Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantracursus voor stellen

Wednesday 15 May 2024 om 19:15 tot Wednesday 05 June 2024 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

UPDATE: de wachtlijst is ondertussen behoorlijk lang (20+ stellen wachten nog op een plekje) en hoewel het zeker mogelijk is dat er in de komende weken een plekje vrij komt, zouden jullie ook kunnen kijken naar de eerstvolgende stellencursus, in Amsterdam, die start op 20 juni: https://hipsy.nl/event/49419-tantracursus-voor-stellen-amsterdam

Vier avonden tantra met je geliefde. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie – voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander. We nemen jullie mee in verschillende aspecten van tantra die bijzonder interessant kunnen zijn voor jou als onderdeel van een stel.

Samen met een vaste groep gaan we 4 weken lang het onderzoek aan naar jezelf in contact met de ander. Wat gebeurt er in al die subtiele lagen wanneer je met je geliefde bent? Welke energie kan er gaan stromen tussen jullie, en wat gebeurt er wanneer het stagneert? Wat is er te ontdekken als je de verbinding aangaat vanuit diepe verbinding met je eigen lijf? Als je alles van je huidige ervaring verwelkomt, hoe kan jullie samenzijn er dan uitzien?

Als stel tantra induiken kan je tot grote hoogtes brengen en kan tegelijkertijd een hoop sh*t boven brengen. Alles is welkom in deze cursus: plezier, verdriet, bliss, worstelingen… Het hebben van een relatie is een leerzame beoefening op zich. :-)

In deze serie van vier lessen werken we met:
* Manieren om op een bewuste manier in contact met elkaar te zijn
* Oefeningen om verlangens te voelen, te uiten en te ownen
* Tantrische partnermeditaties
* Patronen die je misschien hebt opgebouwd
* Oefeningen om mee te nemen in het vrijen

Je zult zowel oefeningen op jezelf doen en met je partner. Soms kom je ook anderen tegen in de oefeningen, maar de intiemere oefeningen zul je altijd met je partner doen.
Jullie krijgen tussen de lessen door nog huiswerk toegestuurd. Niet verplicht, maar wel leuk om de materie ook in de tussentijd actief te houden.

Deze cursus staat open voor koppels van allerlei geslachten en seksuele oriëntaties. Voor mensen die al jaren een stel zijn, of als je elkaar nog maar net kent en dit als mooie basis wilt gebruiken voor jullie beginnende contact. Je kan ook meedoen als gelegenheidsstel (bv als goede vrienden) – misschien is het dan wel goed om je te realiseren dat de cursus wel gericht is op interacties in een liefdesrelatie.

Je hebt geen ervaring nodig met Tantra. Mag wel. We hebben respect voor ieders tempo en grenzen. Tijdens deze reeks doen we geen expliciete seksuele handelingen. Als er oefeningen zijn waarbij je iets uit zou kunnen doen, zoals bijv. massage, is de keuze altijd aan jezelf hoeveel je uit doet.
⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

Door: Laura Eggens en Bart-Jan Dokter

Data en tijden:
In deze serie komen we vier woensdagavonden bij elkaar: op 15, 22, 29 mei en 5 juni.

- Inloop om 19.00 uur
(Fijn als je om 19.15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; vanaf 19.30 uur zit er niemand meer bij de deur om je binnen te laten, dus later aansluiten is niet mogelijk)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!)
Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

Tickets:
Deze serie van 4 avonden wordt aangeboden voor €280,- per stel. Je kunt een kaartje kopen via Hipsy. Annuleringsvoorwaarden vind je hier: https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden
De cursus is alleen zijn geheel te volgen. Er is beperkt plek, voor maximaal 12 stellen.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over Bart-Jan en Laura:

Bart-Jan bewandelt meer dan 10 jaar met enthousiasme het Tantra-pad. ‘Wat ik zo fijn vind aan Tantra is dat het je een breed scala aan ingangswegen biedt om onderzoek te plegen naar hoe en waarom je beweegt. Het meer en meer bewust worden van mezelf in alle facetten heeft er toe geleid dat ik een veel vrijer en rijker mens ben geworden. Minder leven vanuit angst, meer staan voor wie ik ben, meer zien hoe groots en wonderlijk het leven is.’ In zijn dagelijks leven is hij begeleider van tantra- en massage-workshops, masseur en hoofdman van Stichting PLAY! www.playcommunity.nl

Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play en de School voor Verwondering), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Ze tekent en schrijft en maakt boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan. Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Wednesday 15 May 2024 om 19:15 tot Wednesday 05 June 2024 om 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.

In samenwerking met

Reviews

Inge

Play Utrecht: Basiscursus Tantra

Confronterend en helend in een warme open setting. Veel verschillende oefeningen gedaan. Over het algemeen een vriendelijke en prettige sfeer…

Lees meer

Anoniem

Tantra Introductieretraite: Bloei

Van begin tot eind een hele mooie ervaring. De organisatie was uitstekend verzorgd. We deden oefeningen in een veilige en warme sfeer zodat iedereen zichzelf wilde laten zien aan elkaar en aan zichzelf. Fijn om te merken hoe iedereen in de groep tot zijn/haar recht kon komen dankzij de goede begeleiding. Ik ben blij dat ik geweest ben.

Lees meer

Maurice

Tantra Introductieretraite: Bloei

Het was Een bijzonder, enerverend en liefdevol weekend! Met een groep gelijkgestemden met een open mind de diepte in gaan, connecties aangaan, om uiteindelijk te eindigen in een grote bubbel vol energie, warmte en liefde… met recht een school voor verwondering!

Lees meer

1. Choose your tickets
Stellencursus ticket

Voor twee personen

€ 280,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Wachtlijstticket

Meld je aan voor de wachtlijst, dan krijg je bericht als er een afmelding is!

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Tantracursus voor stellen

Meer evenementen van De School voor Verwondering

Monday, 22 Apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Wednesday, 24 Apr. om 19:30
Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Leven vieren
Friday, 10 May. om 11:00
Tantra Deep Dive Training
De School voor Verwondering
Tantra Jaartraject Spirituele ontwikkeling
Friday, 10 May. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 12 Jun. om 11:00
Tantra Festival - Tantric Joy Festival Amsterdam 2024
Growing Loving Relations
Tantra Festivals Spirituele ontwikkeling
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Saturday, 18 May. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Saturday, 01 Jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl