Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra Massage Dag voor Koppels

Sunday 08 October 2023 van 10:30 tot 18:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Samen Genieten: Tantra Massage dag voor Stellen

Een dag van heerlijk genieten van elkaar.
Met aandacht, ontdekking, overgave in ontvangen en geven.

Tijdens deze dag gaan jullie samen op ontdekkingstocht om dichter bij elkaar te komen, en het lijf te open voor meer plezier en sensualiteit.
Door middel van de Orgasmic Breath en Tantra Massage.

Het doel is met liefdevolle aandacht verbonden en aanwezig te zijn, intiemere momenten te beleven, en vooral samen plezier en genot ervaren.

Wat staat je te wachten?

- Cirkel openen met intentie
- Verbinding en openings oefeningen
- Orgasmic breath
- Demo Tantra Massage
- Tantra Massage uitwisseling
- Afsluitings Ronde

Alle activiteiten doe je met je eigen partner.

Praktische informatie
✦Waar:
Kanaalweg 84A Utrecht
Gratis parkeren

✦ Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met mij op via:
e-mail: connect@floweringintimacy.com
whats-app: +31 623431507

✦Wanneer

Zondag 8 Oktober 2023
inloop vanaf 10.00 uur we starten uiterlijk om 10.30 uur
workshop eindigt om 18.00

✦ investering
€175,- per koppel
€160,- Early Bird tot 1 okt


De massages worden gegeven op een dunne matras op de grond
Er wordt gezorgd voor biologische kokosolie met een sensuele geur
er is thee en water en fruit

✦ Wat mee te nemen
Sarong, grote handdoek, dekentje. je eigen lunch
slippers of dikke sokken ivm olie aan de voeten

✦ Stefanie Leysner
Stefanie is gepassioneerd over het vinden van de verschillende manieren om intimiteit en diepgaande verbindingen te creëren. Relaties die koesteren, ondersteunen en opbeuren. Ruimtes creëren waar we worden verwelkomd en gevierd.
Nadat ze zelf het proces heeft doorlopen van isolatie, ongezonde relaties en het gevoel vast te zitten, naar vrijheid en empowerment, en saamhorigheid, creëert ze ruimte voor anderen om te worden ondersteund bij het opbouwen van bewuste, gezondere, meer betekenisvolle relaties. Op haar Tantrische pad heeft ze een innerlijke schoonheid gevonden en kan ze je helpen die van jou te vinden en te laten schitteren in je relaties. Of om nog dieper te gaan dan voorheen.
Ze is opgeleid in Stembevrijding, Ademwerk, Tantra Massage, LomiLomi lichaamswerk, Innerlijk Kind werk, Authentic Relating en We Flow. Ze biedt groepsbegeleiding en privésessies. Wees welkom zoals je bent.

✦ Wees welkom zoals je bent. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen en een dag van intimiteit, vreugde en plezier te creëren

Wat betekent een Tantra-massage?

Een Tantra-massage is een bijzondere ervaring waarbij liefdevolle bewuste aanraking centraal staat. Het draait om bewust voelen en genieten. Tijdens zo'n massage hoef je niks te presteren of te doen. Het gaat er juist om dat je helemaal kunt ontspannen en gewoon kunt zijn in het moment, wat er ook ontstaat aan gevoel in het lijf, het mag er allemaal zijn, zonder er iets mee te hoeven doen. Tantra gaat ook over het wakker maken van je levensenergie en die energie vrij door je heen laten stromen.

In deze Tantra-massage worden de yoni en de lingam, die de vrouwelijke en mannelijke aspecten vertegenwoordigen, opgenomen als een natuurlijk onderdeel van het lichaam zonder enige extra focus of doel. Wanneer een stroom van seksuele levensenergie wakker wordt, helpt de gever deze te verspreiden door je hele lijf. En kan op deze manier dienen als katalysator voor genezing, transformatie en vitaliteit.

Wat kun je verwachten van zo'n massage?
De massage geeft je het gevoel dat je liefdevol en verzorgd bent. Het helpt je om beter in contact te komen met je lichaam, om weer echt jezelf te zijn. Ook helpt het om eventuele schaamte, angst of schuldgevoelens over seksualiteit los te laten. Ook helpt deze massage seksualiteit en Sacredness met elkaar te verbinden.

Een belangrijk resultaat van zo'n massage is dat je op een nieuwe manier naar seksuele energie kan kijken. Het gaat niet alleen om seks, maar om het ontdekken van nieuwe manieren om die energie te voelen. Het maakt je seksueel sterker en volwassener. Het is fijn om je seksuele verlangens te begrijpen en te omarmen, en zo meer over jezelf te leren.

Of je nu op zoek bent naar groei of een diepere verbinding met je innerlijke zelf, je partner, een workshop Tantrische Massage kan heel waardevol zijn. Het gaat niet alleen om het fysiek genot maar ook om het ontwaken van je innerlijke kracht en in harmonie zijn met jezelf en de wereld om je heen. en de Goddelijke energie van het Universum. Ontdek dit bijzondere avontuur en ervaar de diepe schoonheid van TantraMassage.

Sunday 08 October 2023 van 10:30 tot 18:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“"Intimacy is the art of letting our true selves be seen and cherished."”

Here we practice the art of coming home to yourself again and again, by exploring new and different ways of being and connecting.

Reviews

Evgenii Klimov

Primal Play workshop

Amazing experience every time! We had a large group (16) and a cozy one (8), environment felt differently, but equally safe and allowing for giving and receiving consent and play without overthinking. I developed strong connections and a sense of unity that’s rare and precious

Lees meer

Amber Knoth

Primal Play workshop

Heel fijne lieve facilitator, rustige opbouw, met aandacht, liefde en gevoel voor de groep. Ze is fantastisch in space houden en veiligheid waarborgen, kan haar iedereen aanraden!

Lees meer

Evita

Primal Play workshop

Wat een heerlijke primal play avond. Mooi hoe jullie zorgen dat de playground een veilige en speelse plek kan zijn. Met aandacht vooraf voor wat het wel is en wat de kaders zijn geeft het grote vrijheid daarbinnen. En dat in een verwelkomende sfeer. Levenslessen en spelen, mooie combinatie! Dank!

Lees meer

Tantra Massage Dag voor Koppels

Meer evenementen van Flowering Intimacy

Friday, 09 Aug. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Friday, 06 Sep. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 30 Sep. om 19:30
Intensive Tantra Training - level 1 (10e editie)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Saturday, 07 Dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 17 Nov. om 16:30
Vuuravond: Ademreis & Mantra zingen
Stichting Let's Start a Fire
Ademwerk Mantra zingen Live muziek
Saturday, 31 Aug. om 14:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Martyn Zij
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl