Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Primal Play workshop

Friday 19 April 2024 van 19:00 tot 22:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Primal Play workshop
Een avond met Primal Play & Belly2Belly

Laten we weer spelen

Uit het hoofd en het lichaam wakker maken en meer voelen. Weer thuiskomen in je eigen lijf.
We zijn zo gewend de woorden in te gaan....

Hoe zou het zijn het lijf te laten spreken zonder woorden, welke gesprekken ontstaan er dan?
Wat wordt er dan gevoeld, wat komt er dan boven, als we er niet met woorden tussen gaan zitten?

Samen op de mat, van lijf tot lijf, van moment tot moment. Aandacht, aanwezigheid, de onschuld van aanraking, de levendigheid van spelen, het verhaal van het hoofd laten gaan, de impulsen van het lijf volgen... Ontdekken vanuit pure nieuwsgierigheid.

Samen groeien, stoeien, verkennen, van elkaar leren, soms wild, soms zacht, soms supertraag, soms stil, soms luid, elk moment nieuw en onbekend, zonder vooropgezet doel, stap voor stap, iedere interactie weer een heel andere dynamiek met unieke kwaliteiten, een nieuw spel, elke keer weer een ontdekking.

Een geweldige ervaring om jouw grenzen en wensen te verkennen, te ervaren en in te brengen, jouw authenticiteit te voelen, en jouw ja en jouw nee en elkaar daar in te ontmoeten.

Deze avond heeft een simpel en duidelijke opzet. We beginnen met begeleide lichaamsbewustzijnsoefeningen om te aarden en je af te stemmen op jezelf, anderen en de ruimte. Zo kun je binnen je eigen grenzen met anderen verbinden en een diepere connectie met jezelf creëren.
Dan gaan we verder met Primal Play en vandaaruit zullen we eindigen met een kalmerende, integrerende en voedende partner meditatie, de Belly2Belly.

We nodigen je uit om je eigen veiligheid te leren creëren door te oefenen in het gewaar worden van de signalen die jouw lijf afgeeft. Je gaat oefenen hoe je deze kunt respecteren en waarderen in jezelf en de ander. Je gaat oefenen deze op een duidelijke manier aan te geven. En daardoor je eigen kracht en waarde te laten groeien en opbloeien. Kwetsbaar mogen zijn. Je autonomie terug nemen, en authentiek zijn in je verbindingen met jezelf en anderen.

Wanneer we ons veilig voelen, durven we meer risico's te nemen, te leven, het avontuur aan te gaan.

Gevolgen hiervan, stressontlading, levendigheid, plezier, authenticiteit in je verbindingen, speelsheid, diepere intimiteit en verbondenheid.

Deze avond is een mooie gelegenheid te oefenen en de belichaamde ervaring, inzichten en oefeningen mee te nemen in je eigen leefomgeving.

Tijdens de workshop krijg je volop kansen om verschillende mensen te ontmoeten en te verkennen. Er is geen ervaring vereist, alleen jouw aanwezigheid en bereidheid om op jouw eigen unieke manier te spelen.

Alles is een uitnodiging, je hoeft niets, deelname aan een activiteit, en met wie, is elke keer weer jouw vrije keus.

Wees Welkom


Praktische informatie
✦Waar:
Veenendaalplein 147
1106 CS Amsterdam, Nederland
Gratis parkeren

✦Wanneer
Vrijdag 19 April 2024
inloop vanaf 18.45
We beginnen de workshop om 19.00 en eindigen om 22.00

✦ investering
€17,50,- per ticket
€30,- per duo ticket

ticket verkoop eindigt 18 april

✦ Wat mee te nemen
neem je flesje water mee voor in de zaal
draag gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen

✦ Voor wie?
Dit evenement staat open voor iedereen, ongeacht seksuele geaardheid, identiteit, huidskleur of leeftijd, singles, koppels, mensen in alternatieve relaties, nieuwkomers en ervaren spelers.

✦ Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op via:
e-mail: artsofconnections@gmail.com
whats-app: +31 647546999

WIl je op de hoogte blijven van volgende Primal Play events? Je kunt je aanmelden via deze link:
https://chat.whatsapp.com/BXYfEPIUsPzJuWsfqHWq4C


ANNULERINGSBELEID
Neem even de tijd om de annuleringsvoorwaarden door te nemen. Alle vragen zijn van harte welkom. Wanneer je jouw ticket boekt, ga je akkoord met deze annuleringsvoorwaarden:

- Als je er niet meer bij kunt zijn, bent je van harte welkom je ticket aan iemand anders te verkopen/cadeau te geven. Stuur ons een e-mail met de naam van de persoon aan wie jij je ticket overdraagt.
En anders:
- Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus wordt 50% van de betaling gerestitueerd
- Bij annulering later dan 2 weken voor aanvang van het evenement wordt 0% van de betaling gerestitueerd

Facilitators: Stefanie en Nick

✦ Stefanie Leysner
Stefanie heeft een oprechte passie voor het ontdekken van verschillende manieren om intieme en betekenisvolle verbindingen op te bouwen. Haar eigen pad van het gevoel geïsoleerd te zijn en vast te zitten in negatieve relaties naar het vinden van vrijheid en gevoel van community, drijft haar toewijding om anderen te helpen. Ze streeft ernaar om binnen The Cuddly Community een ruimte te creëren waar mensen zich gesteund en verheven voelen, en hen te begeleiden naar gezondere en meer vervullende relaties. Stefanie gebruikt haar persoonlijke inzichten om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt, en stimuleert op een oprechte manier hun groei.

✦ Nick de Kok
Overdag is Nick een IT-expert in de zakelijke sector en 's avonds een groep facilitator. Nick de Kok brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van groepsfacilitatie, gespecialiseerd in Circling, Embody Intimacy en Geweldloze Communicatie. Gedreven door een passie voor het creëren van ruimtes waar hartgerichte communicatie floreert, heeft Nick ook Honest Requests en The Cuddly Couch in Utrecht opgericht, waarbij duidelijke communicatie wordt gecombineerd met belichamingsoefeningen. Hij richt zich op het wegnemen van de obstakels die ons ervan weerhouden authentiek en eerlijk met elkaar te zijn.


Samen hebben Nick & Stefanie de Cuddly Community opgericht.
Een transformatieve groep gericht op het genereren van intimiteit dmv. emotionele openheid, fysieke verbondenheid en speelse verkenning, op een veilige, langzame en begeleide, niet-seksuele manier. Om onze behoefte aan menselijke verbinding opnieuw tot leven te wekken, van dier tot dier, van lichaam tot lichaam, van hart tot hart. Door ons lichaam en elkaar te vertrouwen, herwinnen we onze oorspronkelijke onschuld, en herinneren we ons dat we veilig zijn.

Onze kernmissie is om de primaire behoefte aan menselijke verbinding op een veilige, respectvolle en diep betekenisvolle manier te vervullen.

✦ We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een avond van intimiteit, ontdekking en plezier te creëren


Friday 19 April 2024 van 19:00 tot 22:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“"Intimacy is the art of letting our true selves be seen and cherished."”

Here we practice the art of coming home to yourself again and again, by exploring new and different ways of being and connecting.

Reviews

Evgenii Klimov

Primal Play workshop

Amazing experience every time! We had a large group (16) and a cozy one (8), environment felt differently, but equally safe and allowing for giving and receiving consent and play without overthinking. I developed strong connections and a sense of unity that’s rare and precious

Lees meer

Amber Knoth

Primal Play workshop

Heel fijne lieve facilitator, rustige opbouw, met aandacht, liefde en gevoel voor de groep. Ze is fantastisch in space houden en veiligheid waarborgen, kan haar iedereen aanraden!

Lees meer

Evita

Primal Play workshop

Wat een heerlijke primal play avond. Mooi hoe jullie zorgen dat de playground een veilige en speelse plek kan zijn. Met aandacht vooraf voor wat het wel is en wat de kaders zijn geeft het grote vrijheid daarbinnen. En dat in een verwelkomende sfeer. Levenslessen en spelen, mooie combinatie! Dank!

Lees meer

Primal Play workshop

Meer evenementen van Flowering Intimacy

Friday, 09 Aug. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Friday, 06 Sep. om 19:00
Primal Play workshop
Flowering Intimacy
Playfulness Aanraking Authentic Relating

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 30 Jul. om 18:55
Authentic Relating Night
Authentic Relating Club Rotterdam
Authentic Relating Playfulness Verbinding
Sunday, 06 Oct. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Tuesday, 30 Jul. om 16:00
Play vakantie - Zinderende Zomer (Week 2)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Thursday, 25 Jul. om 19:00
Slow Sex Practice—Learn to slow the F down
Slow Sex Movement
Conscious Sexuality Authentic Relating Grenzen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl