Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Zaterdag 20 april 2024 van 15:00 tot 18:30

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Nederland

Over dit evenement

DE HELENDE KRACHT VAN CACAO, ADEM EN SOUND
Luisterend naar de stem van je hart

Ervaar de helende werking van het hartmedicijn Cacao, in samenspel met de kracht van een Ademreis en de betoverende klanken van Sound healing, (live) muziek en zang. Deze krachtige elementen komen samen in een ceremonie; voor jou te ervaren in een kleine groep met de professionele begeleiding van Yolentha en Mireille.

Yolentha en Mireille nemen je deze zaterdagmiddag mee op een betoverende reis; een liefdevolle uitnodiging om te verzachten, openen, helen en diep te verbinden met jezelf.

Dit wordt een hele bijzondere ervaring!

CEREMONIËLE CACAO
Cacao nodigt uit om te openen en verbinden met je hart. Het brengt de hartenergie in balans en helpt om uit het hoofd, meer in het lichaam te zakken. We drinken de cacao met intentie om meer in contact komen met je gevoel, je intuïtie en je innerlijke stem; de stem van je hart.

ADEMREIS
Tijdens de ademreis ga je op ontdekking met de kracht van je eigen adem. Met je adem breng je je aandacht en bewustzijn naar dat wat diep in jou leeft en je mogelijk tegenhoudt om de innerlijke stem van je hart te volgen. Het activeert het zelfhelende vermogen om los te laten wat niet meer dient en meer ruimte in te nemen in jezelf; jouw essentie, waarheid en leven.

SOUNDHEALING, LIVE-MUZIEK & ZANG
De aardende werking van geluid, klanken en vibraties ondersteunen je de ervaringen met cacao en adem verder in diepe ontspanning te integreren en ontvangen. Het nodigt uit tot het ervaren van diepe ontspanning en kan leiden tot verdere transformatie in verbinding met jezelf.

BEGELEID DOOR YOLENTHA
Yolentha is een moderne medicijnvrouw van de nieuwe tijd. Ze is gepassioneerd over de helende eigenschappen van planten en kruiden, zoals ceremoniële cacao. Sinds enkele jaren biedt ze magische ceremonies aan waarin ze haar kennis deelt over cacao, sjamanisme, de plantmedicijn en spirit wereld. Ze heeft gewerkt met sjamanen in Guatemala en heeft jarenlange ervaring in het werken met plantmedicijnen. Naast ceremonialist werkt Yolentha als energetisch healer, gericht op Innerlijk Kind Healing, Voorouderhealing, Zelfliefde Healing, Vorige levens en Bewustzijnstranformatie.

BEGELEID DOOR MIREILLE
Mireille is initiatiefneemster van The STUDIIO en is op een magische missie om de wereld weer te vertragen voor meer bewustzijn en diepe verbinding .
“Als ervaringsdeskundige in vertragen en mentor in bewustzijn neem ik je graag mee op deze betoverende, innerlijke ontdekkingsreis. Een reis in jouw eigen wonderlijke wereld waar ingrediënten zoals gerichte aandacht, bewustzijn en verzachting je kunnen brengen tot een diepere, blijvende verbinding met jezelf.” Mireille biedt in groep of 1:1 een lichte, veilige en geaarde energie waarin je de ruimte voelt om met toegankelijk en speelse tools zoals yoga, adem, meditatie, lichaam- en energiewerk je eigen diepere essentie en waarheid te voelen, (her)ontdekken en ervaren.

PRAKTISCH
Zaterdag 20 april
15:00 - 18:30
12 deelnemers
€ 111,-,
(inclusief thee, gezonde snacks en een lekker soepje)
*Voor leden van The STUDIIO of Yolentha’s community € 99,-

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Yolentha en ontvang de community kortingscode, via www.yolentharam.com.

LIEFDEVOLLE NOTES
· Cacao heeft een zachtaardige, veilige werking en is niet psychedelisch.
· Er zijn een paar contra-indicaties bij het drinken van cacao, die lees je hieronder. Doe je graag mee, maar drink je liever geen cacao? Laat het ons dan weten.
· Ervaring met cacao of adem is niet nodig. Laat je heerlijk verwonderen in open ontdekking.
· English: if you do not understand Dutch and you would like to join the ceremony, please let us know.



CONTRA-INDICATIES CACAO & ADEM
Hart- en vaatziektes, anti-depressiva, hoge bloeddruk, hartfalen, epilepsie, glaucoom, hyperventilatie, zware astma, intense paniekaanvallen of psychose, laat het ons weten als je hier graag meer over wilt weten. Ben je zwanger? Neem dan vooraf even contact met ons op ivm een lichtere dosis cacao en het aanpassen van de ademreis.

Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie. Houdt rekening met een plantaardig dieet vanaf 1-2 dagen van tevoren.

Zaterdag 20 april 2024 van 15:00 tot 18:30

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Nederland

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Vrijdag, 31 mei. om 15:30
Spirit of the Rose Vrouwen retraite
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Rite of the Womb

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Zaterdag, 04 mei. om 14:00
Mantra's, Cacao ceremonie & Soepje (Gilze, nabij Tilburg)
Magic Mantra's
Cacao ceremonie Mantra zingen Klankreis-Soundbath
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl