Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Zondag 11 juni 2023 van 10:00 tot 11:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Mijn dochter van 4 jaar was net klaar met haar strijkkralen toen ze naar mijn stapeltje tarotkaarten liep, er eentje uittrok en me vertelde dat de vrouw op de kaart toe was aan pauze. “Kijk mam, die mevrouw leunt op haar hark, ze heeft denk ik net in de tuin gewerkt maar er bloeien nog geen bloemen. Volgens mij mag ze gewoon uitrusten en de zon laat de bloemen wel groeien.” Ik weet niet zoveel van tarot, maar deze kaart – Pentakels Zeven – betekent précies dat.

Onze dochters weten zoveel.

Onze kinderen zijn zo wijs.

Met hun natuurlijke, open blik zien ze vaak de dingen zoals ze zijn. Maar hoe vaak hebben onze dochters echt de ruimte om contact te maken met hun innerlijke wijsheid? Hoe vaak maken wij als moeders op die laag contact met haar? Wanneer voer jij een gesprek of heb je contact met haar vanuit jouw vrouwelijke, innerlijk weten?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij zorgt de snelheid en de veelheid van het leven er soms voor dat ik me soms net een wandelend hoofd voel en in die energie zit mijn dochter dan ook.

Dat mag anders. Dat wil ik graag anders.

En daarom creëer ik deze cirkel. Voor moeders en hun dochters.

Een plek waar we op een luchtige manier weer even contact maken met onszelf, met elkaar en met dat diepe, innerlijke weten.

Je bent welkom met je dochter, welke leeftijd zij ook heeft – of ze nog bij je aan de borst drinkt of al vragen heeft over haar eerste menstruatie; laten we samenkomen!

Ik wil een plek creëren waar we met vrouwen onderling kunnen zijn, kunnen uitwisselen en kunnen opladen.

We doen deze ochtend een meditatie, een paar simpele rituelen met bijvoorbeeld bloemblaadjes en een kaarsje. Er is thee en zelfgebakken lekkers.

En… er is niks ‘heilig’.
Denk dus niet dat jouw peuter nog niet mee kan, omdat ze vast haar mond niet houdt tijdens de meditatie. No problem!
Ik doe deze cirkel voor moeders en dochters voor het eerst - en voel vooral: we hoeven niks te leren/bereiken/behalen. We mogen als vrouwen weer ervaren hoe het is om gewoon te ZIJN. Samen. Net zoals vroeger in een tribe.

Je mag er helemaal zijn.

Kom jij ook?

Liefs,
Linda


Praktische info:
- We beginnen om 10.00u, inloop is vanaf 9.45u en rond 11.30u ronden we af.
- Het adres is Buurkerkhof 5, je kan je fiets voor de deur parkeren. Kom je met de auto, dan is parkeergarage Springweg dichtbij, op 5 minuten lopen.
- Er is plek voor maximaal 6 moeders met hun dochter(s). Voel zelf maar even wat fijn is als je meerdere dochters hebt; neem je er één mee voor quality time, of komt de hele sisterhood mee voor deze ervaring? ;) Alles is goed, laat het me wel even weten als je een kaartje koopt bij het veld ‘opmerkingen’. Bij elke kaartverkoop ga ik er namelijk standaard van uit dat het gaat om een moeder met één dochter, tenzij je anders vermeld.
- Heb je een zoontje die nog heel jong is en graag bij zijn mama blijft? Meenemen natuurlijk! :) Er is (beperkte) ruimte voor kinderwagens, maar neem vooral een babynestje of draagdoek mee om een fijn plekje voor je baby te creëren.
- Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de cirkel, daarna krijg je geen geld meer terug bij annulering.
- Wil je meer over mij lezen? Check www.VrouwenCirkelUtrecht.nl voor info over de cirkels die ik geef. Voor meer informatie over mijn werk als seksuoloog en relatiecoach kun je terecht op mijn websites www.SeksualiteitsBureau.nl en www.BureauLiefdeszaken.nl of check mijn Instagram: Linda_Hauer

Zondag 11 juni 2023 van 10:00 tot 11:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Naast mijn werk als seksuoloog en relatiecoach organiseer ik ook vrouwencirkels met soms een cacaoceremonie erbij in Utrecht.

Reviews

Ellen

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Samen met mijn dochtertje van 6 een moeder dochter cirkel bij Linda gehad. Linda creëert een hele fijne setting; de puurheid en liefde waren zo voelbaar. Een speels ‘programma’, waarin er letterlijk ook even gespeeld mocht worden. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat er in zo’n cirkel gebeurt, maar de beste review is toch wel dat mijn dochtertje, tijdens het naar bed brengen, haar verdrietige broertje tot rust bracht door te gebruiken wat er bij de cirkel aan bod was gekomen. Ik vond het heel fijn om even stil te staan bij de bijzondere band en liefde die we hebben voor elkaar en mijn dochtertje de basis van het zijn mee te geven.

Lees meer

Ellen

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik heb 6 vrouwencirkels mogen bijwonen georganiseerd door Linda. Eigenlijk is zo’n cirkel niet in woorden te vatten, wat een liefdevolle bedding. Linda zet een prachtig, liefdevol krachtveld neer. Zo fijn om met een groep vrouwen samen te komen, zo verschillend maar de verbinding is zo intens voelbaar. Linda creëert een cirkel van veiligheid en vertrouwen waardoor er openheid ontstond op een hele toegankelijke en fijne manier. De gedragenheid en liefde van alle vrouwen heeft mij veel gebracht. Het is eigenlijk niet veel meer dan zijn in de cirkel en het beleven, waardoor er diepe lagen woorden aangeraakt. Een magische ervaring die zoveel geeft!

Lees meer

Monique

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Het was zo bijzonder, warm, krachtig en fijn om samen te kunnen zijn met moeders en dochters van alle leeftijden. Mijn dochter van net 4 heeft er ook van genoten. De begeleiding door Linda (en haar dochtertje) was heel fijn, wij komen graag nog eens terug.

Lees meer

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Meer evenementen van Vrouwencirkel Utrecht

Zaterdag, 04 mei. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Zaterdag, 24 aug. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Vrijdag, 06 sep. om 14:30
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten
Vrouwencirkel Utrecht
Cacao ceremonie Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 31 jul. om 10:00
Vlierhof- Zomer 🌞Festival 2024
Vlierhof Community
Leven vieren Kids activiteit Festivals
Vrijdag, 26 apr. om 19:30
Open Vrouwencirkel Zwolle
Merel Nelissen - Vrouwencirkels - Cacao Ceremonies - Zwolle
Vrouwen workshops Vrouwencirkels
Donderdag, 02 mei. om 10:00
SpringFlower Gathering
Wilde Bloem - Overgangsrituelen
Gatherings Vrouwencirkels Moeder-dochter
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl