Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

Zaterdag 25 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Over dit evenement

Laat je diep raken door een muzikale reis op de vleugel en andere instrumenten waarin meester intuïtief pianist en muzikaal alchemist Roger Spees je meeneemt. Dit zijn geen concerten, dit zijn diepe klankervaringen die volgens veel mensen als ‘next level’ worden beschouwd. Niet alleen Roger’s vermogen om de piano zo te bespelen dat iedere noot je je hart meer opent en diep raakt op alle lagen. Ook zijn gave om zich daarbij intuïtief af te stemmen op datgene wat er in het moment nodig is. Soms brengt het je in een diepe ontspanning en andere momenten is het een helende wervelstorm en neemt hij je mee naar de andere kant van het universum en weer terug.

Dit alles in een ruim 2 uur durende reis.

Maar dit is nog niet alles!
Al 2 decennia houdt Roger zich bezig met muziek in zuivere afstemming op datgene wat mensen uniek en authentiek maakt: hun essentie of de ziel. De frequentie (trilling/vibratie) daarvan is voor iedereen uniek en zo ook de muziek! En die muziek is wat Roger hoort met zijn diep luisterend en intuïtief vermogen. 
Je zou hem een muzikaal medium kunnen noemen. Maar in plaats van je alleen te vertellen wat hij voelt, vertaald hij jouw zielsessentie rechtstreeks in de meest magische pianoklanken die je diep zullen raken en de ware jou ten gehore zal brengen.

Het brengt delen in jou naar boven (of terug naar boven als je het vergeten was) van wie jij werkelijk bent en herinnerd je hieraan. Het brengt je zuivere verbinding terug met je ziel en de universele bron en het activeert het zelfhelende vermogen.

Jouw Zielsmelodie en die van iedere andere deelnemer wordt gedurende de gehele muzikale reis ten gehore gebracht in de flow van het moment. Dat is dus persoonlijke instant compositie ofwel pure magie, speciaal voor jou! 

En als je dan denkt: “wauw! Wat bijzonder, dat wil ik ook wel ervaren!” dan krijg je nog de slagroom op de taart erbij namelijk: de muziek wordt niet alleen live voor jou gespeeld waarin de andere aanwezigen als “Luisterend creatie veld” fungeren want daar bevinden we ons dan samen in.
De muziek wordt ook nog eens professioneel opgenomen en later afgemixt en gemastered en die wordt jou als hoge kwaliteit MP3 toegezonden per e-mail. Je krijgt dan dus jouw unieke Zielssymfonie op mp3 om voor de rest van je leven te koesteren.

EXCLUSIEVE ERVARING:
Omdat Roger binnen de tijd van de muzikale reis echt de ruimte wil nemen voor iedere individuele muzikale zielsspiegel, is er beperkt ruimte tot maximaal 10 mensen.

Wat je deze avond krijgt:
* Een 2 uur durende helende muzikale reis op de vleugel en andere instrumenten, gestemd op de helende 432Hz frequentie in een prachtige sfeervolle zaal waar je helemaal tot je zelf kunt komen.
* Gezonde Bio hapjes en kruidenthee in overvloed.
* Een persoonlijke afstemming op jou als uniek individu en vooral jouw ziel, resulterend in een ter plekke gecomponeerde zielssymfonie van 7 tot 10 minuten.
* Een professionele opname op Mp3 van jouw unieke zielsmuziek, een schat voor het leven, die je helpt jouw essentie en zielsfrequentie steeds meer te integreren en belichamen. De nabewerking kost mij nog 30 minuten per track.

Elk mens is uniek, elk moment is uniek, en zo ook de muziek. Het is unieke muziek in het nu, die één keer gespeeld wordt en nooit meer opnieuw. Een unieke beleving die je diep zal raken op alle niveaus.


--------------------------- * * * * * -----------------------------------------
Wat anderen zeiden na een vergelijkbare Zielsreis:
“Wauwieee! Een ervaring die ik nooit meer ga vergeten! Het was magisch en er zijn geen woorden voor wat ik gister allemaal gevoeld heb! ✨🪄🌟🎵💙” - Anna

“Wakker geworden met een licht hart..Wat prachtig was het 😍 genoten van elke toon van onze zielsmelodie. Deze avond zal me altijd bijblijven! 💙💚❤️”
- Emilie -
----------------------------------------------------------------------------

Datum: Zaterdag 25 Mei
Tijd: 19:30 - 22:00 (Deuren open om 19:00)


Exclusieve ervaring ticket prijzen
Je ziet dat de prijs voor deze ervaring hoger ligt dan een gemiddeld concert. Dit is dan ook geen concert. Het is een Exclusieve live ervaring met pure individuele zielsmuziek voor jou en de 9 andere gasten én je ontvangt die unieke Zielsmuziek, waar er maar 1 van is op de wereld omdat jij uniek bent, als mp3 voor de rest van je leven. Om je te blijven bekrachtigen in jouw ware zelf en je essentie en zielsmissie te leven.

Wil je in plaats van voor jou persoonlijk een zielssymfonie voor jullie 2 ontvangen, koop dan een DUO ticket.
Koop ook een DUO ticket als jullie gewoon als vrienden samen komen en wel beide een individuele track willen.

Mocht je na of voor jouw ervaring voelen dat deze prijs nóg te laag is voor de waarde die je ontvangt, dan ben je vrij om extra te doneren vooraf of achteraf. Hiermee ondersteun je ook anderen die een kleinere portemonnee hebben om dit te kunnen ervaren.

Wil je toch liever op een zondag middag? 16 juni is er ook nog plek https://hipsy.nl/event/52787-exclusive-soul-symphony-a-deep-personal-piano-journey-by-roger-spees

Zaterdag 25 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Ieder mens is uniek, zo ook de muziek”

Roger Spees is intuïtief pianist, muzikale alchemist, instant componist en zielsresonantie gids voor unieke helende resonante klankreizen

Reviews

Laurien

Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

Roger verstaat de kunst van het afstemmen van zijn muziek op jouw zielsfrequentie. Dat is een hele intieme en unieke ervaring. Hij vertaalt jouw innerlijke verhaal naar pianomuziek en dat raakt je tot in je zijn. Het is buitengewoon fijn om je op deze manier gezien en gehoord te voelen. Dankjewel daarvoor.

Lees meer

Callista De Ruiter

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Het was een wonderschone en hartverwarmende ervaring. Tot mijn verrassing voelde ik me in eerste instantie meer aangetrokken tot 440Hz. Daar leek mijn hart meer open van te gaan . Pas toen mijn systeem afgestemd raakte op 432Hz, kon ik de volheid ervan waarderen. Ik ben tot het inzicht gekomen, dat het verhogen van mijn frequentie, voor mij voelt als een open hart, maar dat dit eigenlijk niet zo is. Daarom zou ik deze middag omschrijven als een kans om transformatie en heling te ontvangen. Callista~

Lees meer

Yovanna-Betty Rovers

432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Dankjewel voor jouw ervaring om te voelen in het lichaam wat 440 hertz en 432 nu werkelijk doet in je lichaam. Wat prachtig dat je de ziels frequentie van een ander kan spelen. Ik kom zeker nog eens bij een concert van jou.

Lees meer

1. Kies je tickets
Early Bird Ticket

Vang de magie vroeg! Grijp jouw kans op een vroege vogel prijs voor "Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey". Beperkt beschikbaar voor de snelle beslissers die klaar zijn om hun zielsmelodie te ontdekken in een muzikale reis. Inclusief een professionele opname van jouw unieke zielsmuziek.

€ 67,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Duo Ticket Early Bird

Deel de symfonie, verdubbel de resonantie. Samen op reis gaan klinkt nog mooier met deze speciale Early Bird prijs voor duo's. Ontdek samen de muziek van jullie zielen, vastgelegd in een harmonieuze opname om voor altijd te koesteren.

€ 127,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Late Bird Ticket

De tijd tikt, maar de muziek wacht op jou. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een diepe persoonlijke piano reis. Jouw ticket naar een avond van ontdekking en resonantie, inclusief de echo van jouw ziel in een prachtige opname.

€ 77,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Duo Ticket Late Bird

Een gedeeld avontuur wacht. Het is nooit te laat om samen door de klanken van de ziel te reizen. Beveilig jullie plek in deze exclusieve ervaring en ontvang een duo-zielsymfonie die jullie band op muzikale wijze weerspiegelt.

€ 147,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Extra Donatie: Draag bij aan Harmonie voor Allen

Bij de aankoop van je ticket heb je de mogelijkheid om een vrije donatie te doen. Elk bedrag bovenop de ticketprijs helpt om deze unieke ervaring van "Soul Symphony" toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Jouw gulle bijdrage creëert een golf van harmonie die verder reikt dan de avond zelf en wordt de kortingsbon voor iemand anders.

Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

Meer evenementen van Roger Spees

Uitverkocht
Zaterdag, 18 mei. om 19:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath
Zondag, 16 jun. om 14:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DEN BOSCH ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
Sunset Dance Festival - Ecstatic dance
Sunset Dance Festival - Ecstatic dance
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Zaterdag, 11 mei. om 20:30
Concert Ralph de Jongh in Zwolle
Events Zwolle
Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl