Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yoga Flow (in nature)

Zondag 23 juni 2024 van 9:30 tot 11:15

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over dit evenement

Ervaar een bijzondere yoga sessie door Just Breathe Yogaflow, midden in de natuur van BloteVoetenPark Brunssum in het energiserende ochtendzonlicht.

"Yoga in de natuur"

'Just Breathe Yogaflow' staat voor yoga volgens de traditionele visie. Yoga niet gebruiken voor een 'quick fix' als remedie tegen de stressvolle maatschappij, maar de lessen meenemen in je dagelijkse leven en deze te gebruiken om langzaam je leven op een positieve manier te veranderen. Door op ieder detail van je lijf te letten in een bepaalde houding verplaats je automatisch je aandacht van het externe naar interne en ga je je lijf echt voelen. Uiteindelijk is alles wat we buiten zien iets wat we van binnen ervaren. Zo kun je lichaamsbewustzijn en concentratie oefenen. Ook kun je leren voelen waar je grenzen liggen, waar je jezelf kunt motiveren over een drempel te gaan en waar je lijf aangeeft dat het genoeg is. Je lichaam is een superintelligent voertuig dat je precies weet te vertellen waar problemen zitten en waar je niet in balans bent. De kunst is weer leren hiernaar te luisteren en de signalen op te pikken voordat je lichaam harder gaat schreeuwen.

"Het is mooi meegenomen als je lichaam flexibeler en sterker wordt door de houdingen en bewegingen die je doet. Dit is - naar mijn mening - een natuurlijk gevolg, maar niet het einddoel. Ik zie yoga dan ook als een belangrijk onderdeel van het bewustwordingsproces."

- Geen quick-fix, maar bewustwording
- Lichaamsbewustzijn
- Het verleggen van je focus van extern naar intern
- Je centrum sterk en krachtig maken en je ademhaling gebruiken als motor voor al je levenslessen en obstakels

JAARPASHOUDERS OPGELET
Jaarpashouders van BloteVoetenPark Brunssum nemen tegen een gereduceerd tarief deel aan deze yoga-sessie. Ben je jaarpashouder en wil je deelnemen? Koop dan een 'Ticket voor Jaarpashouder'. Tegen vertoon van jouw jaarpas kun je deelnemen met gereduceerde ticketprijs. Heb je geen jaarpas bij je, dan moet je helaas bijbetalen aan de entreekassa.

Zondag 23 juni 2024 van 9:30 tot 11:15

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Discover YOUR nature! ”

BloteVoetenPark Brunssum creëert een bewuste verbinding met de natuur, jezelf & anderen door activiteiten, events, workshops & themawandelingen.

Reviews

Elke

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Magische ervaring waar je letterlijk en fïguurlijk het sprankelende licht ziet. In je geest in de talloze lampjes,fakkels,lichtkettingen en kleurrijke lichtballen doorheen het bos maar ook op de warme stenen zien fonkelenen je hart tot t diepste beroeren. Het is zeer toegankelijk en voor iedereen goed te doen kwa warmte en als je het niet leuk zou vinden in de zweethut is er voldoende om toch een geslaagde avond te hebben jacuzzis saunas en lekker eten en massage alom. waterfantasietjes en natuurwater waar je terwijl je drijft; onder een ganzenvlucht terecht komt terwijl je naar de sterren kijkt en 1 wordt met jezelf en de natuur... Niets te verliezen enkel te winnen. Afsluiten met live muziek in een vuurcircel omringd door warme mensen en wellicht nieuwe vrienden. Aanrader en ik ga zeker meerdere evenementen bij hen volgen aangezien je ruim gratis kan parkeren en de mensen het een warm veilig nest maken. Wij zijn de dag erna terug gegaan voor heerlijke verse menu in de cozzy corner in het zonnetje, alsof we in het franse paradijs waren. Deze mensen en hun werk-familie zijn echt schatten die het goed met je voor hebben op een paradijselijje plek in het groen. Ps= op 1min. Rijden zit een officieële gratis camperplek En er is zeker ook voor een paar dagen wat te doen in de omgeving zowel aktief als relaxt. Wij hebben HEERLIJK geslapen!

Lees meer

Ludo Nuijens

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Heerlijke ontspannen avond gehad in een fantastisch mooie omgeving.

Lees meer

Mischa Hamers

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Top verzorgt door een enthousiast team vanuit het BloteVoetenPad. Fijne groep mensen die allemaal genoten hebben van een heerlijke lente avond in de natuur. De sauna's waren heerlijk op temperatuur net als de hottubs. Eten was met zorg bereidt en meer dan voldoende. fijn waren de nootjes, het fruit en de zoute stengels gedurende de hele avond. De zweethut ceremonie was een perfecte aanvulling. Uitnodigend, veilig met fijne klanken. Ben er graag weer bij op het najaar!

Lees meer

1. Kies je tickets
Ticket Yoga FLow (excl. voor Jaarpashouder BloteVoetenPark)

Jaarpashouders van BloteVoetenPark Brunssum nemen tegen een gereduceerd tarief deel aan deze yoga-sessie. Ben je jaarpashouder en wil je deelnemen? Koop dan een 'Ticket voor Jaarpashouder'. Tegen vertoon van jouw jaarpas kun je deelnemen met deze gereduceerde ticketprijs. Heb je geen jaarpas bij je? Helaas zul je dan het resterende bedrag moeten bijbetalen.

€ 6,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Ticket Yoga Flow

Ervaar een bijzondere yoga sessie door Just Breathe Yogaflow, midden in de natuur van BloteVoetenPark Brunssum in het energiserende ochtendzonlicht.

€ 12,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Yoga Flow (in nature)

Meer evenementen van BloteVoetenPark Brunssum

Donderdag, 02 mei. om 19:30
Workshop Persoonlijke Positiviteit
BloteVoetenPark Brunssum
Persoonlijke Ontwikkeling Psychologie
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Familieopstellingen groepsworkshop
BloteVoetenPark Brunssum
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + 3 Wisdom Keepers
Sparkle Eye
Film Natuur
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ Ceremonie + wildplukwandeling
Sparkle Eye
Film Natuur
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl