Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

"Het Vuur Roept Jou" Vuurtraining 2024

Wednesday 24 April 2024 om 19:30 tot Sunday 28 April 2024 om 21:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

“Het Vuur Roept Jou”
Vuurtraining van 24 t/m 28 april 2024

Je hoort de roep van het vuur. Het is de tijd om jezelf ermee te verbinden. Wij bieden deze training aan die je meeneemt en verbind met jouw innerlijk vuur. Wij horen de roep om deze training aan te bieden voor mannen en vrouwen die bereid zijn om te leren luisteren naar de taal van het vuur. Wij delen onze kennis en ervaring over het maken en hoeden van een ceremonieel vuur onder verschillende omstandigheden.

Als vuurmens draag je verantwoordelijkheden voor het vuur, de ceremonie en ben je de beschermer van de heilige ruimte tijdens een ceremonie en draag je zorg voor jezelf en de mensen die in ceremonie zijn. Je bent verbonden met de watergieter vanaf het moment dat de ceremonie begint tot de laatste minuut.
Je kiest de juiste materialen om een vuur te bouwen wat past bij de ceremonie of activiteit waarvoor het vuur bedoel is. Zo bepaal je als vuurmens of de omstandigheden goed zijn, er voldoende materialen zijn en de plek voldoende veiligheid biedt om er op een verantwoordelijke manier vuur te maken. Je draagt zorg voor de plek en de aanwezige mensen die jou vertrouwen.

In de training waarbij de zweethut centraal staat zoeken we steeds naar diepere lagen in verbinding met het vuur, we worden het vuur - we zijn het vuur. Hoe krachtig het vuur in jou gaat branden bepaal jij. Door te luisteren naar de taal die het vuur tegen jou spreekt ontstaat er ruimte voor vertrouwen.
In deze training leer je werken met de spirit van het vuur die gehoord wil worden tijdens een zweethutceremonie of een andere ceremonie waarbij het vuur een belangrijke rol speelt.

- Hoe maak je vuur in verschillende omstandigheden
- Hoe bouw je een goed en krachtig vuur voor ceremonies (zweethut)
- Leer je luisteren naar de taal van het vuur
- Het opbouwen van een vuurplek op verschillende manieren
- Hoe onderhoud je een vuur, ceremonieplek
- Welke offers breng je aan het vuur
- Je krijgt inzicht in de juiste houtsoorten voor een goed en krachtig vuur
- Het gebruik van de juiste stenen passend bij de ceremonie
- Hoe bescherm jij je plek als vuurmens

Dit en meer ga je leren in deze training die bedoeld is voor mannen en vrouwen die meer willen leren over het heilige vuur, hierbij de verbinding voelen en graag het vuur hoeden bij ceremonies zoals de zweethut maar ook voor het maken van je eigen vuur in je eigen omgeving.
Je leert om te gaan met bepaalde situaties,

- Hoe bewaak ik als vuurmens de heilige ruimte tijdens een ceremonie
- Wat is mijn taak naast het hoeden van het vuur
- De verbinding met de watergieter in de zweethut
- Wat heb ik nodig als vuurmens
- Waar ben ik als vuurmens verantwoordelijk voor
- Wat leren we over de veiligheid tijdens het hoeden van het vuur

Als gecertificeerd vuurmens bieden wij een plek waar je na deze training de kans krijgt het vuur te hoeden tijdens ceremonies zodat jou verbinding met het vuur verder mag ontwikkelen waardoor je kennis en ervaring groeien naar meer vertrouwen in jezelf.

We bieden een all-in vuurtraining waarbij we de hele training verbonden zijn en verantwoordelijk nemen voor het heilige vuur. Dit gebeurt overdag, in de avonden en nachten. De gehele training wordt voorzien van eten, drinken en tussendoortjes zoals fruit of iets lekkers.

Je verblijft in het bos Nagamowin in Hilvarenbeek waar je overnacht in je eigen tentje, er is tijd en ruimte om naar binnen te keren, om in je eigen space te zijn en om te integreren, er zijn sharingcirkels en teachings voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen.

Voor wie,
- Je bent bekend met de zweethut en voelt jezelf er tot aangetrokken
- Je hebt passie voor vuur en voor ceremonie
- Je wilt jou bijdrage delen met het bewustzijn van mensen die willen ontwikkelen
- Het is tijd dat jou innerlijk vuur krachtig brandt en dit verder wil vergroten

Wat heb je nodig
- Je eigen tentje
- Je eigen slaapspullen
- Gepaste niet brandbare kleding
- Goede gepaste schoenen
- Vuurhandschoenen (lashandschoenen)
- Een drum of ratel
- Een doek ter bescherming van je haar of een elastiekje

Deze en overige informatie ontvang je naar aanmelding per email
- Exacte locatie
- Aanvang en eindtijd
- Routebeschrijving
- Wat allemaal mee te nemen
- Voorbereiding op deze waanzinnige training

We zijn heel veel buiten rond het vuur, soms in de tipi en vaak in de zweethut, overdag, avond of nacht. Voel je de roep, klik dan verder om jou plekje te reserveren, AHO!!

Vuurtraining van 24 t/m 28 april 2024

Investering in jezelf

Deelname: €795,- all-in.
Betaal je liever contant dan is dit mogelijk, je betaald dan €200,- aan via Hipsy en is jou plek gereserveerd, het resterende bedrag neem je contant mee op de dag van aanvang.
Wij werken altijd met een non-refund aanbetaling, voor deze training bedraagt dat €150,-. Bij afmelding 48 uur vantevoren geldt non-refund voor het totale bedrag, in verband met gemaakte kosten. Je ben welkom om in overleg iemand anders aan te dragen die jouw plek wilt overnemen. Als er sprake is van een wachtlijst, zullen wij in overleg jouw plekje overdragen en volgt een terugbetaling.

Vuurgroet,
Ad Hamers – Chippewa
Edwin Nijland
Roxanne van de Riet

Wednesday 24 April 2024 om 19:30 tot Sunday 28 April 2024 om 21:00

Hilvarenbeek, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

1. Choose your tickets
Het vuur roept jou, vuurtraining 2024

Dankjewel voor jou deelname aan deze vuurtraining, hou je mailbox in de gaten voor verdere informatie over deze training. Vuurgroet, Ad Hamers - Chippewa Edwin Nijland Roxanne van de Riet

€ 795,00
Including service fee
"Het vuur roept jou" vuurtraining 2024 aanbetaling

Dankjewel voor jou aanmelding en deelname voor de vuurtraining. Het resterende bedrag, €595,-neem je contant mee op de dag van aanvang. Overige informatie ontvang je per email, hou je mailbox in de gaten. Vuurgroet, Ad hamers - Chippewa Edwin Nijland Roxanne van de Riet

€ 200,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
"Het Vuur Roept Jou" Vuurtraining 2024

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Apr. om 14:00
Sensual Spring - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 08 Mar. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Bloei
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Thursday, 04 Apr. om 10:00
Vrouwen Zweethut - Voorjaarsbloei
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Monday, 22 Apr. om 09:00
AVANI || Lente Community Retreat || 22-25 april
AVANI
Yoga Mantra zingen Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl