Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

ZENERGISE

Zaterdag 11 mei 2024 van 14:00 tot 17:00

Centrum4punt0, Sleeg 1, 6905 BH Zevenaar, Nederland

Over dit evenement

Een rustgevende beleving geรฏnspireerd op yin yoga, meditatie, mindfulness en
mijn levens- en coachingservaring.

๐๐€๐‹๐€๐๐’ ๐ˆ๐ ๐‹๐ˆ๐‚๐‡๐€๐€๐Œ ๐„๐ ๐†๐„๐„๐’๐“

๐™๐„๐ERGISE โ€“ ook bekend als Stretch & Relax โ€“ helpt jou de balans in jouw lichaam en geest te herstellen. Met jouw volle bewustzijn in het hier en nu komt jouw hoofd tot rust. Je wordt je bewust van wat er in jou speelt en wat jij nodig hebt. Zo ben jij in staat om naar jouw grenzen en behoeften te luisteren. Sta jezelf toe de verbinding met jezelf te maken, te voelen en om op te laden.

"๐‘ญ๐’“๐’๐’Ž ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’…๐’‚๐’šโ€™๐’” ๐’“๐’–๐’”๐’‰, ๐’•๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‹๐’๐’š ๐’๐’‡ ๐’‹๐’–๐’”๐’• ๐’ƒ๐’†๐’Š๐’๐’ˆ."

Deze workshop gaat over โ€˜doen door niet te doenโ€™. Ervaar wat er is, dat is voldoende. Spanning, emoties, gedachten en gevoelens observeer je zonder dat je hier iets mee hoeft.

Door het verdiepen van jouw ademhaling en met aandacht bij jouw lichaam te zijn, kom je in een meditatieve staat van zijn. In combinatie met lange stretches heeft dit direct effect op jouw zenuwstelsel, zelfherstellend vermogen, bindweefsel, spieren en gewrichten. Jouw lichaamsbewustzijn neemt toe, waardoor jij jezelf beter leert kennen en je jezelf kan geven wat je nodig hebt. Dat is een stukje persoonlijk leiderschap.

Ontspannende geluiden, geuren en aanrakingen geven een extra dimensie aan deze beleving van zelfzorg. Ervaar wat het loslaten van spanning met jou doet en hoe je weer thuiskomt bij jezelf.

๐‰๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐š๐š๐ฆ๐ฌ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ž๐ฅ๐ญ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐ž๐ฑ๐š๐œ๐ญ ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐๐ข๐  ๐ก๐ž๐›๐ญ. Ervaar het zelf en vertroetel je helemaal met deze tijd die รฉcht even voor ๐ฃ๐จ๐ฎ is.

๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : 49,-
๐•๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐ : koffie, thee en iets lekkers is inbegrepen.

Voor meer informatie kijk op de website: ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ of neem contact met mij op: ๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข@๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ

Zaterdag 11 mei 2024 van 14:00 tot 17:00

Centrum4punt0, Sleeg 1, 6905 BH Zevenaar, Nederland

Over de organisatie

“UNVEIL, EMBRACE AND EMPOWER YOURSELF”

Hi, ik ben Batti. Jouw empowerment coach voor bewustzijnsontwikkeling naar jouw gewenste leven. Welkom voor coaching, diverse retraites & workshops.

Batti Charlouis Empowerment Coaching

Reviews

Marieke Lok

SENSUELE WORKSHOP

De workshop was precies waar ik op had gehoopt. Batti is een hele warme, krachtige en sensuele vrouw en het belichaamde voorbeeld en inspiratie. Ze neemt je tijdens de workshop mee in een heerlijke bubbel van zelfliefde. De verbinding met de andere dames en het prikkelen van mijn zintuigen gaven mij nieuwe energie! Ik heb enorm genoten van de workshop. Thanks Batti!

Lees meer

Marian Rikken

SENSUELE WORKSHOP

De sensuele workshop is een verwenbelevenis! Batti nam me mee op ontdekkingsreis naar het voelen en ervaren van mijn eigen lichaam. Alle zintuigen werden geprikkeld. Ik voelde me veilig bij de andere vrouwen ,waar ook fijn contact mee was , en durfde me helemaal te geven om mijn eigen lichaam te verkennen en te verwennen. Ik neem zeker mee dat ik meer Mindfulness de dingen om me heen probeer aandacht te geven. Ook ben ik me meer bewust van het verwennen en waarderen van mijn eigen lichaam en voel ik me een stuk mooier en zekerder met mezelf en mijn lichaam. Dank je wel, Batti!

Lees meer

Madeleine Corbey

SENSUELE WORKSHOP

Wat een mooie ervaring. Ik wist eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Maar dat was eigenlijk heel mooi. Heb nu, 2 dagen later al mensen verteld hoe bijzonder het was. Er is inderdaad iets veranderd in mij. Mooier geworden. Meer aandacht voor dingen, en mezelf. Er valt wat op zijn plek. . Ga t ook ervaren en gun het jezelf.

Lees meer

ZENERGISE

Meer evenementen van Batti Charlouis Empowerment Coaching

Zaterdag, 11 mei. om 09:30
FAMILIEOPSTELLINGEN
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Familieopstellingen
Zaterdag, 29 jun. om 09:30
Dagretraite 'Leven vanuit je hart'
Batti Charlouis Empowerment Coaching
1-Dags retraite Persoonlijke Ontwikkeling Zelfliefde
Zaterdag, 13 jul. om 09:30
FAMILIEOPSTELLINGEN
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Familieopstellingen Persoonlijk Leiderschap Systemisch werk
Zaterdag, 13 jul. om 14:00
ZENERGISE
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Adem Yoga Persoonlijk Leiderschap

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! โ€“ A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Donderdag, 16 mei. om 18:20
Ademcirkel
BreathBabes
Ademcirkel Ademwerk Meditatie
Zondag, 19 mei. om 14:00
Yoga Nidra & Sound Healing
Yogazolder Oker
Soundhealing Yoga Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl