Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)

Monday 30 September 2024 om 19:30 tot Sunday 13 April 2025 om 17:00

Zwolle, Nederland

Over dit evenement

In de Intensive Tantra Training van Bliss Your Body kun je op een veilige én tegelijkertijd uitdagende manier de kracht en wijsheid van tantra ervaren, een diep transformatieproces doormaken en tantra werkelijk in je dagelijks leven integreren.

Najaar 2024 geven we de basistraining level 1 alweer voor de 10e keer. Na al die jaren kunnen we wel stellen dat deze training staat als een huis. Tegelijkertijd kijken we na iedere ronde weer wat er nog verbeterd kan worden.

Deze training is bedoeld voor jou als je:
* bewust kiest voor een diepgaande training van drie retreats met aandacht voor integratie van tantra in je dagelijks leven
* al ervaring met tantra hebt en/of uitgebreide ervaring met persoonlijke groei in andere trainingen en opleidingen; je bent verder al (enigszins) 'thuisgekomen' in je lichaam en je hebt al eens of vaker gedacht en gevoeld 'er moet toch meer zijn'...
* je interesse hebt in álle aspecten van tantra (lichaamsgericht werken, intimiteit & seksualiteit, spiritualiteit & non-dualiteit)
* weet dat tantra heel wat meer is dan het volgen van ‘leuke workshopjes’ en je je realiseert dat je naast bliss soms ook pijnstukken in jezelf kunt tegenkomen
* je prettig voelt in een frisse, dynamische sfeer en bij een ervaringsgerichte aanpak
* qua leeftijd tot de doelgroep behoort (twintigers, dertigers en veertigers)
* onderdeel wilt zijn van een warme, ondersteunende community (zo kun je na level 1 meedoen aan de tweewekelijkse bijeenkomsten van de Bliss Your Body - kula en in 2025 kun je doorstromen naar level 2)

Online kennismakingsbijeenkomst
We starten met een online kennismakingsbijeenkomst zodat je het team en de andere deelnemers alvast leert kennen. Ook krijg je op deze avond het theoretisch kader van de training te horen. We vertellen over de visie van Bliss Your Body op tantra en wat je zoal kunt verwachten.

Bij de training hoort een online programma waarin je - voor tussen de blokken door - informatie en praktische tools vindt. Denk daarbij aan demo-video’s, begeleide meditaties in de vorm van audio’s en muzieklijsten.

Blok 1: Awakening of the Body
In deze eerste retreat werken we intensief met het fysieke, emotionele en energetisch lichaam. Via dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditatie en diverse vormen van aanraking (waaronder de-armouring) maak je meer en meer contact met je lichaam. Dit maakt dat je je ook bewust(er) wordt van de blokkades in je lijf. Je natuurlijke levensenergie zal meer en meer gaan stromen, wat je vitaliteit en levensvreugde vergroot. Je leert in dit blok diverse meditatietechnieken en ook is er de nodige aandacht voor verbinden met je hart en met de groep als geheel.

Blok 2: Heart & Sexuality
In dit tweede blok werken we met de thema’s contact, intimiteit en seksualiteit. Je onderzoekt waar jouw liefdesenergie (hart) en seksuele energie (bekken) stromen en waar er mogelijk nog blokkades, pijn, schaamte etc. aanwezig zijn. In dit blok werken we ook deels met de mannen en de vrouwen apart. Hoewel dit blok zeker intiem te noemen is, vinden er bij Bliss Your Body tijdens sessies geen seksuele handelingen plaats, ook niet in dit blok.

Blok 3: Opening to Spirit
In deze derde retreat komen thema’s aan de orde als: jouw verbinding met het grotere geheel en met de goddelijke stroom, bewustzijn van egostrategieën en mind, leven en sterven en het neerzetten van jouw levenswerk. Naast het lichaamswerk is er ook ruimte voor mindfulness, meditatie, rituelen, stilte en prayer. Tevens doen we een cacao-ceremonie. Met dit alles kun je steeds sterker gaan ervaren hoe het is als je leeft vanuit je ware zelf (essentie) en je je overgeeft aan de stroom van het leven.

Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in je werk.

Intervisie & reflectie
Tussen de blokken door kom je samen met je intervisiegroepje en heb je af en toe contact met een vast maatje. Daarnaast schrijf je tussendoor steeds een kort reflectieverslag over je persoonlijke proces.

Vanuit welke visie werken we?
We combineren een neo-tantrische aanpak met aspecten uit klassieke tantra. Daarnaast werken we o.a. met de-armouring en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

NAJAARSGROEP 2024
Online kennismakingsbijeenkomst: maandag 30 september (19.30 - 21.45 uur)
Blok 1: Donderdag 10 oktober 10.00 uur t/m zondag 13 oktober 16.30 uur
Blok 2: Donderdag 12 december 10.00 uur t/m zondag 15 december 16.30 uur
Blok 3: Donderdag 13 maart 10.00 t/m zondag 16 maart 16.30 uur
Integratiedag: zondag 13 april van 10.00 - 17.00 uur

Locaties
Blokken: op een mooie plek in de buurt van Zwolle. Tegen vergoeding (25 Euro) is het mogelijk om op de avond van te voren al aan te komen.
Integratiedag: Utrecht

Begeleiding
Wendy Doeleman & Bliss Your Body-team
De mannengroep tijdens blok 2 wordt begeleid door trainer, coach en voormalig Bliss-teamlid Floris Alberse.

Kosten
De kosten zijn 2699 Euro. Het bedrag is inclusief een online startbijeenkomst, drie meerdaagse retreats (4 dagen) op een heerlijke locatie, de integratiedag, een bijbehorend online-programma, alle vegetarische/biologische maaltijden en verblijf (slapen in meerpersoonskamers; eigen kamer tegen extra vergoeding van 25 Euro per nacht beschikbaar).

Je meldt je aan door een ticket met de aanbetaling te kopen. De rest van het bedrag betaal je eind augustus. Je krijgt hierover vanzelf bericht.

Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Bliss Your Body, inclusief de annuleringsvoorwaarden.

Tot 8 weken van tevoren (gerekend met 30 september als startdatum) kun je kosteloos annuleren (minus 25 Euro servicekosten). Zie https://blissyourbody.nl voor de Algemene Voorwaarden met daarin de precieze annuleringsvoorwaarden.

Leeftijden
De groep is bedoeld voor mensen tot 49 jaar die houden van de dynamische stijl van Bliss Your Body. Ben je tussen de 50 en 55 jaar? Dan kun je meedoen indien er medio augustus nog plek in de groep is.

Groepsgrootte en -samenstelling
De groep bestaat uit 16 tot 22 deelnemers. We streven naar een gelijke verdeling van mannen en vrouwen. Wel ontmoet je zowel vrouwen als mannen in oefeningen en meditaties. Zie jij jezelf als non-binair, dan ben je eveneens van harte welkom.

Maaltijden
Alle maaltijden zijn vegetarisch of veganistisch, zorgvuldig bereid en zo veel mogelijk biologisch.
We vragen we je om ieder blok een aantal keer mee te helpen met corvee.

Certificaat
Als je alle retreats, de online startbijeenkomst en de integratiedag hebt gevolgd, mee hebt gedaan aan de tussentijdse intervisiebijeenkomsten en een reflectieverslag hebt ingeleverd waarin je je groeiproces in privé en werk beschrijft, ontvang je het certificaat.

Aanmelden en meer informatie
Meld je aan door een aanbetaling te doen in de ticketshop. Voor de tweede betaling ontvang je vanzelf bericht van ons. Deze dien je uiterlijk 30 augustus voldaan te hebben. Als je in meer dan twee termijnen wilt betalen, betaal je per extra termijn 20 Euro administratiekosten.

Als je nog niet bekend bent bij Bliss, vermeld dan in het opmerkingenveld wat je al aan tantra-ervaring hebt.
Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij ons bekend zijn? Neem dan eerst nog contact op met Wendy via wendy@blissyourbody.nl.

Als we je aanbetaling hebben ontvangen, nemen we via de mail of telefonisch contact met je op om je aanmelding te bevestigen of te bespreken. Soms vindt eerst nog een oriënterend (telefonisch) gesprek plaats.

Factuur
Wil je een factuur ontvangen? Na aankoop van een ticket ontvang je van Hipsy een mail, waarin je een link vindt om een factuur aan te vragen. Op de factuur zal staan 'Intensive Tantra Training basistraining level 1'.

Gratis deelname aan Intensive Proeverij op 4 augustus in Amsterdam
Als je je voor 4 augustus aanmeldt voor de Intensive level 1, kun je op 4 augustus gratis meedoen met deze workshop: https://hipsy.nl/event/39950-kennismakingsworkshop-tantra-intensive-proeverij-tot-45-jaar. Schaf dan even het gratis ticket in de ticketshop aan.

Website
De complete beschrijving van deze training met recente reviews van deelnemers die je voorgingen, vind je op
https://blissyourbody.nl

Monday 30 September 2024 om 19:30 tot Sunday 13 April 2025 om 17:00

Zwolle, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra brengt spiritualiteit op een nuchtere en lijfelijke manier in je leven!”

Bliss Your Body combineert de juicyness van westerse tantra met de diepgang van oosterse tantra.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Jitske Korff

Celebration of Tantric Life: jaarlijks Bliss-feest met tantraworkshop

Zo fijn om hierbij te zijn geweest! Bliss your Body is voor mij een enorme veilige omgeving geweest om mijn eerste stappen op het Tantra pad te maken én om daarna de verdieping te vinden tijdens de retreats en jaartrainingen. De begeleiders van Bliss zijn ervaren tantrika's en het team van assistenten bestaat stuk voor stuk uit mensen die het pad ook zelf bewandelen, voorleven en belichamen.

Lees meer

Klazien Schaap

Celebration of Tantric Life: jaarlijks Bliss-feest met tantraworkshop

Wat een heerlijke bijeenkomst. Lekker met een stel ervaren tantrica's tantra 'doen'. De focus lag op het hart, vandaag. Ik voel me zo als een vis in het water hier.

Lees meer

Majke

Tantra Drieluik voor 18-28 jarigen

Super fijn om een tantracursus met leeftijdsgenootjes te kunnen ervaren! De cursus zit goed in elkaar en bevat allerlei verschillende oefeningen, met hele liefdevolle en speelse begeleiding van Martje en de assistenten. Zeker aan te raden mocht je nog twijfelen ;)

Lees meer

1. Choose your tickets
Ticket aanbetaling

€ 500,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Uitverkocht
Saturday, 03 Aug. om 10:00
Intensiteit & Verstilling: eendaagse tantra-soefi retreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Soefisme
Sunday, 04 Aug. om 14:00
Tantraworkshop (kennismaking) voor jonge mensen tot 45 jaar
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Wednesday, 07 Aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Sunday, 01 Sep. om 14:00
Tantraworkshop (kennismaking) voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Lichaamswerk Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Sunday, 28 Jul. om 14:00
💫Cosmic Flow: A Tribal Dance 💃🕺and Tantric Temple ❤️‍🔥Celebration
Your Future Is Now!
Tantra Trance Dance Sensuele Dans
Thursday, 08 Aug. om 18:30
SOLD OUT - Temple of Alchemy (Experienced Edition) | Diemen, Amsterdam
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl