Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Roger Spees

Roger Spees is intuïtief pianist, muzikale alchemist, instant componist en zielsresonantie gids voor unieke helende resonante klankreizen

Volgen

0645490670

Driebergen

Bezoek de website

Evenementen van Roger Spees

Saturday, 31 Aug. om 20:00
Resonant Sound Symphony - Piano, Cello and Sympho Percussion
Roger Spees
Klankbad Live muziek Ligconcert
Saturday, 19 Oct. om 19:30
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees
Roger Spees
Live muziek Ligconcert Klankreis-Soundbath
“Ieder mens is uniek, zo ook de muziek”

Over de organisatie

Als de wegwijzer naar innerlijke harmonie en authentieke zelfexpressie, nodigt Roger Spees je uit op een unieke muzikale reis die je hart raakt en je ziel zingt. Met meer dan twee decennia ervaring in het creëren van intuïtieve muziek, is Roger niet alleen een meesterlijk pianist maar ook een resonantie coach die een diep inzicht heeft in de helende kracht van muziek afgestemd op de stemfrequentie van A=432Hz en andere helende frequenties die hiermee verwant zijn.

De magie van Roger’s muzikale begeleiding ligt in zijn vermogen om een veilige en heilige ruimte te creëren waarin je kunt ontspannen, je open kunt stellen, en kunt afstemmen op de subtiele vibraties van je eigen innerlijke wijsheid. Zijn muziek gaat veel verder dan alleen maar mooie melodieën. Het is een klankbord voor je ziel, een spiegel die de diepten van je wezen reflecteert en je helpt om blokkades op te heffen die je weerhouden van het leven van je meest authentieke leven.

Roger’s benadering van resonantie coaching is diep persoonlijk en transformeert. Hij luistert niet alleen met zijn oren, maar met zijn hart, en stemt zijn muzikale expressies af op wat er in het moment leeft in jou. Hierdoor kan hij klanken en melodieën creëren die resoneren met jouw persoonlijke energie en thema's in je leven.

De helende frequentie van A=432Hz is een integraal onderdeel van Roger's werk, die bekend staat om het brengen van meer helderheid, rust en harmonie. Deze frequentie wordt vaak geassocieerd met de natuur, en het heeft de potentie om je te helpen meer in lijn te komen met je ware essentie.

Roger's toewijding aan zijn vak en zijn diepgaande begrip van de interactie tussen muziek, energie en de menselijke ervaring maken hem dé go-to expert in Nederland op het gebied van intuïtieve muziek en resonantie coaching. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke heling, zelfontdekking, of een diepere verbinding met de wereld om je heen, Roger Spees biedt een poort naar een rijkere, meer resonante ervaring van het leven.

Nu is het tijd om de wereld te betoveren met de helende kracht van muziek, en Roger is klaar om die reis te leiden. Met Nederland als het beginpunt, is zijn missie om de transformerende en helende waarde van intuïtieve muziek en resonantie coaching naar alle uithoeken van de wereld te brengen.

Ontdek de wereld van muzikale resonantie met Roger Spees, en begin aan je eigen reis naar innerlijke harmonie, helderheid, en authentieke zelfexpressie.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Roger Spees

 • Yolanda Stuijvenberg
  AETERRA- a Profound Intuitive Soundjourney

  Heerlijke middag gehad, de muziek kwam echt binnen! Wat een mooi samenspel van deze 3 mensen. Echt thuiskomen, Bedankt!

  Lees meer
  18 July 2024 om 13:22
 • Anne Genders
  AETERRA- a Profound Intuitive Soundjourney

  Het was werkelijk magisch, ze hebben ons alle hoeken van het universum laten zien, een ware reis! En heel fijn om er ook, op je eigen manier, intuïtief aan deel te nemen door te luisteren en bewegen.

  Lees meer
  15 July 2024 om 12:55
 • Eline Karstens
  Kids Bewegen & Ontspannen - met live muziek

  Hele fijne mooie intuitieve ontspannen ochtend gehad. Heel mooi om iedereen zo in het moment te zien bewegen en zijn. heel dankbaar voor de prachtige muziek en de fijne begeleiding. Dank dank dank!

  Lees meer
  24 June 2024 om 10:06
 • Yovanna-Betty Rovers
  Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

  Bijzondere ervaring. Ik ben benieuwd om het opnieuw te luisteren.

  Lees meer
  29 May 2024 om 15:45
 • Nathalie Van Galen
  Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

  Roger weet je met zijn pianomuziek mee te nemen op reis naar binnen. Voor elk individu een unieke, persoonlijke reis. Ik was met mijn ouders en mijn zus en dit was voor ons een hele bijzondere ervaring. Een cadeau voor onszelf en om dit met elkaar te mogen beleven. Nogmaals dank Roger!

  Lees meer
  27 May 2024 om 17:19
 • Gwendolina Leendertse
  Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

  We werden met open armen ontvangen en welkom geheten. De eerste klanken die Roger op de vleugel speelde beroerde ons enorm we werden al gelijk meegenomen in een belevingswereld in hogere Frequenties waar tijd en ruimte niet meer bestonden.
  Iedere noot die hij speelde tijdens mijn persoonlijke souljourney ressoneerde diep van binnen en raakte me in mijn hart. Enkele dagen later ontving ik de gemasterde versie van mijn Souljourney in mijn mail, en iedere keer als ik het beluister is de zielsconnectie voelbaar, ik voel het tot in het diepst van mijn wezen. Zo dankbaar dat ik mezelf en een vriend dit cadeau gedaan heb. We zijn beide ongelooflijk blij verrast en geraakt.

  Lees meer
  24 May 2024 om 18:21
 • Romana
  Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

  Wat een magisch mooie avond!! Ik hou ontzettend van de klanken van een piano maar de muziek die Roger maakt is next level! Zo bijzonder om mijn SoulTrack te horen, voelen en beleven en ook die van anderen!
  Hele fijne energie in de ruimte daar en heel sfeervol. Ga ik zeker nog eens doen!! Dank je wel Roger, een mooi mens ben je!

  Lees meer
  20 May 2024 om 20:11
 • Laura
  AETERRA - A Dance in Resonance

  Wat mocht ik heerlijk dansen en zwieren op de mooie muziek van Aeterra. De klanken en prachtige stemmen raakten me diep, ik heb dit dan ook ervaren als een diepe innerlijke reis waarin ik ook expressie mocht geven aan dat wat de muziek met mijn lichaam en ziel deed. Echt een heel fijne ervaring, hopelijk snel weer één!

  Lees meer
  16 April 2024 om 10:12
 • Kristel Van Lieshout
  AETERRA - A Dance in Resonance

  Wow deze muziek is echt next level helend. Het kwam zo diep binnen. Ik voelde meteen diepe healing en een gedragenheid die ik niet eerder voelde.

  Lees meer
  15 April 2024 om 20:38
 • Annelies Wiersma
  AETERRA - A Dance in Resonance

  Geweldig mooie ervaring om op live muziek, die intuitief wordt gespeeld, vanuit je eigen gevoel te dansen. Snel weer! ❤️

  Lees meer
  15 April 2024 om 14:23
 • Laurien
  Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

  Roger verstaat de kunst van het afstemmen van zijn muziek op jouw zielsfrequentie. Dat is een hele intieme en unieke ervaring. Hij vertaalt jouw innerlijke verhaal naar pianomuziek en dat raakt je tot in je zijn. Het is buitengewoon fijn om je op deze manier gezien en gehoord te voelen. Dankjewel daarvoor.

  Lees meer
  03 April 2024 om 10:56
 • Callista De Ruiter
  432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

  Het was een wonderschone en hartverwarmende ervaring. Tot mijn verrassing voelde ik me in eerste instantie meer aangetrokken tot 440Hz. Daar leek mijn hart meer open van te gaan . Pas toen mijn systeem afgestemd raakte op 432Hz, kon ik de volheid ervan waarderen. Ik ben tot het inzicht gekomen, dat het verhogen van mijn frequentie, voor mij voelt als een open hart, maar dat dit eigenlijk niet zo is. Daarom zou ik deze middag omschrijven als een kans om transformatie en heling te ontvangen. Callista~

  Lees meer
  02 April 2024 om 12:33
 • Yovanna-Betty Rovers
  432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

  Dankjewel voor jouw ervaring om te voelen in het lichaam wat 440 hertz en 432 nu werkelijk doet in je lichaam. Wat prachtig dat je de ziels frequentie van een ander kan spelen. Ik kom zeker nog eens bij een concert van jou.

  Lees meer
  01 April 2024 om 17:10
  Reactie van organisatie

  Beste Yovanna,

  Hartelijk dank voor je reactie. En ja, die zielsfrequentie, dat is inderdaad zo fijn om dat te mogen en kunnen geven aan velen mensen. Tot een volgende keer.

  Hartegroet, Roger

  Lees meer
 • Emilie
  Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

  Wow wow wow wat een magische avond hebben we beleefd…..we zijn door Roger in onze ziel geraakt en zullen deze prachtige ervaring nooit vergeten ❤️💙💚

  Lees meer
  01 April 2024 om 15:40
  Reactie van organisatie

  Dankjewel voor je review Emilie!
  Ja dat was een bijzondere Sound Journey voor jullie drietjes :) Leuk dat jullie er waren en tot een volgende keer.

  Hartegroet Roger

  Lees meer
 • Topsy Langereis
  432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

  Het was een hele mooie ervaring Roger.
  Ik voelde me, zeker toen ik even alleen aan de beurt was, helemaal opgetild. Ik ga zeker nog verder hiermee. Want juist thuis komt er nog meer binnen.
  En mijn piano anders laten stemmen is de volgende stap. Nogmaals dank. Die is nu 4.40 hrz.

  Lees meer
  01 April 2024 om 14:59

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
We welcome you to come dance with us: we create beautiful ceremonies, great DJ´s and amazing spaceholders https://www.ecstaticdanceamsterdam.com
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Wij zorgen in Breda bij iedere Ecstatic Dance voor de juiste ambiance: een warme en sfeervollle ruimte, wisselende DJ’s, en een veilige setting.
Intuitive Dance Vrije Dans Contact Improvisatie
De 1e zaterdag van de maand DansJeVrij! Waar je kunt genieten van jouw eigen dans, speelse spontane ontmoetingen en afwisselende uitdagende muziek.
Evenementen en bijeenkomsten in eenheid
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Roger Spees

Yolanda Stuijvenberg
AETERRA- a Profound Intuitive Soundjourney

Heerlijke middag gehad, de muziek kwam echt binnen! Wat een mooi samenspel van deze 3 mensen. Echt thuiskomen, Bedankt!

Lees meer
18 July 2024 om 13:22
Anne Genders
AETERRA- a Profound Intuitive Soundjourney

Het was werkelijk magisch, ze hebben ons alle hoeken van het universum laten zien, een ware reis! En heel fijn om er ook, op je eigen manier, intuïtief aan deel te nemen door te luisteren en bewegen.

Lees meer
15 July 2024 om 12:55
Eline Karstens
Kids Bewegen & Ontspannen - met live muziek

Hele fijne mooie intuitieve ontspannen ochtend gehad. Heel mooi om iedereen zo in het moment te zien bewegen en zijn. heel dankbaar voor de prachtige muziek en de fijne begeleiding. Dank dank dank!

Lees meer
24 June 2024 om 10:06
Yovanna-Betty Rovers
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

Bijzondere ervaring. Ik ben benieuwd om het opnieuw te luisteren.

Lees meer
29 May 2024 om 15:45
Nathalie Van Galen
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

Roger weet je met zijn pianomuziek mee te nemen op reis naar binnen. Voor elk individu een unieke, persoonlijke reis. Ik was met mijn ouders en mijn zus en dit was voor ons een hele bijzondere ervaring. Een cadeau voor onszelf en om dit met elkaar te mogen beleven. Nogmaals dank Roger!

Lees meer
27 May 2024 om 17:19
Gwendolina Leendertse
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

We werden met open armen ontvangen en welkom geheten. De eerste klanken die Roger op de vleugel speelde beroerde ons enorm we werden al gelijk meegenomen in een belevingswereld in hogere Frequenties waar tijd en ruimte niet meer bestonden.
Iedere noot die hij speelde tijdens mijn persoonlijke souljourney ressoneerde diep van binnen en raakte me in mijn hart. Enkele dagen later ontving ik de gemasterde versie van mijn Souljourney in mijn mail, en iedere keer als ik het beluister is de zielsconnectie voelbaar, ik voel het tot in het diepst van mijn wezen. Zo dankbaar dat ik mezelf en een vriend dit cadeau gedaan heb. We zijn beide ongelooflijk blij verrast en geraakt.

Lees meer
24 May 2024 om 18:21
Romana
Exclusive Soul Symphony: A Deep Personal Piano Journey by Roger Spees

Wat een magisch mooie avond!! Ik hou ontzettend van de klanken van een piano maar de muziek die Roger maakt is next level! Zo bijzonder om mijn SoulTrack te horen, voelen en beleven en ook die van anderen!
Hele fijne energie in de ruimte daar en heel sfeervol. Ga ik zeker nog eens doen!! Dank je wel Roger, een mooi mens ben je!

Lees meer
20 May 2024 om 20:11
Laura
AETERRA - A Dance in Resonance

Wat mocht ik heerlijk dansen en zwieren op de mooie muziek van Aeterra. De klanken en prachtige stemmen raakten me diep, ik heb dit dan ook ervaren als een diepe innerlijke reis waarin ik ook expressie mocht geven aan dat wat de muziek met mijn lichaam en ziel deed. Echt een heel fijne ervaring, hopelijk snel weer één!

Lees meer
16 April 2024 om 10:12
Kristel Van Lieshout
AETERRA - A Dance in Resonance

Wow deze muziek is echt next level helend. Het kwam zo diep binnen. Ik voelde meteen diepe healing en een gedragenheid die ik niet eerder voelde.

Lees meer
15 April 2024 om 20:38
Annelies Wiersma
AETERRA - A Dance in Resonance

Geweldig mooie ervaring om op live muziek, die intuitief wordt gespeeld, vanuit je eigen gevoel te dansen. Snel weer! ❤️

Lees meer
15 April 2024 om 14:23
Laurien
Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

Roger verstaat de kunst van het afstemmen van zijn muziek op jouw zielsfrequentie. Dat is een hele intieme en unieke ervaring. Hij vertaalt jouw innerlijke verhaal naar pianomuziek en dat raakt je tot in je zijn. Het is buitengewoon fijn om je op deze manier gezien en gehoord te voelen. Dankjewel daarvoor.

Lees meer
03 April 2024 om 10:56
Callista De Ruiter
432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Het was een wonderschone en hartverwarmende ervaring. Tot mijn verrassing voelde ik me in eerste instantie meer aangetrokken tot 440Hz. Daar leek mijn hart meer open van te gaan . Pas toen mijn systeem afgestemd raakte op 432Hz, kon ik de volheid ervan waarderen. Ik ben tot het inzicht gekomen, dat het verhogen van mijn frequentie, voor mij voelt als een open hart, maar dat dit eigenlijk niet zo is. Daarom zou ik deze middag omschrijven als een kans om transformatie en heling te ontvangen. Callista~

Lees meer
02 April 2024 om 12:33
Yovanna-Betty Rovers
432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Dankjewel voor jouw ervaring om te voelen in het lichaam wat 440 hertz en 432 nu werkelijk doet in je lichaam. Wat prachtig dat je de ziels frequentie van een ander kan spelen. Ik kom zeker nog eens bij een concert van jou.

Lees meer
01 April 2024 om 17:10
Reactie van de organisatie

Beste Yovanna,

Hartelijk dank voor je reactie. En ja, die zielsfrequentie, dat is inderdaad zo fijn om dat te mogen en kunnen geven aan velen mensen. Tot een volgende keer.

Hartegroet, Roger

Lees meer
Emilie
Magical Piano Sound Journey door Roger Spees - Vr 29 mrt 20:00

Wow wow wow wat een magische avond hebben we beleefd…..we zijn door Roger in onze ziel geraakt en zullen deze prachtige ervaring nooit vergeten ❤️💙💚

Lees meer
01 April 2024 om 15:40
Reactie van de organisatie

Dankjewel voor je review Emilie!
Ja dat was een bijzondere Sound Journey voor jullie drietjes :) Leuk dat jullie er waren en tot een volgende keer.

Hartegroet Roger

Lees meer
Topsy Langereis
432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees

Het was een hele mooie ervaring Roger.
Ik voelde me, zeker toen ik even alleen aan de beurt was, helemaal opgetild. Ik ga zeker nog verder hiermee. Want juist thuis komt er nog meer binnen.
En mijn piano anders laten stemmen is de volgende stap. Nogmaals dank. Die is nu 4.40 hrz.

Lees meer
01 April 2024 om 14:59
Silvia Lanphen
Een avond met Roger Spees - Resonantie, Reflectie & Intuïtieve Muziek

Beste Roger,
Ik had een drukke week achter de rug, met afspraken die ik spannend vond.
En deze avond was ook spannend, om er te komen, parkeren bij het station,met de bus, met z'n 4e.
Maar alles verliep soepel, en we waren compleet en ruim op tijd.
Ik had niet echt een idee wat te verwachten, was mee gevraagt, maar kende je niet.
Je verhaal is zeer interessant en je vertelt het heel doeiend.
En je muziek, wat was dat genieten en wat werd ik daar rustig van.
Het was heel mooi om te zien hoe je het verhaal van jan op de stoel speelde.
Mooi om te zien wat dat met hem deed, en we zagen zijn opluchting/ontspannen aan het einde.
Jij was jarig, maar ik heb het als een cadeautje ervaren.
Dank daar voor en ik hoop je vaker te horen spelen

Lees meer
10 February 2024 om 11:08
Reactie van de organisatie

Dankjewel Silvia,
zojuist ontdekte ik pas dat ik kan reageren op de recensies. Wat mooi hoe je omschrijft dat je deze theater avond zo ontvangen en ervaren hebt. Heel fijn om te lezen. Tot de volgende keer!
Hartelijke groet,. Roger

Lees meer
Bianca Jantz
Een avond met Roger Spees - Resonantie, Reflectie & Intuïtieve Muziek

Sprankelend en lichtvoetige manier om op je verjaardag kennis te maken met jouw manier van muziek maken èn je werkwijze van intuïtieve muziektherapie. Chapeau! Blijf in het theater en maak het zo toegankelijk voor iedereen. Ga de interactie aan met je publiek en leer ons zo hoe helend en helpend jouw muziek is.

Lees meer
09 February 2024 om 13:39
Reactie van de organisatie

Dankjewel voor je reactie op mijn theater avond! Ja de combi van interactie en muziek vind ik ook erg leuk om te geven! Dank dat jij erbij was.

Lees meer
Kriszti Szepesi
AETERRA on Tour - EQUILIBRIUM SOUND JOURNEY @Soefitempel Katwijk

Fantastische ligconcert! Locatie, klanken en de stemmen allemaal prachtig! We hebben erg van genoten bedankt!

Lees meer
09 December 2023 om 09:57