Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Light My Fire - Feminine weekend retreat

Friday 05 July 2024 om 16:00 tot Sunday 07 July 2024 om 16:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Voel je de verbinding met jezelf, je lijf en je diepste verlangens? Verlang jij ernaar je vuur te laten branden en samen met gelijkgestemde vrouwen een betoverend weekend te beleven? Stap dan in de magie van het 'Light My Fire Retreat'! Evelien Bosch neemt je graag mee in de voedende wereld van sisterhood en sensuele vrouwelijkheid, waar je uit je hoofd in je lijf stapt. Laat je vuur branden, zodat je shined als nooit tevoren.

Kijk hier voor meer informatie: https://evelienbosch.nl/light-my-fire-retreat

Of je nu je vuur wilt aanwakkeren, je sensualiteit wilt omarmen, of simpelweg een weekend vol liefde en geborgenheid zoekt, hier vind je de ruimte om te groeien en volledig jezelf te zijn. Geef jezelf toestemming om te luisteren naar je intuïtie, weg van die kritische stemmetjes in je hoofd. Dit is de plek waar je niet alles alleen hoeft te dragen; je mag volop ontvangen, van anderen en van jezelf. Wat dat dan ook mag zijn. Jij bepaalt. Niks hoeft en (bijna) alles mag. Hoe fijn is dat?

Je bent meer dan welkom in een weekend vol sisterhood, zelfontdekking en onvoorwaardelijke liefde. Ga mee op een reis van lichaamswerk, tantra, cacao, soundhealing, sharings, journalling en dans om dieper te zakken in je lichaam en jouw unieke vrouw-zijn te omarmen. Je zachtheid, maar ook je vurige kracht en innerlijke wijsheid mogen er zijn.

Wat kun je verwachten?
Lichaamswerk
Oefeningen uit de Tao Tantra
Dans
Sharings
Journaling
Cacao ceremonie
Soundjourney
Stilte
Natuur
Gezelligheid
Mjammie vegan en suikervrij eten
Sisterhood
Een bult liefde
Op een prachtige locatie in de natuur

En nu hoor ik je denken. Tantra? Is dat niet iets met seks? En dan ook nog eens met een zooitje vrouwen bij elkaar? Ik kan je geruststellen: je bent in dit retreat niet seksueel intiem met andere vrouwen en je doet geen seksuele handelingen in de groep. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gun ik jou ook. Ervaring met tantra is niet nodig. Mocht je al wel wat ervaring hebben, dan ben je ook meer dan welkom.

Voor wie?
Elke vrouw in wat voor vorm is welkom. Wie je ook bent of wat je ook meebrengt, alles mag er zijn. Je mooie én je minder mooie kanten. En of je nou single bent of een partner hebt, dat maakt niet uit: Dit retreat is helemaal speciaal voor jou. Samen creëren we een veilige setting waar we kunnen delen en luisteren, zonder oordeel en met een open hart.

Waar
Het 'Light My Fire Retreat' vindt plaats op een betoverende locatie in de natuur, de Vrijplaats 'Welkom In Het Verre Oosten' te Wijhe. Laat verrassen door het mooie land en stap binnen in een oase van rust en verbondenheid.

Praktisch:
* Datum: Vrijdag 5, zaterdag 6, zondag 7 juli 2024.
* Tijden: Start vrijdag 16:00 uur, einde zondag ± 16 uur
* Investering: gedeelde kamer €550, p.p. / 2-persoons kamer €600,- p.p. / 1-persoonskamer €650,-
* Korting: Vriendinnen ticket, samen €100,- korting met 2-persoonskamer. Lucky Birds: Tot 03-03-2024 krijg je €50,- korting op je ticket.
*Eten: Je krijgt 3 maaltijden per dag, plus snacks en drinken. De retreat chef kookt vegan, suiker en zoveel mogelijk glutenvrij, Heb je dieetwensen? Geef het dan door.
* Benodigdheden: Alles is comleet verzorgd. Jij hoeft alleen maar fijne kleding en je toiletspullen mee te nemen.

Door Wie
Evelien Bosch is hoeder van het land van ‘Welkom in Het Verre Oosten’. Vroeger was ze bekend van televisie, tegenwoordig van de Tantra vrouwencirkels en Cacao & Sound ceremonies die ze faciliteert. Het is haar droom dat elke vrouw de wijsheid en schoonheid van haar eigen lichaam leert kennen en omarmt. Ze deelt haar passie voor zelfontdekking en vrouwelijkheid met liefdevolle toewijding en met een vleugje humor; Als een ware Zwevelien met beide voetjes op de vloer. Met haar begeleiding ervaar je een warm bad van liefde, wijsheid en empowerment. “Laten we samen de wereld weer een mooiere plek maken, door te luisteren naar onszelf en elkaar, zodat er meer begrip en verbinding komt.”

Ervaringen van anderen

Celine - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel
“Het was een magische ervaring! Heel liefdevol en mooi. Kan het iedereen aanraden.”

Lieke - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel
“Wouw wat een prachtige avonden heb ik mogen ervaren in liefdevolle verbinding met mezelf en met alle godinnen in de cirkel. Voor mij is het een zeer waardevolle ervaring en een groot cadeau voor mijn vrouwelijke zelf💗”

Bonnie - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel
Het was een geweldige reis, met de prachtige vrouwen in Welkom in het Verre Oosten. Host Evelien verwelkomt je ontzettend openhartig, vrij, zonder oordeel en zorgt ervoor dat je je volledig vertrouwd en veilig voelt. Samen hebben we ervaringen gedeeld, naar elkaar geluisterd, veel verschillende tantra-oefeningen gedaan maar ook thee gedronken en gekletst. We hebben ook gedanst, gelachen, gehuild, gezongen en geknuffeld. Iedere keer kwam ik boordevol energie weer uit de sessie, ongeacht hoe ik aan de avond begon. Dit voelde als een echt kado aan mezelf, dat ik iedere vrouw zou gunnen. Ik had het niet willen missen; me te raken door mijn eigen kracht, en door al die andere lieve, bevlogen, soms zoekende vrouwen! Op een magische plek, met magische mensen. Liefde.

Ben je klaar om jouw vuur te laten branden en volop te gaan shinen? Het 'Light My Fire Retreat' is er voor jou!

Als je nog vragen hebt, stuur me gerust een berichtje. Ik kijk er naar uit je te zien.


Evelien.

P.S.
♡ Kun je dit weekend niet? Misschien is er nog plek bij de Light My Fire cursus die op onze Hipsy pagina staat.
♡ De cursus gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.
♡ Het programma kan nog wijzigen.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer. Helaas kan ik je geen refund geven, maar je mag je plekje wel doorgeven aan iemand anders. Graag hoor ik dan aan wie.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Friday 05 July 2024 om 16:00 tot Sunday 07 July 2024 om 16:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Else Marie

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Wat een fantastische dag hebben we beleefd. Prachtige plek, heerlijk eten en een hele fijne verbinding. Zo bijzonder dit mee te mogen maken met elkaar. Dankjewel!!

Lees meer

Anoniem

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Super leuk en lekkere lunch 💖 Groetjes Aimée (11)

Lees meer

Yvonne Van Leijen

More Fire - tantra vrouwencirkel

De warmte van het gebouw, de vrouw die het leidt- Evelien- en de vrouwen in de cirkel; het komt diep binnen. Iedere keer weer. Evelien weet goed waar ze het over heeft en is een fijne spaceholder. Zij nodigt uit tot playfullness, levensvreugde en verbinding. Het mooie aan dit vind ik dat zij het voorleeft! Het is geen show, its real. Voor iedere vrouw is het prachtig om de kracht van 'samen' te ervaren. Vrouwen zijn er voor gemaakt om bij elkaar te zijn, te delen, te ervaren, te voelen. Heet jezelf welkom en stap over jouw drempel(tje) om met anderen te verbinden, je bent het zo waard!

Lees meer

1. Choose your tickets
Lucky Bird Gedeelde kamer met 50,- korting

3 daags retreat in een gedeelde kamer met fijne bedden (max 4 personen) inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Korting geldig tot 3-3-2024. Prijs is pp. Boek je samen met een vriendin met wie je een kamer wilt delen? Geef dat dan door.

€ 500,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Lucky Bird 2 persoons kamer met 50,- korting

3 daags retreat in een 2 persoons kamer inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. (Prijs is pp. Boek je samen met een vriendin met wie je een kamer wilt delen? Geef dat dan door.) Korting geldig tot 3-3-2024.

€ 550,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Lucky Bird Privé kamer met 50,- korting

3 daags retreat in een privé kamer inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Korting geldig tot 3-3-2024.

€ 600,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Vriendinnenticket voor 2 personen met €100,- korting

3 daags retreat in een 2 persoons kamer voor jou en je vriendin. Inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Prijs is voor 2 personen.

€ 1.100,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Light My Fire Retreat - Gedeelde kamer

3 daags retreat in een gedeelde kamer met fijne bedden (max 4 personen) inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Prijs is pp. Boek je samen met een vriendin met wie je een kamer wilt delen? Geef dat dan door.

€ 550,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Light My Fire Retreat - 2 persoons kamer

3 daags retreat in een 2-persoons kamer inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Prijs is pp. Boek je samen met een vriendin met wie je een kamer wilt delen? Geef dat dan door.

€ 600,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Light My Fire Retreat - privé kamer

3 daags retreat in een privé kamer inclusief ontbijt, lunch, diner, thee, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 650,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Light My Fire - Feminine weekend retreat

Meer evenementen van Evelien Bosch

Uitverkocht
Thursday, 09 May. om 19:30
Light My Fire - Koppels Tantra cursus
Evelien Bosch
Tantra Verbinding Relaties
Uitverkocht
Saturday, 25 May. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel
Tuesday, 11 Jun. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Tuesday, 17 Sep. om 19:30
Light My Fire - Tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 02 May. om 10:00
SpringFlower Gathering
Wilde Bloem - Overgangsrituelen
Gatherings Vrouwencirkels Moeder-dochter
Wednesday, 24 Apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Wednesday, 24 Apr. om 14:00
Sensual Spring - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Saturday, 22 Jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl