Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Zondag 31 maart 2024 van 15:00 tot 17:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Over dit evenement

432HZ: DE RESONANTIE ERVARING MET ROGER SPEES

FIRST THERE WAS SOUND AND THE SOUND SAID "LET THERE BE LIGHT". SO SOUND CREATED LIGHT! Hoe belangrijk is klank en resonantie dan wel niet voor ons!

Ontdek de harmonische resonantie van 432Hz en voel de universele afstemming met je hele wezen tijdens een unieke middag vol klank, muziek, inzicht, en verbinding. Roger Spees, een ervaringsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in het afstemmen op deze bijzondere frequentie, nodigt je uit om de diepte en de betekenis van 432Hz te ervaren. Hij heeft 10 jaar geleden een artikel geschreven dat je kunt lezen op 432Hz.nl.

WAT IS 432HZ?
Wat is Hz eigenlijk? En waar staat die 432 voor?
Dat soort vragen worden ook beantwoord en veel meer. Je hoeft absoluut niet te weten wat frequentie is, ook niet wat Hertz is. Dat zal Roger allemaal uitleggen.

WAAROM 432HZ?
Deze frequentie, die steeds meer aandacht krijgt van bewuste muzikanten, sound healers en DJ's, wekt nieuwsgierigheid en vragen op. Wat maakt 432Hz zo speciaal, en hoe verschilt het van de standaard 440Hz stemming? Is er een diepere connectie met de natuurlijke trilling van onze moeder Aarde?

EEN MIDDAG VAN DIEPE BELEVING
Deze bijeenkomst is meer dan alleen een lezing; het is een ervaring waarin je de subtiele maar krachtige verschillen tussen 432Hz en 440Hz zult voelen. Door actieve deelname en luisteren naar muziek gestemd in deze natuurlijke frequentie, nodigt Roger je uit om zelf te ontdekken wat meer resoneert met jouw lichaam en geest. Ook gaan we het verdiepen in resonantie door zelf ook klanken te gaan maken en te voelen hoe dit resoneert in je lichaam. Ervaar jij een andere sensatie in je cellen bij de verschillende stemtonen?

INTERACTIE EN MUZIKALE VERKENNING
Breng je eigen instrument mee om af te stemmen op 432Hz en deel te nemen aan een collectieve ontdekkingsreis van klank en resonantie. In de zaal staat Roger's eigen vleugel die reeds gestemd is in 432Hz, samen met andere instrumenten, om een rijke muzikale ervaring te bieden.

DE HELENDE KRACHT VAN RESONANTIE
Roger zal ook de helende kracht van resonantie verkennen, en uitleggen waarom deze bijzonder effectief is in combinatie met 432Hz muziek. Ontdek hoe deze frequentie niet alleen afstemt op de trilling van de aarde, maar ook hoe het bijdraagt aan het harmoniseren en genezen van ons lichaam en geest, waardoor we een dieper gevoel van welzijn ervaren.

NEEM OOK JE MATJE EN DEKENTJE MEE voor de klankbelevingen en de eind soundhealing in 432Hz. Als er tijd over is, kan Roger zelfs ook de frequenties van andere planeten laten ervaren. Maar we starten bij onze moeder Aarde.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zondag 31 maart 2024
Inloop: 14:30 uur
Start: 15:00 uur
Einde: 17:00 uur
Locatie: De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260 Driebergen
Entree: Early Bird €22,- (tot 29 februari), Late Bird €27,- (vanaf 29 februari tot 31 maart)
Inclusief: Thee en eventueel koffie en gezonde hapjes
Sluit je aan bij ons voor een middag van muzikale verdieping, waar we samen de kracht en schoonheid van 432Hz verkennen. Laat je hart en ziel resoneren met de muziek van het universum. Reserveer je plek nu en wees onderdeel van deze unieke ervaring.

Zondag 31 maart 2024 van 15:00 tot 17:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Over de organisatie

“Ieder mens is uniek, zo ook de muziek”

Roger Spees is intuïtief pianist, muzikale alchemist, instant componist en zielsresonantie gids voor unieke helende resonante klankreizen

Reviews

Laurien

Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

Roger verstaat de kunst van het afstemmen van zijn muziek op jouw zielsfrequentie. Dat is een hele intieme en unieke ervaring. Hij vertaalt jouw innerlijke verhaal naar pianomuziek en dat raakt je tot in je zijn. Het is buitengewoon fijn om je op deze manier gezien en gehoord te voelen. Dankjewel daarvoor.

Lees meer

Callista De Ruiter

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Het was een wonderschone en hartverwarmende ervaring. Tot mijn verrassing voelde ik me in eerste instantie meer aangetrokken tot 440Hz. Daar leek mijn hart meer open van te gaan . Pas toen mijn systeem afgestemd raakte op 432Hz, kon ik de volheid ervan waarderen. Ik ben tot het inzicht gekomen, dat het verhogen van mijn frequentie, voor mij voelt als een open hart, maar dat dit eigenlijk niet zo is. Daarom zou ik deze middag omschrijven als een kans om transformatie en heling te ontvangen. Callista~

Lees meer

Yovanna-Betty Rovers

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Dankjewel voor jouw ervaring om te voelen in het lichaam wat 440 hertz en 432 nu werkelijk doet in je lichaam. Wat prachtig dat je de ziels frequentie van een ander kan spelen. Ik kom zeker nog eens bij een concert van jou.

Lees meer

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Meer evenementen van Roger Spees

Uitverkocht
Zaterdag, 18 mei. om 19:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath
Zaterdag, 25 mei. om 19:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath
Zondag, 16 jun. om 14:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 06 jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in EINDHOVEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Woensdag, 28 aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Donderdag, 23 mei. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Vrijdag, 21 jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl