Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontdek de Kracht van Je Adem

Vrijdag 19 april 2024 van 18:30 tot 21:00

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

\\\ English see below ///

ONTDEK DE KRACHT VAN JE ADEM

Ga op innerlijke reis met je adem en geef je over aan verdieping, verruiming, verstilling en verwerking van mogelijk oud zeer. Zak met je aandacht uit je drukke hoofd en ervaar de grootsheid van je hart; voel de liefde, geniet van het zijn, herinner je de blijdschap en vreugde van het leven. Ontdek de kracht van het verbonden ademen onder gedegen begeleiding van Nathan Rajac.

>>> Profijten van het verbonden ademen:
o verminder stress
o verbetert immuun systeem
o verbeterde omgang met emoties
o verscherpte focus en helderheid
o meer gevoel van vreugde en tevredenheid
o verdieping in zakelijke en intieme relaties
o versterkt vertrouwen in jezelf en het leven
o verwerking van trauma

Nathan is coach in adem- en lichaamswerk, met een trauma geïnformeerde werkwijze. Met het ademwerk ben jij degene die altijd in controle blijft; jij bent als het ware de kapitein van je boot en hebt het roer in handen. Wat veel beoefenaars als waardevol ervaren is dat jouw gevoel van vrije wil kracht wordt bijgezet.

>>> Programma:
18.15 uur: Inloop met thee
18.30 uur: Welkom met meditatie
18:45 uur: Ontmoetingscirkel
19:00 uur: Opening Sacred Space
19:15 uur: Verbonden Ademen
20:15 uur: Sluiten Sacred Space
20:30 uur: Sharingcirkel
21:00 uur: Afronding

Het verbonden ademen is voor eenieder die er klaar voor is iets nieuws te ontdekken en verlangt naar verandering op wat voor manier dan ook. Sacred Space wordt gecreëerd door een invocatie naar de zeven heilige richtingen te maken. Dit zorgt voor een gevoel van geborgenheid en nodigt uit tot helderheid voor het zetten van een intentie. De sessie is toegankelijk voor zowel ervaren als nieuwe ademwerkers. De gesproken taal is Nederlands of Engels, afhankelijk van de groep.

>>> BELANGRIJK contra-indicaties voor deelname:
- Aneurysma's
- Astma (breng uw inhalator mee)
- Hart- en vaatziekten en/of ongecontroleerde onregelmatigheden
- Vrijstaand netvlies
- Epilepsie
- Glaucoom
- Hoge bloeddruk die niet onder controle is met medicijnen
- Geschiedenis van beroertes of epileptische aanvallen
- Osteoporose
- Zwangerschap
- Bloedverdunnende medicijnen op recept (bijv. Coumadin)
- Bipolaire stoornis of schizofrenie (vastgesteld door een zorgverlener)
- Ziekenhuisopname ivm een psychiatrische of emotionele crisis (na 2013)

Na de daverend succesvolle reeks 'proef' sessies van vorig jaar zijn we dankbaar enthousiast om in 2024 met toegewijd hart ruimte te scheppen voor eenieder die de kracht van de adem wil ontdekken. Wat deze sessies uniek maakt zijn de sjamanistische elementen en de speelse aspecten die je uitnodigen voor een gevoel van thuiskomen in jezelf. Ontdek de Kracht van je Adem en herinner je de liefde van het leven. Leef je mee?

De data van de voorlopig geplande sessies in Groningen bij Yogastudio Ohm zijn:
- vr 19/04

Vragen of andere (nood)zaken?
Schroom niet te bellen/appen/sms’en: +31611154131

Hartegroet,
Nathan Rajac

>>> De aankoop van een ticket getuigt dat je eigen verantwoordelijkheid neemt voor jouw welzijn op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau.


UNLOCK THE POWER OF YOUR BREATH

Go on an inner journey with your breath and surrender to deepening, expansion, stillness and processing of possible old hurts. Take your attention out of your busy head and experience the greatness of your heart; feel the love, enjoy being, remember the happiness and joy of life. Discover the power of connected breathing under thorough guidance from Nathan Rajac.

Breathwork is a powerful tool that helps the practitioner to connect deeply with the body and see what is there when the busy mind is more silent. The ancient Latin word 'Spiritus' means both 'breath' and 'spirit'. The breath is the bridge between body and mind. Breathwork alters the state of being on a physical, emotional, and spiritual level.

How does it work?
We use a conscious connected way of deep breathing that brings in more oxygen into the cells of the body. This method activates and regulates the autonomic nervous system. All the information that is stored into the cells can be released to help the body return to it's natural state of health and well-being.

>>> Benefits of breathwork:
- improved immune system
- reduced stress
- improved emotional management
- sharpened focus and clarity
- increased experience of joy and contentment
- enriched personal and professional relationships
- enhanced confidence and trust in life
- healed trauma

Nathan is a coach in breath and body work, with a trauma-informed method. With breathwork you are the one who always remains in control; you are, as it were, the captain of your boat and have the helm in your hands. What many practitioners experience as valuable is that your sense of free will is strengthened.

>>> Program:
6.15 PM: Walk-in with tea
6:30 PM: Welcome with meditation
6:45 PM: Opening Circle
7:00 PM: Opening Sacred Space
7:15 PM: Conscious Connected Breathwork
8:15 PM: Closing Sacred Space
8:30 PM: Sharing Circle
9:00 PM: Completion

Conscious Connected Breathwork is for anyone who is ready to discover something new and longs for a change in any way. Sacred Space is created by making an invocation to the seven sacred directions. This provides a feeling of safety and invites clarity for setting your intention. The session is open to both experienced and new breathworkers. The spoken language is Dutch or English, depending on the group.

>>> IMPORTANT contraindications for participation:
- Aneurysms
- Asthma (please bring your inhaler)
- Cardiovascular disease and/or irregularities including prior heart attack
- Detached Retina
- Epilepsy
- Glaucoma
- High Blood Pressure that is not controlled with medication
- History of strokes or seizures
- Osteoporosis
- Pregnancy
- Prescription blood thinning medications (i.e. Coumadin)
- Bipolar disorder or schizophrenia (prior diagnosis by a health professional)
- Hospitalization for a psychiatric condition or emotional crisis (last 10 yrs)

After last year's successful series of 'trial' sessions, our hearts are joyfully excited to create space in 2024 for those willing to Unlock the Power of their Breath. What makes these breathwork sessions unique are the shamanic elements and the playful aspects that invite you to feel at home within yourself. Unlock The Power of Your Breath and Remember The Love of Life. Are you ready to remember?

The following dates are the current planned sessions in Groningen:
- Fri 04/19

If you have any questions, comments or concerns; please reach out to me +316 11154131

With love,
Nathan Rajac

>>> Purchasing a ticket proofs that you take responsibility for your well-being on a physical, emotional and mental level.

Vrijdag 19 april 2024 van 18:30 tot 21:00

Yogastudio Ohm Groningen, Regattaweg 5, 9731 AJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

“Only breathing is a constant thing between birth and death.”

Adem geeft leven; adem geeft aandacht; adem geeft kracht; adem diep in, uit en lach. Een nieuwe dag ontwaakt, na het donker van de nacht.

Reviews

Agnes Van Lingen

Ontdek de Kracht van Je Adem

Wauw.. Ik heb 22 april mogen ervaren hoe het is om bij Nathan een ademsessie te volgen, en woorden doen te kort. Het is echt een ervaring die ik iedereen gun die er voor open staat! Wat kan je verwachten? Naast dat het überhaupt een cadeau voor jezelf is, ga je op innerlijke reis door verbinding te maken met jezelf dmv je adem. Ik kan niet uitleggen hoe, maar door zo met je adem te werken, gebeurt er iets in je lijf/in je energie. Ik had de intentie om ‘los te laten’ en dat heb ik zeker gedaan! Ik voelde (mentale) pijn, moest ontzettend huilen en voelde boosheid, emoties die in het dagelijkse leven misschien wat onderdrukt werden, mochten er nu uit komen. En dat was fijn!! Bij eerdere ademsessies bij andere mensen lukte mij dit niet zo goed, ik was te veel bezig met anderen maar ik voelde mij nu zo veilig en gedragen dat ik écht los kon laten, op mijn eigen stuk kon focussen. Tijdens die wat zwaardere emoties, moest ik ook ineens enorm lachen en zag ik ook echt de kracht van die pijn punten. Ik voelde mij zelf ineens enorm krachtig! En dat was echt de oplading die ik nodig had op dat moment. Zonder die fijne, veilige begeleiding, mooie muziek en prettige sfeer was dat echt niet mogelijk geweest. Dus lieve Nathan (en spaceholder Marlinde) , enorm bedankt voor deze prachtige sessie. Je bent enorm krachtig en hebt zo’n mooi groot hart, daarmee ga je nog veel mooie dingen doen, dat weet ik zeker! ❤️ Dit was zeker voor mij niet de laatste keer. Ik hoop dat als iemand twijfelt om te gaan, dat hij/zij het zichzelf gunt om uit de comfortzone te stappen en zelf te ervaren hoe het is om op deze manier verbinding te maken met jezelf. Want even eerlijk, wat heb je te verliezen? Veel liefs, Agnes

Lees meer

Yumiko Van Diest

Ontdek de Kracht van Je Adem

Ik vond deze ervaring bij Nathen heel bijzonder! Ik vond de sfeer heel fijn en veilig. Ik voelde ook heel verbonden tijdens de sessie met alle andere, heel fijn. Ik kon tijdens de sessie weer een stuk pijn loslaten! Ik zou een ademsessie bij Nathan volgen 100% aanraden ❤️

Lees meer

S. De Vries

Ontdek de Kracht van Je Adem

Net als de vorige keren zette Nathan weer een veilige omgeving neer. Het voelt iedere keer weer als een warm bad. Fijn om er bij te zijn. Deze keer was het grotendeels in het Engels omdat één deelnemer niet Nederlandstalig was. Dat was geen probleem al is het fijner als het geheel in je eigen taal is. Nog een tip: bij sommige muziekstukken op het eind is het fijner als het zachter klinkt. Ik kom graag terug. Ga zo door!!

Lees meer

Ontdek de Kracht van Je Adem

Meer evenementen van Nathan Rajac

Vrijdag, 10 mei. om 18:30
Adem in de Lente
Nathan Rajac
Ademcirkel Innerlijke Reis Ademwerk
Zondag, 19 mei. om 19:00
Adem & Klank - Moeder & Zoon
Nathan Rajac
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zondag, 02 jun. om 10:00
Adem in de Lente
Nathan Rajac
Ademcirkel Innerlijke Reis Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl