Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwen Lente Middag

Zondag 24 maart 2024 van 13:45 tot 17:45

Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum, Netherlands

Over dit evenement

Voel jij je vaak zwaar of down na de winter? Heb je last van voorjaarsmoeheid en weinig energie? De overgang van de winter naar de lente brengt vaak bovenstaande klachten met zich mee. Maar dat hoeft niet zo te zijn, je kunt er iets aan doen!

Na deze lente workshop speciaal voor vrouwen, weet je precies wat je kunt doen om vol nieuwe energie en met lichtheid de lente in te gaan. En, je gaat je lichaam meteen een handje helpen door reinigende yoga en ademhalingsoefeningen. Deze middag biedt een fijne afwisseling tussen bewegen, leren, doen, ervaren en verstillen. De afsluitende aroma yoga nidra zorgt er voor dat je vol nieuwe inzichten en ontspannen naar huis zult gaan. Inclusief handout en zelf gemaakte ghee.

Omdat de energie elk seizoen verandert, worden deze overgangen in de Ayurveda gezien als een belangrijk moment. De overgang van de winter naar de lente is bij uitstek geschikt voor een grondige schoonmaak. Je kent wel die lentekriebels en de grote voorjaarsschoonmaak in je huis en hoeveel lichtheid en ruimte dat altijd geeft. Niets is minder waar voor je eigen lijf en geest. Leer hoe je door aanpassingen aan je voeding en een milde Ayurvedische cleanse (detox waarbij je geen honger zult lijden!) je lichaam en geest bevrijdt van de zware winter energie om schoon en licht de lente in te gaan. Zo kun je vol nieuwe energie en helderheid alle inspiratie en ideeën die je in de wintermaanden hebt opgedaan vol focus en vreugde omzetten in concrete plannen en acties.

PROGRAMMA
Vanaf 13:45 is de inloop met een kopje thee en iets lekkers.
Om 14:00 beginnen we met yoga en ademhalingsoefeningen waarbij de focus op reiniging zal liggen.
Daarna volgt een deep dive in de Ayurveda theorie waarbij je stap voor stap meegenomen wordt in hoe jij jouw dagelijkse leven kan verrijken door (soms al hele kleine) aanpassingen in je voeding en leefstijl.

Je mag al jouw vragen stellen zodat jij na afloop precies weet hoe je je voeding en leefstijl het beste op de lente kunt aanpassen, en bij wij jij bent. Je kunt met heel concrete tips de volgende dag al aan de slag!

Ook zullen we zelf ghee gaan maken (geklaarde boter), het goud van de Ayurveda, dat enorm goed voor de gezondheid is en de basis vormt van de nieuwe recepten die je gaat leren, voor jou lichamelijke lenteschoonmaak.

Ter afsluiting mag je heerlijk komen liggen voor een diep ontspannende aroma yoga nidra, met de bijzondere geuren van Balancea.

De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Schrijf je in en doe mee!

Liefs Britta

P.S. Speciaal voor deze groep is er na afloop de mogelijkheid voor het aanschaffen van Balancea producten tegen een gereduceerde prijs.

.

Wat is Ayurveda?
Ayurveda is een oosterse filosofie die duizenden jaren oud is. Ayurveda betekent kennis of wetenschap van het leven. Ayur = leven en Veda = kennis. Ayurveda wordt wel de zuster wetenschap van de yoga genoemd en kan een waardevolle aanvulling vormen op je yoga beoefening. Ayurveda leert ons dat een goede spijsvertering de basis is voor een gezond en evenwichtig leven en ziektes kan voorkomen. Door bewustwording hiervan en aanpassingen aan je voeding en leefstijl kun je zowel lichamelijke als geestelijke onbalans voorkomen en de kwaliteit van je leven verbeteren.

Zondag 24 maart 2024 van 13:45 tot 17:45

Ananda Yoga, Boomberglaan 18, 1217 RS Hilversum, Netherlands

Over de organisatie

“What you are looking for is already inside you.”

Moderne self-care gebaseerd op oude wijsheden: Yoga Nidra, Ayurveda & Aromatherapie. Ervaar rust & ruimte en kom in balans.

Reviews

Natascha Reyme

Vrouwen Selfcare Cirkel "Lente in je hart" 14 april

Mijn ervaring was een verrassing, werd teruggebracht naar mijn kindertijd en werd bewust van mijn leven door het contact met de vrouwen echt een openbaring van mijn identiteit. Heb genoten van de aanwezigheid, in geest, lichaam de dans en wedergeboorte. Dankbaar 💛

Lees meer

Ria Hurkmans

Vrouwen Selfcare Cirkel "Lente in je hart" 14 april

Een mooie self-care avond . Dansen op mooie muziek , yoga nidra , de rust , stiltes en ontspanning. Dankbare avond Britta geeft in alle rust een heerlijke flow. Dank 🙏

Lees meer

Ans Krietemeijer

Vrouwen Selfcare Cirkel "Lente in je hart" 14 april

Het was zo fijn om met gelijkgestemde vrouwen samen te zijn, te dansen, te delen en te helen! Britta creëert zo'n fijne, vertrouwde en liefdevolle sfeer, dat je je gelijk thuis voelt. Ik ga zeker vaker komen!

Lees meer

Vrouwen Lente Middag

Meer evenementen van Balancea

Zondag, 12 mei. om 19:00
Vrouwen Selfcare Cirkel "Zelfliefde" 12 mei
Balancea
Vrouwencirkels Ontspanning Massage
Zondag, 09 jun. om 19:00
Zomer Vrouwen Selfcare Cirkel 9 juni
Balancea
Vrouwencirkels Ontspanning Dansen in verbinding
Zondag, 16 jun. om 13:45
Zomer Vrouwen 1/2 Day Retreat
Balancea
Ayurveda Yoga 1-Dags retraite
Dinsdag, 18 jun. om 17:30
Balancea Aroma Yoga & Nidra Special
Balancea
Yoga Aromatherapie Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 08 sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Vrijdag, 17 mei. om 18:30
Kunst van Ontspanning | (Myo) Yin Yoga, Nidra, Heartfulness & Adem
Marloes.world
Yoga Meditatie Ademwerk
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 26 mei. om 09:30
Workshop Psoas en stress inclusief thee en lekkers
Vita Yoga
Yoga Gezondheid Ontspanning
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl