Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde

Zaterdag 24 augustus 2024 om 9:30 tot zondag 25 augustus 2024 om 13:00

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Hebben jullie steeds ruzie om dezelfde dingen?
Houden jullie van elkaar, maar loopt het gewoon niet lekker tussen jullie?
Lopen jullie gesprekken vast en komen jullie samen maar niet tot een oplossing?
Missen jullie de intimiteit?

Iedere relatie is een dans tussen overgave en maakbaarheid. Via relatiecoaching en systemisch werk krijg je inzicht in de onderliggende (onbewuste) patronen die maken dat het niet meer stroomt tussen jullie.
Door zicht te krijgen op deze patronen krijgen jullie weer regie en kunnen jullie dingen anders aanpakken.

Mijn naam is Linda Hauer, ik ben seksuoloog en relatiecoach en ik zal jullie in dit weekend uitdagen om eerlijk te kijken naar jezelf én naar jullie relatie: wat speelt er ten diepste en welk werk moet er gedaan worden om de liefde weer te laten stromen?

Wat is een Vision Date?
Een Vision Date (afgeleid van Vision Quest) kan je zien als een retraite voor stellen die gelijk staat aan een half jaar relatie/sekstherapie.

Een weekend lang krijgen jullie mijn onverdeelde aandacht en begeleiding bij dit proces. Er zijn dus geen andere deelnemers aanwezig.

Dit weekend zal volledig in het teken staan van jullie relatie. Er is zalig eten, snacks, cadeaus, een overnachting met ontbijt in een prachtig boutiquehotel én mijn onverdeelde aandacht, coaching en begeleiding voor jullie proces.

Maar voordat het zover is, hebben wij een sessie met elkaar waarin ik zicht krijg op jullie hulpvraag, een passend programma maak en jullie voorbereidende opdrachten meegeef voor het weekend.
Het traject start dus al een maand voor jullie weekend…

We gaan aan de slag met thema’s die spelen tussen jullie en transformeren deze zodat de liefde én seksualiteit weer moeiteloos kan stromen tussen jullie!

Praktisch, wat krijg je allemaal:
- Het intakegesprek (1 uur via ZOOM of live in de praktijk) vindt 4 weken voor de Vision Date plaats. We maken kennis met elkaar en ik krijg inzicht in wat er nu in de diepte precies speelt tussen jullie.
- Na de intake schrijf ik jullie programma en mail ik jullie voorbereidende opdrachten toe. Deze opdrachten maken jullie thuis (individueel van elkaar) in de aanloop naar het weekend toe. Met deze opdrachten ben je ongeveer 1,5 -2,5 uur bezig. Tussendoor kunnen jullie me altijd mailen voor begeleiding bij de opdrachten.
- Het programma voor dit weekend heb ik ontwikkeld voor jullie – dus het is toegespitst op jullie vragen en thema’s en alle werkvormen die we gaan gebruiken dragen bij aan diepgang, transformatie en integratie van alle nieuwe inzichten.
- Dit weekend is speciaal voor jullie twee – er zijn dus geen andere deelnemers aanwezig, jullie krijgen mijn volledige focus en aandacht.
- Dag 1 duurt van 09.30 tot ongeveer 16.00 uur. Dag 2 begint (in overleg) rond 11.00u en eindigt rond 14.00u.
- Locatie van de praktijk (waar de gesprekken plaatsvinden) is Buurkerkhof 5 in Utrecht.
- Ik zorg die dagen voor een lekkere lunch, koffie, thee en fijne snacks. Als je dieetwensen hebt hoor ik het graag.
- Jullie kiezen in welk boutiquehotel in Utrecht jullie willen overnachten. Deze overnachting is inclusief ontbijt. Op mijn website zie je de 3 boutiquehotels met wie ik samenwerk.
- De kosten voor een Vision Date weekend zijn inclusief het intakegesprek, de opdrachten, de overnachting in het hotel, het ontbijt, de voorbereidende oefeningen, de lunch op dag 1 en het op maat maken van het traject.

Wil je meer weten over dit exclusieve weekend waarin we een deepdive maken in jullie liefdesleven? Stuur me gerust een bericht voor meer informatie of kijk op https://bureauliefdeszaken.nl/weekend-couplesretraite/

Veel liefs,
Linda

Zaterdag 24 augustus 2024 om 9:30 tot zondag 25 augustus 2024 om 13:00

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Naast mijn werk als seksuoloog en relatiecoach organiseer ik ook vrouwencirkels met soms een cacaoceremonie erbij in Utrecht.

Reviews

Ellen

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Samen met mijn dochtertje van 6 een moeder dochter cirkel bij Linda gehad. Linda creëert een hele fijne setting; de puurheid en liefde waren zo voelbaar. Een speels ‘programma’, waarin er letterlijk ook even gespeeld mocht worden. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat er in zo’n cirkel gebeurt, maar de beste review is toch wel dat mijn dochtertje, tijdens het naar bed brengen, haar verdrietige broertje tot rust bracht door te gebruiken wat er bij de cirkel aan bod was gekomen. Ik vond het heel fijn om even stil te staan bij de bijzondere band en liefde die we hebben voor elkaar en mijn dochtertje de basis van het zijn mee te geven.

Lees meer

Ellen

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik heb 6 vrouwencirkels mogen bijwonen georganiseerd door Linda. Eigenlijk is zo’n cirkel niet in woorden te vatten, wat een liefdevolle bedding. Linda zet een prachtig, liefdevol krachtveld neer. Zo fijn om met een groep vrouwen samen te komen, zo verschillend maar de verbinding is zo intens voelbaar. Linda creëert een cirkel van veiligheid en vertrouwen waardoor er openheid ontstond op een hele toegankelijke en fijne manier. De gedragenheid en liefde van alle vrouwen heeft mij veel gebracht. Het is eigenlijk niet veel meer dan zijn in de cirkel en het beleven, waardoor er diepe lagen woorden aangeraakt. Een magische ervaring die zoveel geeft!

Lees meer

Monique

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Het was zo bijzonder, warm, krachtig en fijn om samen te kunnen zijn met moeders en dochters van alle leeftijden. Mijn dochter van net 4 heeft er ook van genoten. De begeleiding door Linda (en haar dochtertje) was heel fijn, wij komen graag nog eens terug.

Lees meer

1. Kies je tickets
Vision Date 9 & 10 maart 2024 Bijna uitverkocht

Exclusieve coaching van relatiecoach & seksuoloog voor jou en je geliefde.

€ 2.030,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde

Meer evenementen van Vrouwencirkel Utrecht

Zaterdag, 04 mei. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Vrijdag, 06 sep. om 14:30
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten
Vrouwencirkel Utrecht
Cacao ceremonie Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 04 okt. om 16:00
VRIJgezellig Festival - Verbindend weekend voor Singles -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Relaties Verbinding
Zondag, 12 mei. om 12:00
Intimacy of Harm
carson and ella
Relaties Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Zaterdag, 11 mei. om 12:00
Platonic Intimacy: A Community Building Toolkit
carson and ella
Relaties Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Deep in Connection - Verdiep je liefdesrelatie - (partneravond)
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Kundalini activatie Relaties Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl