Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11

Zaterdag 11 november 2023 van 19:10 tot 21:30

Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11
Unieke locatie: Doopsgezinde Kerk in hartje Haarlem
Onder de gepassioneerde begeleiding van Yolentha Ram en Elias Widukind.

"Unite Head with Heart ~ for balance and peace within yourself, for your beloved ones and the world which is in desperite need for peace."

Op 11 november komen we samen op een bijzondere plek in hartje centrum Haarlem, voor een betoverende cacao ceremonie met live muziek, zang en klankheling.

Tijdens deze speciale ceremonie op 11-11, in het hemelse pand van de Doopsgezinde Kerk, wordt je geraakt middels inspirerende muziek, het zingen van 'sacred songs' & mantra en ontvang je een helende klankenreis.

Het wordt een avond voor Verbinding, Eenheid, Liefde en Vrede. Vrede voor onszelf, voor onze dierbaren en voor de wereld die het nu zo hard nodig heeft. Je wordt op het niveau van je ziel geraakt middels de prachtige klanken, prayers en rituelen. Het is een plek van thuiskomen in eenheid en veiligheid - waar we allen gelijk zijn aan elkaar en van hart tot hart elkaar mogen ontmoeten.

- Live Muziek & Zang: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek. Voeding voor je ziel die je op het niveau van je hart zal ontroeren.
- Sound Healing: Ervaar de genezende kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
- Cacao Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en helpt jouw hoofd met hart in verbinding. Een gids die je ondersteunt af te reizen naar een diepere innerlijke verbinding, rust en liefde.
- Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie die ondersteunt in jouw helende reis en ruimte biedt voor waardevolle inzichten.
- 11-11-2023: 11 november brengt jaarlijks een energetische opening voor een diepe transformatiekracht die op individueel en collectief niveau haar uitwerking zal hebben. Energetisch brengt 11-11 ruimte voor een (innerlijke) schoonmaak, bewustwording, groei en transformatie. We zullen intenties vormen voor ons eigen pad en prayers doen voor het collectieve veld.

We ontvangen je op zaterdag 11 november in de Doopsgezinde Kerk in Haarlem. Inloop 19:10 - 19:30 uur, Aanvang: 19:30 uur. Einde circa 21:30 uur.
Jouw bijdrage & Investering: € 42,50
Community prijs: € 37,50
(Meld je hiervoor aan voor de nieuwsbrief van Yolentha via haar website: www.yolentharam.com)

Praktische informatie:
#Dresscode: Draag lichte, natuurlijk gekleurde kleding. Dus bij voorkeur geen zwarte en/of gekleurde kleding maar wel tinten zoals wit, beige, licht bruin.
#Gezamenlijk bouwen we een prachtig altaar: een krachtplek om het veld tijdens de ceremonie energie te sturen en vast te houden. Neem iets mee voor het altaar, denk aan bloemen, veren, stenen, kristallen, iets anders wat je dierbaar is.
#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder.
#Je hoeft geen ervaring te hebben met het zingen van mantra's en liederen.
#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. Most of the ceremony will be music, singing and sounds. You will receive the transmission:)

We kijken er ontzettend naar uit om jullie om 11 november een magische avond te bezorgen.

In Liefde,
Yolentha Ram & Elias Widukind


Yolentha Ram
Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Haar sjamanistische drums, kristallen klankschalen en handpan neemt ze vaak mee. Ze werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistische beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk.
Kleinigheidje en leuk weetje: 11-11 is Yolentha haar verjaardag en ze viert dit ontzettend graag met jou.


Elias Widukind
Elias brengt de wereld van muziek dichter bij ons: van traditionele medicijnliederen uit Zuid-Amerika, mantra's uit verschillende hoeken van de wereld, tot nieuwe creaties uit zijn eigen repertoire. In zijn optreden nodigt hij je uit om af te reizen naar je hart en je op je gemak te voelen. Door samen te zingen, creëren we magie en harmonie. We nodigen de geest uit om te beseffen dat de stem in essentie vrij is van regels, vrij van beperkingen, vrij van verplichtingen. Elias begon ongeveer 10 jaar geleden met zingen, nadat hij geactiveerd werd door plantgeneeskunde om muzikant te worden. Sindsdien heeft hij talloze zangcirkels, cacaoceremonies en meezingconcerten aangeboden in Duitsland en Nederland. Vorig jaar nam hij zijn soloalbum 'Luminous' op, dat in mei 2023 is uitgebracht. Hij maakt ook deel uit van de Duitse kirtanband 'LunaSol', die in het voorjaar haar debuutalbum 'Trust' heeft uitgebracht.


CONTRA-INDICATIES
Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van te voren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Zaterdag 11 november 2023 van 19:10 tot 21:30

Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

Onvergetelijke Lichtcirkel Ceremonie op 11-11

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Maandag, 20 mei. om 13:00
Cacao & Nature Tribe Gathering
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie Medicijnwandeling Community-building
Vrijdag, 31 mei. om 15:30
Spirit of the Rose Vrouwen retraite
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Rite of the Womb

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Zondag, 02 jun. om 13:30
5 Year Celebration - Outdoor edition - Ecstatic Dance & Mantra Cirkel
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Ecstatic Dance Mantra zingen Natuur
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Mantra avond in Nijmegen
Rachel Weijman Coaching
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl