats om vrouwen terug te laten komen in hun kracht.

Wat is een cacao ceremonie?
Door het drinken van 100% pure cacao kun je sneller en makkelijker verbinding maken met je hart en lichaam. Je zakt als ware sneller in je lichaam. Cacao helpt je gronden en helpt je om uit je hoofd en in je lijf te komen. Tijdens deze dag is het fijn om je verbonden te voelen met jezelf en je lichaam en om open te staan om te ontvangen, daar helpt de cacao bij!

Wat is een kundalini activatie?
Kundalini energie is levensenergie. Bij heel veel mensen is deze energie gaan slapen, omdat je op de automatische piloot leeft. Tijdens een kundalini activatie wordt die levenesenergie geactiveerd en wordt je lichaam energetisch opgeschoond. Opgeslagen emoties, negatieve energie en trauma's worden losgelaten. Een hele krachtige manier om dingen los te laten dus! Je wordt begeleid in een kleine groep en krijgt precies wat je nodig hebt op dit moment.

Wat is een rite of the womb?
Een rite of the womb is een baarmoederheling. Wist je dat er veel oude pijnen en trauma's opgeslagen liggen in jouw baarmoeder? Van jezelf, maar ook van je moeder en oma. Dit draag je allemaal mee. Je baarmoeder is ook de plek van vrouwelijke creatie, dus als je merkt dat het niet stroomt zou dat daaraan kunnen liggen. Tijdens de one day retreat laten we alles los wat je niet meer dient en laten we de vrouwelijke kracht weer stromen.

Wat is een vrouwencirkel?
Een vrouwencirkel is een veilige space waar vrouwen samen kunnen delen vanuit hun hart. In een vrouwencirkel wordt niet geoordeeld of geongevraagd advies gegeven. We luisteren naar elkaar et liefde. Het werkt heel helend om je kwetsbaar op te stellen in een kring met vrouwen en je zult zien dat er veel herkenning is. Een vrouwencirkel bestaat uit een meditatie en verschillende deelrondes.

Als je vragen hebt, stuur gerust een berichtje naar debbie@jezelfop1.nl

Friday 05 July 2024 van 10:00 tot 16:30

Center de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Netherlands

Over de organisatie

“De belangrijkste relatie is die met jezelf!”

Jezelf op 1 organiseert vrouwencirkels en retraites voor vrouwen die zichzelf op nummer 1 willen zetten. Je bent het waard lieve vrouw!

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Vrouwencirkel met Cacao

Mooie ervaring. Overtrof mijn verwachting.

Lees meer

Jack

Terug in je kracht Retreat

Met volle teugen heb ik genoten van het weekendretreat! Het was fijn om, ondanks dat er een vast programma was, ik de tijd los kon laten. Alles mocht en niets moest. Vond het heel prettig om in een kleine groep vrouwen aards maar ook spiritueel bezig te zijn, het voelde veilig en vertrouwd voor mij. De begeleiding van Debbie en Esmée klopte en was goed afgestemd op elkaar. Ik heb mooie inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan! Daarnaast was de Zenhoeve een hele mooie locatie om te verblijven. Het eten waar speciaal een kok voor kwam was een plaatje om te zien en heerlijk van smaak. Kortom: het was heel inspirerend en een waardevol weekend, dank lieve vrouwen!!

Lees meer

Thaisa Lourenco gomeS

Terug in je kracht Retreat

wat een fantastisch heerlijke ervaring! Twee fantastische coaches . Niet alleen in hun vak maar ook als persoon. Genoten van het begin tot het einde. Ik wil nog eens terug :)

Lees meer

Terug in je Kracht One day retreat

Meer evenementen van Jezelf op 1

Friday, 15 Nov. om 17:00
Terug in je Kracht retreat
Jezelf op 1
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 15 Aug. om 19:00
Kundalini & Consciousness Activation - Breda
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Trauma Release Energiewerk
Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Sunday, 20 Oct. om 12:30
I am Light
Holy Joy
Yoga Kundalini Kundalini activatie
Saturday, 14 Sep. om 13:00
The Kundalini Experience, movement to empower
Yogapepper
Kundalini activatie Kundalini Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl