Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbonden ademen

Zondag 14 april 2024 van 14:00 tot 16:30

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over dit evenement

De verbonden adem wordt door veel mensen ervaren als een intense en bijzondere manier van innerlijk helingswerk. Door in een korte tijd veel zuurstof en daarbij levensenergie in te ademen breng je een hoge trilling in het lichaam waardoor je onbewuste spanning en emoties, die energetisch een lage trilling hebben, kan aanboren en losmaken. Onbewuste spanning, trauma of emoties kunnen hierdoor ervaren en aangekeken worden. Het losmaken van die onderhuidse spanningen maakt dat je voller en vrijer kan leven en weer verbinding voelt met je natuurlijke staat van zijn. Na een verbonden adem sessie voel je je vaak schoon en lichter of kunnen intuïtieve boodschappen ineens binnenvallen.

Tijdens deze workshop maken we eerst de weg in ons lichaam vrij doormiddel van yoga en andere ademoefeningen. De verbonden adem sessie zal vervolgens een uur duren. De techniek beoefenen we liggend op de rug, waarbij je door je mond ademt en de in- en uitademing met elkaar verbindt. Je ademt dus circulair, zonder pauzes. We maken gebruik van hulpmiddelen zoals beweging en het geven van klank om vastzittende energie los te maken.

We sluiten af met een meditatie en sharing cirkel waarin we ervaringen kunnen uitwisselen en eventueel feedback kunnen geven op wat we gezien hebben in je adem patroon. Je kunt meedoen als je zwanger bent, echter wordt het afgeraden om dit te beoefenen als je epilepsie of hartproblemen hebt.

Docenten
Leen Kanis is yogadocent, adem coach
en massage therapeut.
Kim van Ulzen, systemisch coach en yogadocent

Tijdens de workshop lopen ze rond om
drukpunten toe te passen die energetische blokkades opheffen en je
adem vrijer zal laten doorstromen.

Investering:
40 euro

Zondag 14 april 2024 van 14:00 tot 16:30

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Vele wegen kent het leven, van al die wegen is er maar een die jij te gaan hebt”

Intuigo voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Coaching, training en workshops, waaronder Familieopstellingen, Training Voluit Vrouw

Reviews

Malou

Lichaamswerk

Uit het hoofd en in mijn lichaam kunnen duiken. Gevoeld hoe ik overkom en waar mijn kracht zit. Geleerd dat ik eigenlijk alles al bezit om mijzelf te zijn en dat ik mag leunen op andere vrouwen. Daarbij een bijzondere ervaring met energiewerk mogen ervaren.

Lees meer

Daniëlle

TA in de relatie

Mooie, leerzame avond. Veel inzichten en informatie gekregen. Vandaag momenten van oh... en dat nog voor het levensscript... werkt door!

Lees meer

Annick Van Harten

TA in de relatie

Mooie avond gehad met fijne dames. De materie was enorm boeiend en erg prettig aangereikt middels theorie en oefeningen waardoor het beeldender werd en goed binnen kwam. Genoeg stof om mee te nemen en mee verder te gaan. Kim begeleid dit op een erg prettige manier. Ik vond het erg de moeite waard.

Lees meer

Verbonden ademen

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 02 mei. om 19:15
PLAY Nijmegen - Ademcirkel
Play Nijmegen
Adem Ademcirkel Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl