Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Friday 06 September 2024 van 14:30 tot 16:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Samen met een groep vrouwen voor een half jaar een verbintenis aangaan, zodat we samen kunnen zakken, helen, openen; het helemaal met elkaar aangaan.
Dát is de bedoeling van deze ‘gesloten’ cirkel met een vaste groep vrouwen.

De ervaring leert dat het iedere keer weer heel bijzonder en verbindend is om in zachtheid bij jezelf aanwezig te zijn, omringd door andere vrouwen. Het maakt dat we kunnen afzakken naar ons innerlijk weten (ons 'vergeten weten'!), naar dat wat gehoord, geheeld en gedeeld wilt worden.

Tijdens de cirkels komen we samen, we doen kleine rituelen, mediteren, wellicht dansen we of doen we een oefening – maar we spelen vooral in op het NU. Als dat betekend dat we het ‘programma’ los moeten laten, dan doen we dat. De cirkel maken we samen, met elkaar. En doordat we in een vaste groep samenkomen, kunnen we elkaar steeds dieper ontmoeten en beter zien.

SISTERHOOD
Er kunnen maximaal 12 vrouwen deelnemen aan de groep en gedurende deze periode samen is er een appgroep waarin we kunnen uitwisselen tussen de cirkels door. Zie deze groep als jouw sisterhood waar je altijd op kan terugvallen en bij kan inchecken.

CACAOCEREMONIE
Ik vind het prachtig om met de zachte kracht van cacao te werken, dus we zullen een cacaoceremonie doen gedurende deze periode. Cacao is een plantmedicijn uit Peru dat ons helpt om een liefdevolle reis vanuit het hoofd naar het lichaam, je baarmoeder en je hart te maken.

JAARFEESTEN
De 'moderne heks' in mij staat graag stil bij de overgang van de seizoenen en de wijsheid van de natuur. We vieren de oude, traditionele jaarfeesten, zoals Mabon, Ostara, Beltane, Yule...

ANDERS DAN EEN LOSSE CIRKEL…
Dit zal anders zijn dan het bijwonen van een losse cirkel, we gaan namelijk echt als groep een proces aan – ook ik zal mezelf inbrengen. Het wordt geen gezellig praatclubje, maar ik vermoed dat er een diepe onderlinge verbinding zal worden gelegd die wellicht een bedding kan bieden voor stappen die je wilt zetten buiten de cirkel.

DATA EN TIJDEN:
De data waarop we samenkomen:
• Vrijdag 6 september 2024
• Vrijdag 27 september 2024
• Vrijdag 25 oktober 2024
• Vrijdag 22 november 2024
• Vrijdag 20 december 2024
• Vrijdag 10 januari 2025

We beginnen om 14.30u (inloop vanaf 14.15u) en eindigen om 16.30u - zodat je zacht je week uit en je weekend in kan rollen :-)

MEEDOEN?
Als je je aanmeld en een ticket koopt, neem je deel aan deze groep – op alle bovengenoemde data ben je verzekerd van een plekje.
Heb je een ticket gekocht en wil je toch annuleren? Dat kan, je krijgt het volledige bedrag terug als je annuleert voor 26 juli 2024, na deze datum is restitutie niet meer mogelijk - ongeacht de reden van annulering.

Voel je de roep?
Meld je aan, koop je ticket of mail/bel me om te voelen of dit echt voor jou is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs,
Linda

PS: Wil je meer lezen of zien van mij? Check mijn Instagram @Linda_Hauer of bekijk mijn websites:
www.vrouwencirkelutrecht.nl | www.seksualiteitsbureau.nl | www.bureauliefdeszaken.nl

Friday 06 September 2024 van 14:30 tot 16:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Naast mijn werk als seksuoloog en relatiecoach organiseer ik ook vrouwencirkels met soms een cacaoceremonie erbij in Utrecht.

Reviews

Geertje Spaan

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik vond het heel fijn om deel te nemen aan deze vrouwencirkel. Het was mooi om met een vaste groep te zijn en maandelijks samen te komen. Linda is professioneel in haar begeleiding, maar ook open en kwetsbaar. Dat alleen al is inspirerend. Ik heb mezelf weer verder mogen ontdekken. Dank

Lees meer

Susanna

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Thuiskomen, zo voelde het..die eerste cirkeldag bij Linda. Thuiskomen in een dieper vrouwelijk oer-'weten', in een diepere verbondenheid in ons vrouw zijn. Delen, helen, vreugde, plezier maar ook pijn én verdriet over hoe abnormaal het is geworden om zo als vrouwen samen te komen. Het heeft iets in mij beroerd en er is een nieuwe verdieping in gang gezet. Linda faciliteert het samenzijn op een heel natuurlijke wijze. Zij biedt een veilige basis en een zacht veld van Zijn waarin er ruimte was om de zaken zichzelf te laten ontvouwen. Dankbaar en verrijkt gingen wij uit elkaar, tijd voor weer een nieuwe begin..

Lees meer

Marieke Van Dijk

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik heb een prachtige, warme, waardevolle en verbindende tijd gehad met de mooie vrouwen in de cirkel van 6 maanden. Fijn en vertrouwd binnen een vaste groep ontstaan er prachtige momenten die ik altijd bij mij zal dragen. Zo bijzonder én nodig om zo te kunnen connecten als en mét vrouwen. Linda faciliteerde en ‘droeg’ dit proces op een mooie en voedende manier 🙏🏼

Lees meer

1. Choose your tickets
Deelname vrouwencirkel half jaar - 6 bijeenkomsten

Start op vrijdag 6 september 2024

€ 400,00
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Meer evenementen van Vrouwencirkel Utrecht

Saturday, 24 Aug. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 26 Jul. om 19:00
SHARE THE LOVE ♡ Vrouwencirkel op het STRAND * Dankbaarheid
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Verbinding
Friday, 26 Jul. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Henners
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Wednesday, 07 Aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Saturday, 27 Jul. om 10:00
LEAP (Lifeforce Energy Awakening Process) & SACRED CACAO
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Cacao ceremonie Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl