Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"

Zaterdag 15 juni 2024 van 10:30 tot 20:30

Koedijk, Netherlands

Over dit evenement

Wees welkom! Met magische truffels zie je het leven opeens als een soort Tetris: stukjes die op hun perfecte plek vallen en lagen die verdwijnen als sneeuw voor de zon.

๐Ÿ’š๐ŸŽ†๐Ÿ„๐ŸŽ†๐Ÿ’š

In een kleine groep van 6-8 deelnemers komen we samen op een prachtige verscholen plek in een natuurlijke omgeving om een mooie reis te maken. Bereid je voor op een levendige persoonlijke reis van zelfontdekking, herinneren en heelheid ervaren.

Truffels kunnen bijdragen aan:
๐Ÿ”‘ Een helder en breder perspectief
๐Ÿ”‘ Zachte verdieping en inzichten
๐Ÿ”‘ Doorbreken van vastzittende patronen
๐Ÿ”‘ Diep gevoel van dankbaarheid, ruimte & rust

๐Ÿ’š๐ŸŽ†๐Ÿ„๐ŸŽ†๐Ÿ’š

Onze ervaring met magische truffels is dat (met de dosering die wij hanteren) onbewuste psychologische patronen naar het licht kunnen komen, resulterend in diepgaande inzichten in het leven. Herinneringen kunnen opnieuw worden beleefd en emotionele wonden uit het verleden kunnen worden verwerkt. Zo'n ervaring klinkt misschien spannend, en is sowieso niet vanzelfsprekend en vraagt van je dat je jezelf van tevoren volgens onze instructies hebt voorbereid voor de reis naar binnen.

In het eerste stadium van je reis is het gebruikelijk om kleurrijke geometrische visioenen te zien. Naarmate de ervaring van het bewustzijn zich verdiept, kan je associaties tussen verschillende herinneringen waarnemen, en wordt er vaak contact gemaakt met diepere onbewuste overtuigingen, patronen en/of herinneringen.

Vanuit onze persoonlijke ervaring met plantmedicijn, systemisch coachen en andere (psycho)therapeutische methodes, weten wij het belang van een veilige bedding en zullen wij zorgen voor persoonlijke begeleiding door middel van accupressuur, licht ademwerk, affirmaties en passende muziek.

Wij kijken er ontzettend naar uit je met alle zorg en liefde te begeleiden en we zorgen voor alle comfort die je nodig hebt op onze sfeervolle locatie.

๐Ÿ’š๐ŸŽ†๐Ÿ„๐ŸŽ†๐Ÿ’š

Als Inner Peace Catalyst is Josta al jaren een rots in de branding voor de mensen met wie ze werkt en in haar persoonlijke omgeving. Ze staat bekend om het creรซren van een ruimte waar iedereen voelt dat ze zichzelf kunnen zijn. Om wat verder in zichzelf te kunnen zakken.

Plantmedicijn heeft haar geholpen haar hart meer te openen en ruimte te maken voor het transformeren van oude pijn en beperkende overtuigingen. Ook ervaart ze elke reis weer zo'n diepe dankbaarheid voor de herinnering aan het "leven van vroeger": samen, in een cirkel, het wonder van het leven erend en diep verbonden met elkaar & Moeder Aarde. Haar andere medicijn zijn magische handen & (sjamanistische) klanken: haar drum, haar stem, haar ukelele. Misschien wil jij zelfs meeklinken?

Mel begeleidt haar medemens met lichaamswerk en ademwerk om meer in hun lichaam en dichter bij hun gevoel te komen. Zodat ruimtelijkheid, individualiteit en lichtheid kunnen worden gecreรซerd. Ze is zacht maar krachtig in het bijstaan van de ander op zijn of haar ontdekkingsreis om samen het leven mooier te maken.

Praktisch, nuchter maar รณรณk met een diepe interesse in menselijk potentieel en de magie van dat wat er niet met ogen gezien kan worden. De aanwezigheid van Mel is helend.

Door hun energievelden van onvoorwaardelijke liefde voor het leven te combineren, geven Josta & Mel deze dag een extra boost en fundament aan harten die geopend willen worden, gevoelens die gevoeld willen worden en creatieve kracht die expressie zoekt.

๐Ÿ’š๐ŸŽ†๐Ÿ„๐ŸŽ†๐Ÿ’š

De prijs van โ‚ฌ222 is inclusief:
โœ” Persoonlijke online intakesessie van 30 minuten
โœ” Digitaal journal voor het vooraf & achteraf werken aan je integratie
โœ” Rituelen vooraf & tijdens de ceremonie om je intentie(s) te versterken
โœ” Magische truffelreis (plantenmedicijn)
โœ” Alle maaltijden: verse & lichte veganistische maaltijd, snacks en thee
โœ” Online integratiesessie van 30 minuten & korting op verdere integratiecoaching indien gewenst

๐ŸŒŸ EXTRA ACHTERGRONDINFO ๐ŸŒŸ
Er zijn aanwijzingen dat het ceremoniรซle gebruik van psychedelische paddenstoelen teruggaat tot de Oudheid, zoals te zien is in Azteekse relikwiรซn. Rond de Middellandse Zee zijn prehistorische rotsschilderingen gevonden met afbeeldingen van paddenstoelen en plantaardige medicijnen, van Algerije tot Frankrijk en Spanje.

Ongeveer 7.000 jaar geleden werd in het Tassili n'Ajjer-plateau (het huidige Algerije) een grotschildering gemaakt die tegenwoordig bekend staat als de Bee-Faced Mushroom Shaman, een afbeelding van een persoon met het gezicht van een bij, die o.a. paddenstoelen vasthoudt. Velen geloven dat de afbeelding een medicijnman is en dat de paddenstoelen van de psilo-variant zijn. Op dezelfde manier werd 6000 jaar geleden een muurschildering met paddenstoelen geschilderd op de muur van een grot in het hedendaagse Spanje. Maar dergelijke kunst bleef niet beperkt tot Europa en Afrika. Mensen in Guatemala begonnen al 2500 jaar geleden met het uithakken van stenen paddestoelsculpturen, en in Mexico al 2000 jaar geleden.

In Aziรซ zijn de oudst bekende spirituele teksten ter wereld mogelijk geรฏnspireerd door de visioenen die werden ervaren tijdens paddenreizen. De openingsregels van de Veda's en Upanishads, teksten die de basis vormen van het Hindoeรฏsme, beschrijven dat de goden routinematig een ritueel drankje dronken, Soma genaamd, waarvan wordt beschreven dat het psychedelische eigenschappen heeft. โ€˜We hebben Soma gedronken en zijn onsterfelijk geworden; we hebben het licht bereikt, ontdekten de Goden.โ€ Deze regels uit de Rig Veda lijken te benadrukken dat wat Soma ook was, het diep psychoactief was. Er werd beschreven dat de soma-plant geen bladeren, bloemen, bloesems of zaden had; geen wortels, stam of takken. Op basis van deze beschrijvingen betoogde de beroemde psychedelische pleitbezorger Terence McKenna dat de Soma-drank feitelijk gemaakt was van psychedelische planten of paddenstoelen. Wie weet! ๐Ÿ”ฎ

BIJ ANNULERING
Kun je er toch door omstandigheden niet bij zijn? Dat is uiteraard spijtig en soms kan dat helaas gebeuren. Omdat wij kostbare tijd en energie in onze ceremonies steken, hebben wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
โ—‰ Tot 2 weken voor de ceremonie kun je annuleren met terugbetaling van 50% van je aanbetaling of een voucher krijgen voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende ceremonie;
โ—‰ Vanaf 1 week van tevoren kunnen we je helaas geen terugbetaling of voucher meer geven, door de nodige/kostbare voorbereidingen die dan al gedaan zijn.;
โ—‰ Als, in verband met niet voorziene omstandigheden, onze ceremonie niet plaats kan vinden, dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een terugbetaling wilt van je aanbetaling.

Zaterdag 15 juni 2024 van 10:30 tot 20:30

Koedijk, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Geloof niet alles wat ik zeg, ontdek het voor jezelf.”

Een leven vanuit innerlijke rust is mogelijk. Ik help je vertragen, verzachten en verstillen. Om in ontspanning en in vertrouwen aanwezig te zijn.

Reviews

Afashie Letsu

*nog 1 plekje!!* Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"

Dit was mijn eerste truffelervaring, ik vond dit spannend maar Josta en Mel hebben ervoor gezorgd dat ik mij veilig en ontspannen kon voelen. De reis was echt een prachtige ervaring, waarbij er ruimte was voor alle emoties. De omgeving, muziek en de begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mij ook geborgenheid gevoeld en waardoor ik echt ruimte had om thuis kon komen bij mijzelf. Echt een aanrader

Lees meer

Karin Weening

Expanding Your Heartโ€™s Horizon - Cacao, Klank & Ademwerk

Op een prachtige plek, kon ik direct ontspannen. Josta en Mel hebben een bijzondere en diepe ervaring gegeven met hun warme persoonlijke begeleiding. Een absolute aanrader!

Lees meer

Rudy Blom

Magnetic Flow: Cacao & Soundhealing ceremonie

Wat een geweldige manier om met je dierbaren in een tipi met een cacaoceremonie je verjaardag te vieren. Volgend jaar weer ;-)?

Lees meer

1. Kies je tickets
Aanbetaling event

Dit is een aanbetaling voor het ticket; de overige โ‚ฌ111 cash meenemen ajb.

โ‚ฌ 111,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
โ‚ฌ 0,00
Totaal:
โ‚ฌ 0,00
Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"

Meer evenementen van Unplug

Zaterdag, 18 mei. om 10:30
Magische Truffel Ceremonie "Jouw Veilige Plek"
Unplug
Truffel Ceremonie Innerlijke Reis Ademwerk
Vrijdag, 24 mei. om 09:00
Magische Truffelceremonie "Op Reis in Jezelf"
Healingcentrum Teyata
Truffel Ceremonie Klankreis Innerlijke Reis
Dinsdag, 28 mei. om 19:00
Cacao Training (oa Ceremonie begeleiden)
Unplug
Cacao ceremonie Persoonlijke Ontwikkeling Sjamanisme
Vrijdag, 21 jun. om 09:00
Magische Truffelceremonie "Op Reis in Jezelf"
Healingcentrum Teyata
Truffel Ceremonie Klankreis Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 04 mei. om 12:00
Ademen met Joyce/ Ademreis en resonantie
To The Core
Soundhealing Healing Ademwerk
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zondag, 05 mei. om 10:00
Online Ademcirkel
Ademwerk
Adem Ademwerk Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl