Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SENSUELE WORKSHOP

Donderdag 11 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Centrum4punt0, Sleeg 1, 6905 BH Zevenaar, Nederland

Over dit evenement

โ€œOpen jouw wereld naar ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐, ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ก๐ž๐ข๐ en ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ญ en laat jouw ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž stromen.โ€

Sensualiteit is een ruwe diamant die vaak in waarde onderschat wordt. Wist jij dat jouw lichaam het meest fundamentele instrument is die jij tot jouw beschikking hebt? De wereld in en om jou heen ervaar je volledig via jouw zintuigen. Met een vergroot lichaamsbewustzijn ontdek jij een kant van jezelf die je nog niet kende.

Sensualiteit gaat over de streling van de zintuigen en over heel bewust genieten van wat je voelt en ervaart. Het gaat over je lijf en niet over je hoofd. Je leert jezelf op een andere manier beter kennen en om in meer verbinding te staan met je lijf. Je gaat op ontdekkingsreis waarbij alle 5 de zintuigen geprikkeld worden en ervaar hoe jouw lichaam daar op reageert.

โ€œ๐‘ฌ๐’“๐’—๐’‚๐’‚๐’“ ๐’‹๐’† ๐’—๐’“๐’๐’–๐’˜๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’‰๐’†๐’Š๐’… ๐’๐’‘ ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’๐’†๐’—๐’†๐’โ€

In deze ontdekkingsreis verblijf je in een veilige en liefdevolle setting met alleen maar vrouwen. Je blijft heel dicht bij jezelf en maakt liefdevol connectie met jouw hart en jouw zintuigen. Sensualiteit is iets heel persoonlijks en komt heel dichtbij. Je ontdekt een ander deel van je persoonlijkheid en het raakt het stukje โ€˜jezelf liefhebbenโ€™ aan.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž: voor alle vrouwen. Of je nu single bent, getrouwd, gescheiden, jong, oud, in een heftige periode zit, aan vernieuwing toe bent, weinig contact met je lijf hebt of jezelf een beetje beter wilt leren kennen.
๐•๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐ : thee en allerlei lekkernijen zijn inbegrepen
๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : 59,-

Voor meer informatie kijk op: ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ. Wil je je aanmelden of heb je een vraag, dan hoor ik graag van je via: ๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข@๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ

Donderdag 11 april 2024 van 19:30 tot 22:00

Centrum4punt0, Sleeg 1, 6905 BH Zevenaar, Nederland

Over de organisatie

“UNVEIL, EMBRACE AND EMPOWER YOURSELF”

Hi, ik ben Batti. Jouw empowerment coach voor bewustzijnsontwikkeling naar jouw gewenste leven. Welkom voor coaching, diverse retraites & workshops.

Batti Charlouis Empowerment Coaching

Reviews

Marian Rikken

SENSUELE WORKSHOP

De sensuele workshop is een verwenbelevenis! Batti nam me mee op ontdekkingsreis naar het voelen en ervaren van mijn eigen lichaam. Alle zintuigen werden geprikkeld. Ik voelde me veilig bij de andere vrouwen ,waar ook fijn contact mee was , en durfde me helemaal te geven om mijn eigen lichaam te verkennen en te verwennen. Ik neem zeker mee dat ik meer Mindfulness de dingen om me heen probeer aandacht te geven. Ook ben ik me meer bewust van het verwennen en waarderen van mijn eigen lichaam en voel ik me een stuk mooier en zekerder met mezelf en mijn lichaam. Dank je wel, Batti!

Lees meer

Madeleine Corbey

SENSUELE WORKSHOP

Wat een mooie ervaring. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Maar dat was eigenlijk heel mooi. Heb nu, 2 dagen later al mensen verteld hoe bijzonder het was. Er is inderdaad iets veranderd in mij. Mooier geworden. Meer aandacht voor dingen, en mezelf. Er valt wat op zijn plek. . Ga t ook ervaren en gun het jezelf.

Lees meer

Wouter Vlek

๐™๐„๐ERGISE

Ik vond de Zenergise workshop erg fijn. Ik kon heel moeiteloos bij mezelf zijn en het was een ontspannende en ontroerende ervaring. Ik ga hier graag vaker naar toe, het smaakt naar meer!

Lees meer

SENSUELE WORKSHOP

Meer evenementen van Batti Charlouis Empowerment Coaching

Zaterdag, 11 mei. om 09:30
FAMILIEOPSTELLINGEN
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Familieopstellingen
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
ZENERGISE
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Yoga Meditatie Persoonlijk Leiderschap
Zaterdag, 29 jun. om 09:30
Dagretraite 'Leven vanuit je hart'
Batti Charlouis Empowerment Coaching
1-Dags retraite Persoonlijke Ontwikkeling Zelfliefde
Zaterdag, 13 jul. om 09:30
FAMILIEOPSTELLINGEN
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Familieopstellingen Persoonlijk Leiderschap Systemisch werk

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 14:00
'Kinky Sundays' - T.B.A.
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
ZELF- Beeld, Liefde, Beminning
ArcanA
Verbinding Vrouwen workshops Sensualiteit
Woensdag, 19 jun. om 10:00
๐Ÿ’ƒHieros Gamos Festival๐Ÿ•บ
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Zondag, 08 sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl