Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Branch Out Trail

Donderdag 01 augustus 2024 om 19:00 tot zondag 04 augustus 2024 om 14:00

Chamonix, Frankrijk

Over dit evenement

Het lijkt nog ver weg, maar over niet al te lange tijd begint de verse sneeuw in de Alpen alweer te smelten.
Van winter wonderland naar fris groene dalen, met uitzicht op besneeuwde bergtoppen en het eeuwige ijs van de gletsjers.
Het wordt dan weer mogelijk om de bergpaden te ontdekken en onszelf uit te dagen in het geweldige berglandschap rondom de Mont Blanc!

🌱De Branch Out Trail is een grensverleggende, maar ook adembenemend mooie tocht in de Franse Alpen.
Tijdens de tocht zal je genieten van de mooie omgeving, onder de indruk raken van de natuur én van je eigen kunnen. Want dit is niet een makkelijke wandeling, maar een avontuurlijke stap buiten je comfortzone! Hier lees je hoe dat er ongeveer uit gaat zien:

Dag 1: Je bent aangekomen in de alpine hoofdstad van Europa, dat merk en zie je gelijk aan alles en iedereen om je heen. Mensen komen hier net als jij voor maar één ding: de bergen!
Het programma begint aan het einde van de dag, na het avondeten. We verzamelen bij het hostel waar we de eerste nacht slapen en starten hier met een drankje en een gezellige kennismaking. 

Dag 2: In de ochtend geniet je nog van een ontbijtje in het hostel en starten we de dag met een buiten activiteit (verrassingselement ;)). Daarna doen we gezamenlijk een materiaal en voedsel check. Mocht er dan nog iets missen in je backpack, dan is er nog tijd om in het leuke dorp het één en ander aan te schaffen.
In de middag start de Branch Out Trail dan echt! We maken een tocht van 3-4 uur en stijgen dik 900 meter. Een mooie eerste uitdaging met een interessant pad richting de plek waar we in de avond kamperen op een geweldige plek in de bergen, die ga je niet snel vergeten!

Dag 3: Deze ochtend starten we vroeg, want er staat een tocht van zo'n 6 uur op de planning met behoorlijk wat hoogtemeters! Met de opkomende zon ontwaken we met een ochtend meditatie en yoga flow. Daarna bereid jij je primitieve, maar voedzame ontbijtje die je nodig zal hebben om te stijgen en af te dalen, langs meertjes, stroompjes en mogelijk een nieuwsgierige steenbok! Bij aankomst op de plek waar we de 3e nacht doorbrengen (die houd ik nog even geheim), is het tijd om onze lichamen even te stretchen en de mooie omgeving op ons in te laten werken. Met het Mont Blanc massief op je netvlies en de ondergaande zon ronden we de laatste avond af met een workshop mindfulness.

Dag 4: Na een fijne nacht starten we de laatste ochtend weer met een ochtend meditatie en yoga flow. Daarna dalen we af (+/- 1300 meter) naar Chamonix. We sluiten het weekend hier gezamenlijk af. Daarna is er nog ruim tijd om Chamonix verder te verkennen, of om gezamenlijk te lunchen in het gezellige dorp.

De invulling van bovenstaand programma bevat nog iets extra's!
In de vorm van een mooi mens genaamd Fardau de Jong. Tochten in de Schotse Hooglanden, Noorwegen en Pelrgimstochten zoals die in Zuid-Europa liep ze zelfstandig. Ze leerde over ontspanning, flow, bewustzijn, kracht en over wat al die zaken met de mens en de natuur te maken hebben.

"Als je het mij vraagt is wandelen deel van de oplossing van de grootste uitdaging van onze tijd: de weg terugvinden naar connectie en verbinding. Verbinden met jezelf én de ander." Schrijft Fardau op haar website.

Een mooie aanvulling is zij, op het programma van de Branch Out Trail, om naast de uitdaging en fysieke inspanning, ook te komen tot reflectie.

De kosten van de Branch Out Trail zijn €500,-. Voor deze prijs mag je het volgende verwachten:
- Het gehele programma van de Branch Out Trail
- 1 overnachting in Chamonix. Je slaapt in een vierpersoonskamer, gedeeld met deelnemers van de Branch Out Trail (mét alvast een uitzicht op de bergen!);
- 1 overnachting in de bergen, in je eigen tentje, met uitzicht op het Mont Blanc massief;
- 1 overnachting op 2150 meter hoogte, meer info hierover volgt;
- Welkomstdrankje bij de kennismaking;
- 2x ontbijt (dag 2 en dag 4);
- 1x diner;
- Reflectieve activiteiten;
- Workshop klimmen;
- Yoga en meditatie;
- Begeleiding tijdens de tocht door kenner van het gebied;
- Optioneel: outdoor voedselpakket voor het avondeten, ontbijt en lunch in de bergen (dag 2 en 3). Dit kost €25,- extra.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op via marte@branchoutmvmt.com of stuur me een DM via @marte_x_branchoutmvmt

Benieuwd naar Branch Out? Op www.branchoutmvmt.com vind je meer over Branch Out en over mij.

Liefs!
Marte

Donderdag 01 augustus 2024 om 19:00 tot zondag 04 augustus 2024 om 14:00

Chamonix, Frankrijk

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Great things never came from comfortzones”

Bij Branch Out Mvmt stap je uit je comfortzone. Hier begint jouw avontuur!

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Branch Out Trail

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 09 aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Maandag, 12 aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Vrijdag, 21 jun. om 15:00
soulSTICE WEEKEND RETREAT
Seeds of Yoga
Meerdaagse retraites
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl