Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)

Thursday 26 September 2024 van 19:30 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Een avond verbinden met je geliefde? En date night die misschien net wat anders is dan anders? Op de maandelijkse Tantra Date Nights bij Play kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiem en aandachtig samenzijn en vooral ook plezier beleven samen. ♡

Tantra biedt een hele hoop tools om te verdiepen in jullie contact. Of dit nou is met een prille liefde of de partner die je al jaaaren kent. We maken gebruik van o.a. lichaamswerk, meditatie en aanraking. Tantra kan een hele hoop bieden voor jezelf als individu én het kan een verrijking zijn voor je relatie – voor je seksleven, je communicatieskills, je liefde en hoe je zelf bent in contact met de ander.

Elke avond richt zich op een ander thema. De avonden zijn los van elkaar te volgen, én je kunt er ook een vast maandelijks afspraakje van maken.

- - - - - - - -
Het thema van 26 september is ‘Energie’. Je gaat samen op onderzoek wat er gebeurt als je je natuurlijke levensenergie opwekt, ruimte geeft en laat stromen in contact. We zullen o.a. een tantrische partnermeditatie doen.

Toekomstige thema’s die langs zullen komen zijn o.a. ‘Verlangens’, ‘Vrijen’, ‘Contact’, ‘Leiden & volgen’ en ‘Gevoeligheid’.

De Date Night van oktober vind je hier: https://hipsy.nl/event/62256-play-utrecht-tantra-date-night-voor-stellen
- - - - - - - -

Deze avonden zijn waarschijnlijk het allerfijnst als je al iets van ervaring met tantra hebt (bv als je onze tantracursus voor stellen hebt gedaan). Je kunt zeker ook aansluiten zonder tantra-ervaring en je lekker laten meevoeren. Deze cursus staat open voor koppels van allerlei geslachten en seksuele oriëntaties.

Je zult de onderdelen voornamelijk met je partner doen, soms iets alleen. Het kan heel fijn zijn om op date te zijn in een omgeving waar ook andere stellen zijn, en zo in de groep een bubbel van samenzijn te creëren. Hoewel we niet moeilijk doen over het uittrekken van een kledingstuk, zal er in principe geen naakt zijn en zijn er geen expliciete seksuele handelingen in deze workshop.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

Door: Laura Eggens
Voor: Stellen met of zonder ervaring met tantra.
Kosten: €58,- (voor 2 personen, inclusief onbeperkt thee, water en wat lekkers).
Taal: dit evenement wordt in het Nederlands gegeven

Tijden:
- Inloop om 19.00 uur
(Fijn als je om 19.15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; vanaf 19.30 uur zit er niemand meer bij de deur om je binnen te laten, dus later aansluiten is niet mogelijk)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren kan naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!) Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over Laura:
Sinds Laura zeven jaar geleden tantra ontdekte wist ze: dit pad is op haar lijf geschreven. Hoe het bij kan dragen aan vergrote aanwezigheid en gevoeligheid - een open staan voor het leven en alle pracht en intensiteit dat daarin te beleven valt. Het bevrijdende van tantra is een onmisbaar onderdeel van haar leven geworden.

Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play en de School voor Verwondering), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis en bij Avond vol Aandacht. Ze tekent en schrijft en maakt boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan.

Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over de School voor Verwondering:
De School voor Verwondering is de nieuw opgerichte opleidingstak van Play. Bij de School voor Verwondering kun je terecht voor cursussen en retraites in tantra en persoonlijke ontwikkeling. Voor meer achtergrond, ga naar www.deschoolvoorverwondering.nl

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Thursday 26 September 2024 van 19:30 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.

In samenwerking met

Reviews

Marjolijn Rijzig

Play Utrecht: Basiscursus Tantra

Een prachtige hartverwarmende ervaring. Voor het eerst kennis gemaakt met tantra en ben tot de conclusie dat dit als lesmateriaal op basisscholen mag worden gegeven. Het is zo'n mooie basis om vanuit te leven, wat eigenlijk langzaam wordt afgeleerd naarmate we volwassen worden. (Vind ik). Ik heb veel mooie levenslessen gekregen en een vrijbrief in jezelf toestaan om jezelf te mogen zijn, want eigenlijk is iedereen hetzelfde. Het maakt alles zoveel simpeler. De wereld zou er mooier uitzien als we onszelf weer toestaan om alles te voelen, net als toen je kind was, dat het oké is. Wat de training betreft; er werd een relaxte fijne sfeer gecreëerd; er was vertrouwen, er was informatie, er was actie, er was ontspanning.. kortom; een complete ervaring waarbij ik veel heb geleerd en wat smaakt naar meer.

Lees meer

Willemijn

Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite

Heerlijk, veilig en een ervaring die in elke cel van mijn lichaam is doorgedrongen. Ik ben zo blij dat ik hier ben geweest. Zo’n fijn team, lieve mensen. Een vol maar niet overdonderend programma, ruimte om bij te komen in het bos. En heel lekker eten.

Lees meer

Jessica

Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)

Ik kwam, ik zag, ik vond. Een warm bad. Door de zachte energie van Bart Jan. Door de fijne groep mensen. Wat ik bijzonder vond is dat ik zoveel warmte, zoveel compassie kan voelen voor iemand die ik niet ken. Verbinding. Waar kom je voor? Die vraag werd mij gesteld toen de cursus begon. - Ik kom voor vertraging, verzachten en verbinding. Ik kwam. Ik zag. Ik vond.

Lees meer

1. Choose your tickets
Stellenticket

Ticket voor 2 personen

€ 58,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Wachtlijstticket

Meld je aan voor de wachtlijst, dan krijg je bericht als er een afmelding is!

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)

Meer evenementen van De School voor Verwondering

Wednesday, 11 Sep. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
De School voor Verwondering
Tantra Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Thursday, 12 Sep. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra 12-9, 19-9, 26-9,3-10
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 04 Oct. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Gronding
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Wednesday, 09 Oct. om 19:15
Tantracursus voor stellen
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Cursus

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 08 Nov. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Wednesday, 04 Sep. om 19:15
Play Heart: Daten met een vleugje tantra (25-40 jaar)
Play Utrecht
Relaties Verbinding
Sunday, 08 Sep. om 14:30
Temple of Alchemy - XL Edition | DJ Yarun | Partners in Magic
Partners in Magic
Tempel Tantra Ecstatic Dance
Sunday, 06 Oct. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl