Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

EN/NL Tantrische Ontdekkingsavond (Amsterdam)

Maandag 26 februari 2024 van 19:15 tot 22:00

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Netherlands

Over dit evenement

~ Update: this workshop will be held in English! ~

Wil je je tenen eens dippen in het vijvertje van tantra? Of liever gezegd, in de oceaan die dit pad kan zijn? Kom gezellig naar deze Tantrische Ontdekkingsavond waarin we op een laagdrempelige manier contact maken met onszelf, elkaar en de expansieve staat die we kunnen bereiken.

Tantra kan ons allerlei handvatten geven om het leven voller te gaan ervaren en er vrijer in te bewegen. Om te spelen en te genieten, te leren en te groeien. Het is een pad waarin we gevoeliger leren te zijn en vertragen, als manier om diepere intimiteit te bereiken met onze ervaring. Oftewel: het kan helpen accepteren, waarderen en zelfs genieten van elk moment waar we ons in bevinden – alleen en met een ander.

Op 26 februari kun je proeven aan verschillende tantrische structuren, meditaties en lichaamswerk. Aan hoe wij als levendige wezens zowel ontwapenend als krachtig kunnen zijn, magisch en kwetsbaar. Op deze avond zullen we oefenen met beweging / lichaamswerk, meditatie, delen en aanraking. Geen enkel onderdeel is verplicht en we houden rekening met ieders grenzen. Er zal deze avond geen bloot of seksualiteit plaatsvinden.

Deze avond is een workshopavond op zichzelf, en tegelijkertijd een teaser voor de tantrische evenementen van de School voor Verwondering (de nieuwe opleidingstak van Stichting Play Community). Twijfel je bijvoorbeeld over een basiscursus of een introductieretraite? Kom kennismaken, ervaren, vragen stellen of voorzichtig in een hoekje meedoen. Je kunt komen om te proeven aan het onderwerp en met onze manier van werken. We zullen ook wat vertellen over de School voor Verwondering en er is gelegenheid om ons alles te vragen wat je je nog afvraagt.

Language / taal: Mogelijk wordt deze workshop in het Engels gegeven. Als je hier bezwaar tegen hebt, laat het me weten! This workshop might be held in English, if necessary and if there are no objections from the Dutchies ;)

~~~ Praktisch
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers (we zijn niet heel streng over begin 40'ers ;) ). Of je nou ervaring hebt met tantra of niet: je bent welkom! Je mag ook gewoon komen als je vooral zin hebt in een fijn avondje :-)

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00 (kan een beetje uitlopen)
Chill-space: 22:00-22:30

Meenemen: Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen en zitten. Er zal thee en water zijn, als je wilt kun je evt nog een eigen waterflesje meenemen.

Locatie:
De cursus wordt gegeven bij het Centrum voor Happiness in de Broedplaats HW 10, Hendrik van Wijnstraat 10. LET OP: De ingang is aan de achterzijde van het gebouw (loop er links om heen). Parkeren in Slotervaart is betaald (€2,40/u). Vanaf 19.00 uur en op zondag is het gratis. Er is voldoende plek. De locatie ligt op 5-10 minuten loopafstand van OV (tram & trein) en op 5 minuten met de auto vanaf de Ring A10.


~~~ Over Laura
Sinds Laura zeven jaar geleden tantra ontdekte wist ze: dit pad is op haar lijf geschreven. Hoe het bij kan dragen aan vergrote aanwezigheid en gevoeligheid - een open staan voor het leven en alle pracht en intensiteit dat daarin te beleven valt. Het bevrijdende van tantra is een onmisbaar onderdeel van haar leven geworden.

Laura geeft nu een aantal jaar retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play en de School voor Verwondering), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Ook tekent en schrijft ze en maakt ze boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan.

Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

~~~ Over de School voor Verwondering
Dit evenement is onderdeel van de nieuw opgerichte opleidingstak van Play, de School voor Verwondering. Bij de School voor Verwondering kun je terecht voor cursussen en retraites in tantra en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer achtergrond, ga naar www.deschoolvoorverwondering.nl

Maandag 26 februari 2024 van 19:15 tot 22:00

Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam, Netherlands

Over de organisatie

Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.

In samenwerking met

Reviews

Inge

Play Utrecht: Basiscursus Tantra

Confronterend en helend in een warme open setting. Veel verschillende oefeningen gedaan. Over het algemeen een vriendelijke en prettige sfeer…

Lees meer

Anoniem

Tantra Introductieretraite: Bloei

Van begin tot eind een hele mooie ervaring. De organisatie was uitstekend verzorgd. We deden oefeningen in een veilige en warme sfeer zodat iedereen zichzelf wilde laten zien aan elkaar en aan zichzelf. Fijn om te merken hoe iedereen in de groep tot zijn/haar recht kon komen dankzij de goede begeleiding. Ik ben blij dat ik geweest ben.

Lees meer

Maurice

Tantra Introductieretraite: Bloei

Het was Een bijzonder, enerverend en liefdevol weekend! Met een groep gelijkgestemden met een open mind de diepte in gaan, connecties aangaan, om uiteindelijk te eindigen in een grote bubbel vol energie, warmte en liefde… met recht een school voor verwondering!

Lees meer

EN/NL Tantrische Ontdekkingsavond (Amsterdam)

Meer evenementen van De School voor Verwondering

Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Tantra Deep Dive Training
De School voor Verwondering
Tantra Jaartraject Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Woensdag, 15 mei. om 19:15
Tantracursus voor stellen
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Cursus
Donderdag, 20 jun. om 19:15
Tantracursus voor stellen (Amsterdam)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Cursus

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Het Verbindingsweekend op Kleurendroom
Kleurendroom
Verbinding Gatherings Innerlijke Reis
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Woensdag, 24 jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl