Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Zondag 21 januari 2024 van 14:30 tot 18:00

The Human Fabrique, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over dit evenement

*SPECIAL* Sacred Earth Woman Cacao & Rose Ceremony | Deep healing rituals

"Heal your sacred womb and activate your inner feminine"

The Human Fabrique in Haarlem
Zondag 21 januari 14:30 - 18:00 uur
Koop je ticket hier via Hipsy.nl

Op 23 december komen we samen in de prachtige studio van The Human Fabrique in Haarlem, onder leiding van gepassioneerde cacao ceremonialist en energetisch healer Yolentha Ram.

Sacred Earth Healing ceremonies worden professioneel samengesteld en mag je ervaren als een inspirerende reis van begin tot eind. Je ontvangt sjamanistische rituelen, zielsheling, energetisch healingwerk, ademwerk, gedeelde kennis rondom plantmedicijnen, prachtige (live) muziek en zoveel meer. De ceremonies brengen een helende, kalmererende maar ook activerende energie.

Sacred Woman Cacao & Rose Microdose Ceremony: wordt een bijzondere en bovenal helende reis voor de vrouw. Samen met andere sisters ontvang je tijdens deze ceremonie energetische healing en een helende ademreis om oude wonden en pijnen los te laten die je vasthoudt binnen je eigen 'Sacred Womb'; je heelt op het niveau van de ziel, op het niveau van vorige levens en het niveau van de voorouderlijke (collectieve) vrouwenlijn. Deze ervaring activeert je innerlijk licht, waardoor je meer thuis komt in jezelf, begeleid door de helende energie van moeder Cacao en de spirit van de Roos.

Je ontvangt een uniek en hoogwaardig samengesteld programma:
- Cacao & Roos Ceremonie: Moeder Cacao open je hart en verbindt hoofd met hart. Ze is een gids die je ondersteunt af te reizen naar de diepere lagen van je bewustzijn en helpt je om te 'zijn'. De liefdevolle energie van de spirit van de Roos helpt je hart te openen en in liefde af te reizen naar de diepte van je (onder)bewustzijn.
- Muzikale reis: Ervaar de kracht van samen zingen en van helende muziek en klanken. Muzikale voeding die je op het niveau van je hart zal aanraken.
- Sacred Womb Healing Rituals: middels hypno regressie meditatie en sjamanistische rituelen ontvang je een prachtige healing die je tot in de diepte van jouw ervaring in de baarmoeder zal raken en de energetische pijn in je baarmoeder zal helen.
- Sound Healing: Ervaar de kracht en de diep reikende trillingen van de hemelse kristallen klankschalen en andere instrumenten.
Inner NRGY - Kundalini reis: ontvang een krachtige healing en activatie om jouw levensenergie te balanceren en te activeren voor meer balans, rust en innerlijke kracht.
- Breathwork / Ademreis: Maak verbinding met de diepere lagen van je bewustzijn door middel van ademwerk. De adem helpt je bij het ervaren van meer overgave en een diepe ontspanning, welke je ondersteunt bij het helen van geblokeerde en gestagneerde energieën.
- Prayers & Rituelen: Ervaar het krachtige energetische veld van deze ceremonie voor waardevolle en diepe inzichten tot op het niveau van de ziel.

Referentie: "We hebben een prachtige belevenis gehad. De ceremonie was liefdevol met prachtige mantra's en klankschalen. Het heeft ons op een zeer positieve manier geraakt. We zijn dankbaar dat we er bij konden zijn."

Waarom zou je deel willen nemen aan deze ceremonie?
- Je voelt dat je meer verdieping op wilt zoeken met jezelf.
- Je hebt behoefte aan een bijzonder moment voor jezelf, waarin je jezelf beter leert kennen.
- Je weet dat je onverwerkt trauma en/of verdriet met je meedraagt.
- Je voelt je als vrouw niet veilig genoeg om volledig jezelf te zijn en jezelf te uitten naar de wereld om je heen.
- Je ervaart een blokkade rondom je keel, je hart en/of je buik. Spreekt bijvoorbeeld te weinig je eigen waarheid uit en staat veel klaar voor anderen maar te weinig voor jezelf.
- Je ervaart een gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering.
- Je wilt meer in je eigen licht en kracht gaan staan.
- Je wilt meer in contact komen met je levenspad en de essentie van je ziel.
- Je wilt meer in verbinding staan met de natuur, spiritualiteit en je ziel.

Word geroerd door prachtige klanken, gebeden en rituelen. Sacred Earth Healing Ceremonies is een plek van thuiskomen in liefde, veiligheid en verbinding met andere sisters, een plek waar je volledig jezelf kunt zijn. Je heelt niet alleen voor jezelf maar ook voor je de generatie vrouwen vóór en na jou, je heelt voor het collectief vrouwen en voor moeder aarde.

We ontvangen je graag op zondag 21 januari bij The Human Fabrique in Haarlem voor deze langere special.
Inloop 14:30 - 14:45 uur. Aanvang: 14:45 uur. Einde circa 18:00 uur.
Jouw bijdrage: € 75,- incl. btw
*Na de sluitingsceremonie en sharing eten we nog een heerlijke soep met elkaar en wat snacks om weer te gronden.

Members THF & Community Yolentha: € 70,-
(Meld je aan voor mijn nieuwsbrief voor een 'community' kortingscode, doe dit via yolentharam.com)
Koop je ticket via Hipsy.nl

Praktische informatie
#Tijdens een ceremonie creëren we altijd een mooi altaar. Een altaar is een krachtplek die de energie van de ceremonie draagt. Je mag iets meenemen wat je dierbaar is om dit op het altaar te leggen zodat het opgeladen weer mee naar huis kan.
#Ceremoniële cacao: het drinken van cacao is een vrije keuze. Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder. Als je mee wilt doen maar liever geen cacao drinkt, laat het ons dan weten.
#Contra-indicaties Kundalini activatie: 1e en laatste trimester van de zwangerschap kun je helaas niet meedoen, ook bij hartfalen & hartklachten willen we voorzichtig zijn maar kun je wel meedoen. Overleg eventueel bij vragen.
#Je hoeft geen ervaring te hebben.
#English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, that won't be a problem. We can translate during the ceremony.

Ik kijk ernaar uit om je een bijzondere ervaring te brengen aan het begin van dit nieuwe jaar.

In Liefde,
Yolentha Ram

"When we Heal, we Heal the Earth."

Sacred Earth Healing Ceremonies brengen magische cacao ceremonies met een unieke twist. Elke ceremonie is een unieke ervaring, met de intentie heling voor het hart te bieden en voedend te zijn voor de ziel. Ze helpen je om je te herinneren wie je in essentie bent en thuis te komen in jezelf. Yolentha Ram, hoofd facilitator en initiatiefneemster van het concept, creëert een krachtig energetisch veld waarin je veilig kunt afdalen naar de diepere lagen van jezelf. Dit bevordert meer zelfbewustzijn, vergroot de hartenergie en biedt ruimte waarin je kunt helen en kunt transformeren. De ceremonies ondersteunen bij het leren kennen van je eigen authentieke zelf, thuis te komen in jezelf en je potentieel te ontdekken. Het is een helende ervaring op zielsniveau, welke zintuigen opent, de verbinding met de natuur versterkt en ruimte creeërt voor vernieuwde inspiratie en innerlijke groei.

For English please visit Hipsy (other event page)

Yolentha Ram, een moderne medicijnvrouw, is gepassioneerd over de helende eigenschappen van aardse geneesmiddelen en plantmedicijnen zoals ceremoniële cacao. Ze biedt sinds enkele jaren bijzondere ceremonies aan in regio Haarlem, altijd in combinatie met de helende kracht van muziek, zang en klankheling. Ze heeft gewerkt met sjamanen in Guatemala en werkt hiernaast als energetische begeleidend genezer, ceremoniële facilitator en is een sjamanistisch beoefenaar. Haar gave is om meer harmonie, balans en eenheid in de wereld te brengen door middel van haar toegewijde werk, welke gericht is op het helen van jeugdtrauma, voorouderlijk trauma en trauma uit vorige levens. Ze helpt zowel mannen als vrouwen hun innerlijk licht te activeren en te herontdekken wie ze in werkelijkheid zijn.

*Vanaf minimaal 10 deelnemers is er een gast docent en facilitator aanwezig bij de ceremonie.*

Guest facilitator Ashley will guide a breathtaking breathjourney. Ash's journey with movement and breath started as a clinical physiotherapist. During her time working in this field, she noticed that she was yearning for more, that there was something missing in her practice and this is when she started learning about mindfulness, conscious movement and breathwork. She found these powerful tools in recovery and healing. Her longing is to bring people into deeper connection with the healing power and divinity within themselves. She is passionate about the power of breathwork to aid in this releasing, reconnecting and remembering in a safe and warm environment.

Contra-indicaties Cacao
Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.
Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 2 dagen van tevoren. Meer informatie over ceremoniële cacao lees je hier: https://www.yolentharam.com/cacao-ceremonie

Zondag 21 januari 2024 van 14:30 tot 18:00

The Human Fabrique, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Vrijdag, 31 mei. om 15:30
Spirit of the Rose Vrouwen retraite
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Rite of the Womb

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Zaterdag, 04 mei. om 14:00
Mantra's, Cacao ceremonie & Soepje (Gilze, nabij Tilburg)
Magic Mantra's
Cacao ceremonie Mantra zingen Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl