Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Transformatieweekend Hechting&Verbinding

Vrijdag 20 september 2024 om 9:30 tot zondag 22 september 2024 om 17:00

Wonder Woods, Moorsel 1, 5715 PX Lierop, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw, deze is voor jou:

Het Transformatieweekend van 20 tot 22 september is onze uitnodiging aan jou om een stap te zetten op de bijzondere weg naar hechting en verbinding . Deze intensieve driedaagse is ontworpen om jouw diepste thema’s te verkennen in een liefdevolle, ondersteunende omgeving. Op een plek aan de bosrand die rust en herstel ademt. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen en onder onze professionele begeleiding zetten we de stappen die je door je moeilijke stukken heen leiden tot heling en transformatie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

🌟 Een veilige haven waar je zonder oordeel jezelf kunt zijn, kunt helen en transformeren. Dit onder liefdevolle begeleiding met hart, humor en oprechte aanwezigheid - door Wendy, Helma en Manon

🌟 Verschillende professionele werkvormen waarmee je steeds dieper in jezelf kunt afdalen. We werken onder andere met Trauma/Tension Release Excercises (TRE), meerdere Opstellingsvormen, de Verbonden Ademhalingstechniek, Voice Dialogue, verdiepende Sharings, Somatic Experience (SE) en we werken met de Polyvagaal theorie

🌟 Helende activiteiten zoals yoga, meditatie, dans, boswandelingen, lichte massagevormen - om de verbinding met je lichaam te versterken en ervaringen van het weekend gezond te integreren in je lijf

🌟 Tijd voor jezelf op het betoverende landgoed Wonder Woods, met sauna, kampvuurtjes, boerderijdieren en een overvloed aan natuur. Een plek waar je echt even kunt landen, loslaten en vrij mag zijn.

🌟 ALL-IN: gezonde en ondersteunende voeding.

Het programma, dat van ochtend tot avond loopt met ruimte voor rust en lekker eten, wordt verder besproken tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Wij zijn Wendy en Helma en samen vormen we een krachtig duo met veel passie voor en kennis over het begeleiden van vrouwen zoals jij. Vrouwen die niet terugdeinzen voor de reis naar binnen, ondanks de angsten en blokkades die ze tegenkomen. Vrouwen die voelen dat ze vastzitten en zoeken naar wegen om los te laten, te verdiepen, opnieuw te bloeien. Vrouwen die klaar zijn om hun innerlijke kracht te ontdekken en hun leven opnieuw vorm te geven. Vrouwen die voelen, mijn moment is NU. Of je nu aan het begin van persoonlijke ontwikkeling staat of een diepere reset wilt, je bent welkom.

NA DEZE WEEK

❤️ Lukt het je om zelf voorbij je eigen triggers te bewegen richting mildheid, liefde en draagkracht.

❤️ Ontdek je hoe je deze zachtheid en kracht in jezelf kunt aanwakkeren en behouden

❤️ Heb je de basis geleerd jezelf bijtijds te reguleren en hierdoor helder en kalmer in relaties te staan. Je weet je triggers om te bouwen naar constructieve feedback en je kunt op een ontspannen manier je échte behoeftes aan geven.

❤️ Ervaar je een diepere verbinding met jezelf en - op jouw eigen tempo - met de vrouwen om je heen. Je voelt je eigen veiligheid en basis groeien en verstevigen en neemt dit mee als blauwdruk je leven in!

❤️ Leer je door onze uitleg hoe impactvolle situaties je kunnen overspoelen (en overnemen), waardoor je meer begrip voor jezelf en de ander krijgt.

❤️ Ben je door verschillende helende sessies gereisd met de aldoor aanwezige holding van ons twee professionele therapeutes en een wijze warme firekeepster.

❤️ Ben je uitgerust in een magische omgeving en klaar om de speelsheid van de zomer te omarmen!

Over Helma
Ik ben Helma, 53 jaar, bevlogen en gedreven in het leren over liefde en verbinding. Mijn eigen reis door passionele, maar vaker ook ongezonde relaties heeft mij geleerd dat heling een dans is tussen hart, hoofd en lichaam. Met meer dan 25 jaar ervaring in ademwerk, familieopstellingen, traumatherapie, en energiewerk, heb ik de sleutels tot kwetsbaarheid en verbinding gevonden—de essentie van waar echte liefde stroomt. Mijn missie is om deze kennis en ervaring door te geven, zodat jouw reis naar heling, liefde en levensenergie misschien wat lichter wordt. Mijn werk is een ode aan de kracht van vrouwelijke solidariteit, het leren van elkaar en samen rusten in een veilige haven van begrip en warmte. www.praktijkdeverademing.nl

Over Wendy
Ik ben Wendy, 36 jaar en als psychotherapeute nodig ik je uit om te leren hoe jij de zachtheid en kracht in jezelf kunt aanwakkeren en koesteren. Met een warm hart en een sprankje humor help ik je liefdevol bewegen naar je sterkste basis—een plek van nieuwsgierigheid, plezier, en diepe zelfverzekerdheid. Mijn benadering combineert de beste elementen van cognitieve, emotionele en lichamelijke inzichten zodat jij jezelf steeds beter leert kennen. In mijn sessies leer ik je hoe je diepgewortelde patronen doorbreekt en steeds langer en steviger in kalmte kunt verblijven. Ik gun je de kracht van helderheid, diepe zelfliefde en betekenisvolle relaties. www.sterkinjebasis.nl

Over Manon (firekeepster)
Ik zorg voor een lekker warm vuur in de avonden, fijne wandelingen, massages en gewoon even komen babbelen of juist in stilte samen-zijn tussen het programma door. Mensen laven graag bij mij, niets hoeft en alles is welkom. Ik ben er voor je!

Voor het inplannen van een bel-kennismaking kun je ons een berichtje sturen: info@sterkinjebasis.nl of info@praktijkdeverademing.nl. We zien naar je uit!

in zachtheid gewikkeld, in begrip gegrond
leer je luisteren naar je pijn
die roept en wijst
waar aanwezigheid moet zijn

Met liefde en open armen,
Wendy, Helma en Manon

Praktisch:
Je komt op de vrijdagochtend aan en op zondag einde middag ronden we af. Je deelt een fijne kamer met een andere vrouw, maar je zult veel op het landgoed en in de woonboerderij vertoeven dus de plek dient enkel om lekker te kunnen slapen.
De vrouwengroep bestaat uit maximaal 13 deelneemsters. We hanteren 1 vaste prijs van €485,- waar alles bij inbegrepen zit: het programma zelf, de slaapplek, de sauna en alle maaltijden/dranken. Na de bel-kennismaking en een gevoelde YES betaal je hier op Hipsy jouw aanbetaling van €175,- om je plek te garanderen. Betaling van het overige bedrag kan vervolgens tm 1 augustus 2024 voldaan worden. We volgen onderstaande annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering tm 1 augustus = volledige teruggave van inschrijfgeld.
Bij annulering tussen 1 augustus en 15 augustus = 50% teruggave van totale retraite-bedrag.
Bij annulering na 15 augustus geen teruggave van retraite-bedrag meer mogelijk.

Vrijdag 20 september 2024 om 9:30 tot zondag 22 september 2024 om 17:00

Wonder Woods, Moorsel 1, 5715 PX Lierop, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Sterk in je Basis brengt lichaam, gevoel en cognitie in verbinding met elkaar in (trauma)verwerkingstherapie. TRE, SE, regressie, opstelling, polyvag.

Sterk in je Basis

1. Kies je tickets
Transformatieweekend

Aanbetaling Transformatieweek.

€ 175,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Transformatieweekend Hechting&Verbinding

Meer evenementen van Sterk in je Basis

Vrijdag, 02 aug. om 14:30
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Woensdag, 21 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 15 jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Vrijdag, 21 jun. om 15:00
soulSTICE WEEKEND RETREAT
Seeds of Yoga
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl