Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Re-connecting with nature Gathering | Smudge maken

Zaterdag 13 augustus 2022 van 13:00 tot 16:00

Nieuwe Meerlaan 1, 1187 NW Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

In ieder van ons schuilt een medicijnvrouw archetype. Velen van ons worden op dit moment weer geroepen om in harmonie te leven met de natuur. De medicijnvrouw archetype bezit de gave van energetische genezing. Ze ziet het verleden en de toekomst en kijkt diep in de harten van anderen. Haar passie is het dienen en herstellen van harmonie, balans en genezing voor de mensheid en de aarde.

Tijdens de Re-connect with Nature Gathering gaan we de verbinding weer aan met deze essentie. In een veilige warme ruimte van samenzijn middenin de natuur, ervaren we de kracht van storytelling, het zetten van je intentie en werken met kruiden.

Iedereen zal zijn eigen smudge samenstellen en maken. Smudge betekend letterlijk: smeulend vuur. Het verbranden van kruiden en planten voor positieve effecten wordt al sinds de oudheid beoefend. En wordt onder andere ingezet tijdens rituelen, het energetisch reinigen van ruimtes en mensen of om zegeningen kracht bij te zetten. Tijdens de gathering ervaren we hoe het voelt om te werken met kruiden en gaan we in op het gebruik van een smudge.

✦ Voor wie: ✦
De Re-connect with Nature Gathering is voor iedereen
die de behoefte heeft om weer in verbinding te komen met de helende werking van kruiden en bloemen op een speelse manier. Samen kijken we op een eervolle manier naar datgene dat de natuur ons te bieden heeft. Je gaat naar huis met een zelfgemaakte smudge en een open hart.

✦ Programma ✦
- Opening Ceremonie Sharing Cirkel
- Intentie Setting + meditatie
- De werking van kruiden & geurbeleving
- Pauze
- Smudge maken
- Afsluiting Ceremonie

Aanvang: 12.45
Start tijd: 13.00 tot 16.00 met uitloop tot 16.30

✦ Samenwerking met Josc Lione ✦
Voor deze gathering zijn we een mooie co-creatie aangegaan met Josc Lione. Josc Lione verzorgt sinds kort voor de 'ceremonial foods' tijdens onze workshops en bijeenkomsten. Waarbij oog voor intentie en liefde voor gezonde voeding en de natuur centraal staat. Josc's missie is om met haar onderneming ‘Easy going alkaline’ mensen weer bewust te maken van de natuur en hoe zij perfect voor ons zorgt. Tijdens de Re-connect with nature Gathering gaan we samen weer ontdekken wat kruiden en bloemen voor ons kunnen betekenen. En wie weet ontwaakt er iets in jezelf dat je graag verder wilt gaan ontwikkelen...

✦ Over Inner Sunshine Collective: ✦
Inner Sunshine Collective is ontstaan uit een gezamenlijke visie voor een wereld waar verbinding, vernieuwing en harmonie met de aarde centraal staat. Een wereld waar we open staan om elkaar te inspireren en van elkaar te leren! Met ons nieuwe platform geven wij een podium aan mensen in onze samenleving die geloven dat een nieuwe aarde binnen jezelf begint. Verhalen geven de mogelijkheid om te verbinden. Om te erkennen dat ondanks onze verschillen en perspectieven, liefde en saamhorigheid nodig zijn in deze turbulente tijden waar we nu in leven.
De wereld verandert in een snel tempo. Hoe we daar een invulling aan gaan geven, is aan ons. Ga je mee met ons op ontdekkingsreis naar de nieuwe aarde? Droom je samen met ons deze realiteit in werkelijkheid?

Meetingpoint/verzamelplek: Nieuwe Meerlaan 1, 1187 NW Amstelveen, Nederland
Boesem parkeer (voor het huisje van de openbare toiletten)

Annuleringsvoorwaarden:
Mocht je om welke reden dan ook verhinderd zijn. Laat het ons weten.
Bij een cancelling van 48 uur voor de gathering krijg je het hele ticketbedrag terug.
Bij een cancelling van 24 uur voor de gathering krijg je 50% van de ticketprijs terug.

Zaterdag 13 augustus 2022 van 13:00 tot 16:00

Nieuwe Meerlaan 1, 1187 NW Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

☼ Verhalen. Verbinden. Vernieuwen. ☼ Workshops, Gatherings + Dag Retreats ☼ Supporting others to stand in their Light.

Reviews

Naomy M

Re-connecting with nature Gathering | Smudge maken

Inner Sunshine Collective organiseert altijd geweldige gatherings! Het zijn geweldige vrouwen, my soul family!

Lees meer

Caroll Van den Brom

Re-birthing Meditation Ceremonie

Het was een geweldige ervaring. Iedereen was super open met en naar elkaar toe. Niemand kende elkaar eigenlijk en om je dan zo open te stellen is echt heel bijzonder. Dat je samen zoveel kan voelen. Ik ben op een plek gekomen in mezelf waar ik nog nooit eerder was geweest en dat kwam echt even heel erg binnen. Door de begeleiding van Zainab heb ik echt veel inzicht gekregen. Ik ben op het goede pad en ik ben hier zo dankbaar voor. Ik kan niet wachten voor een volgende sessie

Lees meer

Re-connecting with nature Gathering | Smudge maken

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 29 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + dialoog 2 Elders
Sparkle Eye
Film Natuur
Donderdag, 09 mei. om 14:30
RiseUP PreParty!
RiseUP
Gatherings Leven vieren Festivals
Donderdag, 16 mei. om 18:30
Regenerative evenings - Breathwork & Deep Ecology Journey
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ Ceremonie + wildplukwandeling
Sparkle Eye
Film Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl