Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage

Donderdag 28 september 2023 van 10:30 tot 12:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Verlang je naar een betere nachtrust? Meer energie? Een sterk immuunsysteem? Ontspanning en comfort? Liefdevolle aandacht? Dan wil je dit misschien eens proberen…

♡ Sound Healing ♡
Een Sound Healing is een ontspannende reis – zowel fysiek als mentaal en kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam waardoor een betere energiecirculatie ontstaat.

♡ Positieve effecten ♡
Sound Healing vergroot je levenskracht, gezondheid en verbetert het immuunsysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage. Het stimuleert namelijk de lymfe circulatie in de bindweefsels waar schadelijke stoffen worden afgevoerd. Ook worden maag, darmen en lever gestimuleerd, de spijsvertering en ontslakking bevordert en geeft het een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt al na tien minuten en brengt energiebanen weer in evenwicht.

Verlang je naar:
- Diepe ontspanning
- Verlichting van stress
- Het loslaten van fysieke pijn en/of emotionele angst
- Herstel van innerlijke balans en harmonie
- Verbeterde mentale helderheid en focus
- Meer positiviteit
- Je energiek en vitaal voelen
- Toegang tot diepere niveaus van innerlijke wijsheid
- Aanwakkeren van creativiteit

Wees dan meer dan welkom voor een 1 op 1 Sound Healing sessie.

♡ Verloop sessie ♡
Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je uit hoeft te doen zijn je schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden.

Bij een sessie van 90 minuten starten we met het staan in een klankschaal en een gong massage. Bij een gongmassage neem je plaats vóór de grote gong. Ik maak gebruik van een prachtige handgemaakte Chinese Gong die uit Wuhan komt. De resonanties zullen je van top tot teen doorkruizen en kan als intens worden ervaren. Vervolgens ga je lekker liggen en starten we met de klankschalenmassage.

Bij een sessie van 60 minuten ontvang je een klankschalenmassage. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd. Elke sessie is anders. Evelien zal een combinatie laten horen van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

♡ Opties ♡
Je kunt kiezen uit:
1 uur: intake (15 min) & klankschaalmassage (45 min) €77,-
1,5 uur: intake (15 min), gong & klankschaalmassage (75 min) €99,-

♡ Voor wie (mogelijk) niet? ♡
Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap. (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap)
De trillingen door de klankschalen veroorzaakt zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.
Mocht je ondanks onze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie meedoen, is dit geheel op eigen risico.

Vragen? Of liever een ander moment inplannen? Stuur gerust een bericht via info@welkominhetverreoosten.nl of DM via insta @evelienbosch We faciliteren ook cacao & sound ceremonies, waarbij je een klankreis beleeft met een groep. Data en meer info is te vinden op onze website of hipsy pagina.


Evelien

P.S.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 1 week vantevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende sessie. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen 48 uur voorafgaand aan de sessie kan ik je helaas geen voucher meer geven bij annulering. Wel probeer ik altijd met je mee te denken, dus bel me even als je door omstandigheden niet mee kan doen. Dan zoeken we naar een passende oplossing.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze sessie niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Donderdag 28 september 2023 van 10:30 tot 12:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Else Marie

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Wat een fantastische dag hebben we beleefd. Prachtige plek, heerlijk eten en een hele fijne verbinding. Zo bijzonder dit mee te mogen maken met elkaar. Dankjewel!!

Lees meer

Anoniem

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Super leuk en lekkere lunch 💖 Groetjes Aimée (11)

Lees meer

Yvonne Van Leijen

More Fire - tantra vrouwencirkel

De warmte van het gebouw, de vrouw die het leidt- Evelien- en de vrouwen in de cirkel; het komt diep binnen. Iedere keer weer. Evelien weet goed waar ze het over heeft en is een fijne spaceholder. Zij nodigt uit tot playfullness, levensvreugde en verbinding. Het mooie aan dit vind ik dat zij het voorleeft! Het is geen show, its real. Voor iedere vrouw is het prachtig om de kracht van 'samen' te ervaren. Vrouwen zijn er voor gemaakt om bij elkaar te zijn, te delen, te ervaren, te voelen. Heet jezelf welkom en stap over jouw drempel(tje) om met anderen te verbinden, je bent het zo waard!

Lees meer

Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage

Meer evenementen van Evelien Bosch

Uitverkocht
Donderdag, 09 mei. om 19:30
Light My Fire - Koppels Tantra cursus
Evelien Bosch
Tantra Verbinding Relaties
Uitverkocht
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel
Dinsdag, 11 jun. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Uitverkocht
Vrijdag, 05 jul. om 16:00
Light My Fire - Feminine weekend retreat
Evelien Bosch
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 31 mei. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Gouda: Introductie Workshop Handpan
Handpan Studio
Muziekles Handpan Klankreis
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Klankreis - Vrijdag 3 mei - Langenboom
Tatjana Annuschek
Soundhealing Klankreis-Soundbath Klankschalen
Vrijdag, 24 mei. om 19:15
Ligconcert met klankschalen en live muziek
Mandira
Concert Klankschalen Ligconcert
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl