Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Jouw Kracht, Jouw Realiteit ( halve dag workshop )

Zondag 14 april 2024 van 10:00 tot 14:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

๐ŸŒŸ๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜, ๐—๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฅ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜: ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ, ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—Ÿ๐—ผ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—•๐—น๐—ผ๐—ธ๐—ธ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ ๐ŸŒŸ

Voel je je soms vast in je gedachten en verlang je naar diepe verbinding met je innerlijke zelf? Heb je veel doelen en verlangens, maar lukt het je maar niet om ze waar te maken? Voel je soms twijfel aan jezelf en wat je kunt bereiken? Iets houdt je tegen of misschien is je behoefte nog niet groot genoeg om door de beperkingen heen te komen die je misschien nog voelt. Wanneer is nu een goed moment om daadwerkelijk actie te ondernemen in de richting van jouw dromen?

๐——๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜:
Dit event, genaamd "Jouw Kracht, Jouw Realiteit", is een diepgaande workshop die je helpt om het vertrouwen in jezelf te vergroten, je manifestatievaardigheden te versterken en blokkades los te laten die je tegenhouden.

Na deze workshop zul je niet alleen een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen ervaren, maar ook in staat zijn om duidelijkheid te krijgen over wat je echt wilt manifesteren in je leven en om actie te ondernemen om dit waar te maken.

Ga met mij mee op een krachtige reis waarin we werken met het onderbewustzijn. Ik neem je mee op een ademwerkreis om dieper in contact te komen met jezelf en je in te laten zien wat je tegenhoudt. We onderzoeken wat je moet loslaten om het leven in je hoogste potentieel te leven.

We zullen ook diep ingaan op het vertrouwen in het universum en het begrip dat alles met een reden gebeurt. We zullen verkennen waarom dingen gebeuren en hoe we deze inzichten kunnen gebruiken om onze persoonlijke groei te ondersteunen

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป:

๐ŸŒธ ๐—”๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ voor het loslaten van blokkades en het bevrijden van energieรซn die je tegenhouden.

๐ŸŒธ๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐˜†๐—ฝ๐—ป๐—ผ๐˜€๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ terug in de tijd om de oorsprong van belemmerende overtuigingen te verkennen en te transformeren.
Intentie-instellingsoefening om helderheid te krijgen over wat je wilt manifesteren en je focus te versterken.

๐ŸŒธ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ontworpen om je te begeleiden bij het verkennen van je innerlijke wereld, het vergroten van zelfvertrouwen en het verhelderen van hun doelen en verlangens.

๐ŸŒธ๐—ญ๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป: Een stel krachtige oefeningen om je te helpen jouw eigen kracht en capaciteiten te erkennen en te cultiveren, en om je aan te moedigen deze gevoelens van zelfvertrouwen te integreren in andere aspecten van jouw leven

๐ŸŒธ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป: ontwikkel authentieke verbindingen met gelijkgestemde vrouwen in een veilige en koesterende omgeving, waarbij ondersteunende relaties worden bevorderd die verheffen en inspireren.

๐—˜๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ..

๐——๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด, & ๐—น๐—ผ๐˜€๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป.
En als je daar eenmaal doorheen bent gegaan en je duidelijkheid hebt gevonden, laten we een doel in je tijdlijn vallen!!
ZODAT JE ECHT DE KRACHT IN JEZELF KUNT VINDEN OM JE DROOM LEVEN TE CREEEREN!

Datum: 14 April 2024
Tijd: 10:00 tot 14:00 (uitloop tot 14:30)
Locatie: @YogaZentrum
(De fijne yoga studio is makkelijk te bereiken met bus 63 en tram 17. Je kunt natuurlijk ook altijd met de fiets of auto komen. Er zijn genoeg (gratis) parkeermogelijkheden)

๐ŸŒŸ Investering: โ‚ฌ42.50
Om uw plek te reserveren, klikt u op "Geรฏnteresseerd" of "Gaat" en stuur mij een direct berichtje. Ik zal je dan voorzien van alle details die je nodig hebt om je plaats in deze empowerende workshop vast te stellen.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ:
Stephanie heeft jarenlange ervaring in het werken met medicijnen uit de Amazone, ze is een gecertificeerde Kambo-begeleider. Daarnaast is ze een gecertificeerde yoga lerares & ze werkt ook als mentor met vrouwen om zich fijner in hun lichaam te voelen met acceptatie. Ze biedt innerlijke reizen aan van 8 weken terug naar jezelf, waarbij ze verschillende modaliteiten gebruikt, zoals neuro linguรฏstisch programmeren, hypnose & emotionele verander techniek. De reis is gebaseerd op generatie trauma dat zich fysiek en emotioneel manifesteert. De reis is terug komen naar de vrouwelijke zachtheid, loslaten van zorgen en leven met overgave en vertrouwen in jezelf.
Het werken met het onderbewustzijn is een van haar grote passies.
Meer over Stephanie kun je haar vinden op https://www.instagram.com/chava_wild_roots

Zondag 14 april 2024 van 10:00 tot 14:00

YogaZentrum Nada, Zuidermolenweg 7, 1069 CE Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

Specialiseerd in yin yoga, retraites, workshops en mentorschapsreizen.

Jouw Kracht, Jouw Realiteit ( halve dag workshop )

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 09:30
Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen
ADEM MET TARA
Meerdaagse retraites Ademwerk Vrouwen workshops
Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Zaterdag, 25 mei. om 13:30
Ademcirkel Hendrik Ido Ambacht
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zondag, 09 jun. om 18:45
Discover your breath workshop | met adem en yin yoga
Yoga met Nicolle
Ademwerk Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl