Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Light My Fire - Koppels Tantra cursus

Thursday 09 May 2024 om 19:30 tot Thursday 30 May 2024 om 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Hey lovebirds,

Voel je de behoefte om dieper met elkaar te verbinden en jullie vuur (weer) meer te laten branden? Dan nodigen we jullie van harte uit voor de Light My Fire - Koppels Tantra Cursus.

We creëren een veilige en fijne omgeving waar plezier en verbinding centraal staan. Verbinding met je lichaam, met jezelf, met je sensualiteit en met elkaar.

Samen duiken we in de beginselen van tantra en verkennen we de kracht van openheid, intimiteit en hetgeen wat er is laten stromen. En nu hoor ik je denken. Tantra? Is dat niet iets met seks? En dan ook nog eens met een zooitje mensen bij elkaar? Ik kan je geruststellen: je doet in deze cursus geen seksuele handelingen in de groep en de kleren blijven aan. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gunnen wij jou ook.

Of je nu een getrouwd stel bent, een prille relatie hebt of met een gelegenheidspartner komt, deze cursus is een fantastische manier om nieuwe dingen over jezelf en je partner te ontdekken; hoe je je hecht, liefhebt en communiceert en manieren om jullie intimiteit te verdiepen en te verkennen.

Elke avond is gevuld met praktische oefeningen, waarbij respect voor elkaars grenzen centraal staat. Het is een unieke en speelse kans om samen te groeien, te genieten en de liefdevolle energie tussen jullie te versterken.

Wat kun je verwachten?

♡ Oefeningen uit de Tao Tantra
♡ Qigong
♡ Meditatie
♡ Energetische harts verbinding
♡ Het laten stromen van (seksuele) energie
♡ Ontdekken van sensualiteit
♡ Voelen en uitspreken wat je verlangens en grenzen zijn
♡ Vergroten van intimiteit
♡ En dat alles op een hele fijne plek met geaarde spaceholders én een vleugje humor.

Voor wie?
Ieder liefdevol koppel is welkom, ongeacht ervaring met tantra. Of jullie nu pas beginnen aan deze reis of al langer onderweg zijn, deze cursus biedt nieuwe inzichten en verdieping.

Data
Donderdagavond 9 mei, 16 mei en 30 mei 2024. Inloop 19:15 uur. Start 19:30 uur. Einde ±22:00 uur.

Locatie
De cursus vindt plaats in ‘Welkom in Het Verre Oosten’, de Vrijplaats voor connectie & creatie in een dorp onder de rook van Zwolle.
Adres:
Rijksstraatweg 2
8131PB Wijhe
www.welkominhetverreoosten.nl

Investering:
De investering van deze cursus is 444,- per koppel. De lucky birds krijgen korting als je een ticket voor 13 maart aanschaft. Ook is er één budget ticket voor een koppel met een kleinere portemonnee van 366,- . De prijs is inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

Je hosts
Mark Gademan en Evelien Bosch-Gademan fantaseren al jaren om een liefdevolle plek van bezinning, inspiratie en ontwikkeling te creëren. In 2021 zijn ze van Utrecht naar Het Verre Oosten verhuisd om hun droom waar te maken. Ze faciliteren cacao ceremonies, sound journeys, mannen- en vrouwencirkels en andere verdiepende bijeenkomsten.

Evelien haar droom is dat elke vrouw de wijsheid en schoonheid van haar eigen lichaam leert kennen en omarmt. Ze deelt haar passie voor zelfontdekking en vrouwelijkheid met liefdevolle toewijding en met een vleugje humor; Als een ware Zwevelien met beide voetjes op de vloer. Met haar begeleiding als tantra teacher ervaar je een warm bad van liefde, wijsheid en empowerment. “Laten we samen de wereld weer een mooiere plek maken, door te luisteren naar onszelf en elkaar, zodat er meer begrip en verbinding komt.”

Marks credo is ‘Heb Vertrouwen’ en dat is te zien in de prachtige Vrijplaats ‘Het Verre Oosten’, waar hij met toewijding en passie aan heeft gebouwd. Met zijn wilde manen en aardse aanwezigheid zorgt Mark voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin je vrij kunt zijn om jezelf te verkennen en te ontwikkelen. Als facilitator van mannencirkels draagt Mark bij aan het bevorderen van diepe verbinding en groei onder mannen.

Wat anderen zeggen over Mark, Evelien en Het Verre Oosten:

Lisa:
“Zonder verwachtingen zijn toch al onze mogelijke verwachtingen overtroffen, wat een ongelooflijk bijzondere ervaring! Mark en Evelien het lijkt wel alsof jullie nog nooit wat anders gedaan hebben, het klopte allemaal! Liefdevol, oprecht en vol passie hebben jullie ons meegenomen in een prachtige, intense reis! Enorm dankbaar”

Marcel Postma:
“Flink uit mijn comfort zone, maar al heel snel op mijn gemak! Mooi om te zien hoe mannen met verschillende karakters zich zo kunnen openstellen, luisteren en delen. Heel bijzonder om mee te maken. Aho!”

Cecile:
“Het Verre Oosten is een prachtige plek en we konden door het mooie weer starten in de tuin. Evelien en Mark creëren een veilige en open sfeer waarin er makkelijk verbinding ontstaat. Een fijne uitleg, oprechte aandacht en alle ruimte om aan te geven waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De ceremonie gaf me een diepe staat van ontspanning. Zeker voor herhaling vatbaar en een plek waar ik graag terug kom.”

Yvonne van Leijen:
“De warmte van het gebouw, de vrouw die het leidt- Evelien- en de vrouwen in de cirkel; het komt diep binnen. Iedere keer weer. Evelien weet goed waar ze het over heeft en is een fijne spaceholder. Zij nodigt uit tot playfullness, levensvreugde en verbinding. Het mooie aan dit vind ik dat zij het voorleeft! Het is geen show, its real.”

Sander:
“Het was weer ontzettend fijn om in het verre oosten te zijn! Mark had het weer mooi in elkaar gezet. Toch weer fijn om de energie te delen en stil te staan bij het man zijn! Aho”

Jonathan:
“Dank aan alle deelnemers voor een avond met delen en echte verbinding! Het is deze manier van echt ontmoeten die ruimte geeft aan mannenkracht! Ook dank aan Mark voor de organisatie en het creëren van deze prachtige en veilige ontmoetingsplek!”

Sophie Hofman:
“Wauw een avond vol licht en liefde! Met prachtige begeleiding van Mark & Evelien. Dit was echt GENIETEN!”


Ook jullie zijn meer dan welkom om je onder te dompelen in de magie van tantra. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar evelien@welkominhetverreoosten.nl

We kijken er naar uit jullie te zien!


Mark & Evelien.


p.s. Wil je als eerste op de hoogte blijven van de mooie retreats en bijeenkomsten die we zelf organiseren? Word dan part of the tribe op ons telegramkanaal https://t.me/welkominhetverreoosten of via de mail http://eepurl.com/ifWFp9 We berichten niet al te vaak 🌝

p.p.s.
♡ Kun je dit weekend niet? Misschien is er nog plek bij een andere cursus of retreat die op onze Hipsy pagina staat.
♡ Deze cursus gaat door bij minimaal 4 koppels aanmeldingen.
♡ Moet je annuleren? Helaas kunnen we je geen refund geven, maar je mag je plekje wel doorgeven aan iemand anders. Graag horen we dan aan wie.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Thursday 09 May 2024 om 19:30 tot Thursday 30 May 2024 om 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Anouk

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

Ik had mezelf 'Light my fire' cadeau gedaan omdat ik in december ging trouwen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen, de liefdevolle begeleiding van Evelien en de invulling van de avonden heeft mijn leven, de relatie met mezelf en mijn partner zeer positief veranderd. Dankjewel Evelien <3

Lees meer

Else Marie

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Wat een fantastische dag hebben we beleefd. Prachtige plek, heerlijk eten en een hele fijne verbinding. Zo bijzonder dit mee te mogen maken met elkaar. Dankjewel!!

Lees meer

Anoniem

SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat

Super leuk en lekkere lunch 💖 Groetjes Aimée (11)

Lees meer

1. Choose your tickets
Light My Fire - koppel tickets

Ticket voor een koppel, dus voor twee personen. 3 live bijeenkomsten inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 444,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Light My Fire - Lucky Birds

Ticket voor een koppel, dus voor twee personen met lucky bird korting. Korting geldt tot 13 maart. 3 live bijeenkomsten inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 399,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Light My Fire - Budget koppel tickets

Ticket voor een koppel met een kleinere portemonnee. Dit ticket is voor twee personen. 3 live bijeenkomsten inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde.

€ 366,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Light My Fire - Koppels Tantra cursus

Meer evenementen van Evelien Bosch

Saturday, 25 May. om 10:00
Moeder & Dochter One Day Retreat
Het Verre Oosten
Moeder-dochter 1-Dags retraite Moedercirkel
Uitverkocht
Tuesday, 11 Jun. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Uitverkocht
Friday, 05 Jul. om 16:00
Light My Fire - Feminine weekend retreat
Evelien Bosch
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Tuesday, 17 Sep. om 19:30
Light My Fire - Tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Saturday, 20 Jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Saturday, 06 Jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl