Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

More Fire - tantra vrouwencirkel

Thursday 25 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Brandt jouw vuurtje nog?

Na de fijne vrouwencirkel 'Light My Fire' nodig ik je uit om verder te gaan op het pad van zelfontdekking en vrouwelijke kracht. Ik begeleid je graag op een reis die dieper gaat, meer 'vuur' brengt, en je laat stralen als nooit tevoren.

Deze vervolgcursus is voor de vrouwen die de basiscursus Light My Fire al hebben gevold; voor de vrouw die weet dat er meer is, die de waarde van verbinding kent en die klaar is voor verdieping.

De basiscursus nog niet gevolgd? Kijk dan hier voor meer info: https://hipsy.nl/event/29759-light-my-fire-tantra-basiscursus-vrouwen

In een 4 weekse cursus zorgen we ervoor dat jouw vuur (weer) brandt door te connecten met jezelf en met anderen. Laat je verrassen door praktische oefeningen die voortkomen uit Tantra, Taoïsme en Qigong en zak dieper in je lijf door geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk. Je bent in deze cursus niet seksueel intiem met andere vrouwen en je doet geen seksuele handelingen in de groep. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gun ik jou ook.

In deze cursus gaan we een stapje verder:

♡ Ontdek nieuwe niveaus van zelfbewustzijn. Ik neem je mee in geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die je ondersteunen om je seksuele energie vrijer door je hele lichaam te laten stromen en blokkades los te laten.

♡ Laat gevoelens van schaamte en schuldgevoel rondom je lichaam, verlangens en seksualiteit achter je.

♡ Voel je vrijer en zachter, zowel voor jezelf als voor anderen.

♡ Verbind met je eigen vrouwelijke kracht en innerlijk vuur, en ervaar de liefdevolle kracht van samenzijn met andere vrouwen.

♡ Versterk je verbinding met jezelf en anderen door individuele en gezamenlijke oefeningen.

♡ Herover je Superkracht: Sta in je kracht en omarm je volledige potentieel.

Als je voelt dat het tijd is om nog meer 'vuur' toe te voegen aan je leven, je vrouwelijkheid verder te omarmen en samen met gelijkgestemde vrouwen te groeien, dan is dit jouw uitnodiging.

Data en locatie
In deze cursus komen we 4 avonden bij elkaar in de Vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ te Wijhe, dichtbij Zwolle. De lesdata zijn donderdagavond 25 januari, 1 februari, 8 februari en 15 februari 2024.

Kun je deze data niet, maar wil je wel graag komen? Stuur dan een mailtje naar evelien@welkominhetverreoosten.nl Dan zet ik je op de reservelijst en hou ik je op de hoogte wanneer de volgende editie is.

Lestijden zijn van 19:30 tot 22:00 uur
Overnachten is eventueel mogelijk.

Investering
De investering van deze cursus, waarbij we 4 keer live samenkomen verschilt per ticket. De eerste 5 lucky birds krijgen korting van €50,- Kom je met een vriendin? Dan krijgen jullie samen ook €50,- korting. Ook is er één budget ticket voor iemand met een kleinere portemonnee. De prijs is inclusief thee, snacks, veel nieuwe inzichten en een bult liefde. Overnachten is 25,- pp in de groepsaccommodatie. Inchecken 17 uur, uitchecken 10 uur. Dat is zelfvoorzienend, dus zelf beddengoed en ontbijt meenemen.

Ben je klaar om te stralen, te groeien en de krachtige vrouw in jou te omarmen? Wees meer dan welkom om vanuit een fijne plek te ontdekken en te connecten. Ik kijk er naar uit je weer te zien.

❤️‍🔥
Evelien.

P.S.
♡ De cursus gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen.
♡ Er is plek voor maximaal 12 vrouwen.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, en soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 4 weken vantevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende cursus. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Als er meer dan 6 vrouwen aangemeld zijn en ik kan je plek alsnog opvullen krijg je het volledige bedrag als tegoed. Binnen twee weken voorafgaand aan de startdatum, kan ik je helaas geen voucher meer geven bij annulering.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze cursus niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Thursday 25 January 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Connectie en creatie staat centraal bij alle sessies die ik geef. ”

Connectie & Creatie // Vrouwencirkels // tantra // cacaoceremonies // soundbaths //

In samenwerking met

Reviews

Yvonne Van Leijen

More Fire - tantra vrouwencirkel

De warmte van het gebouw, de vrouw die het leidt- Evelien- en de vrouwen in de cirkel; het komt diep binnen. Iedere keer weer. Evelien weet goed waar ze het over heeft en is een fijne spaceholder. Zij nodigt uit tot playfullness, levensvreugde en verbinding. Het mooie aan dit vind ik dat zij het voorleeft! Het is geen show, its real. Voor iedere vrouw is het prachtig om de kracht van 'samen' te ervaren. Vrouwen zijn er voor gemaakt om bij elkaar te zijn, te delen, te ervaren, te voelen. Heet jezelf welkom en stap over jouw drempel(tje) om met anderen te verbinden, je bent het zo waard!

Lees meer

Pauline Zutt

Light My Fire - Tantra vrouwencirkel

De vrouwencirkel heeft mij zoveel meer gebracht dan ik van tevoren had verwacht. Het heeft mij inzichten gegeven en meer verbinding met mijzelf. Kortom een hele bijzondere en mooie ervaring wat mijn leven heeft verrijkt. Dus gewoon doen!

Lees meer

Mark

Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage

Wat een fantastische ervaring. Een veilige mooie omgeving en een heel warm ontvangst. Dit alles zorgde ervoor dat ik helemaal op mijn gemak was en me open kon stellen voor de sessie. Dank je wel❤️

Lees meer

More Fire - tantra vrouwencirkel

Meer evenementen van Evelien Bosch

Uitverkocht
Tuesday, 05 Mar. om 19:30
SOLD OUT - Light My Fire - Tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels
Saturday, 09 Mar. om 10:00
SOLD OUT: Moeder & Dochter One Day Retreat
Evelien Bosch
Moeder-dochter Moedercirkel 1-Dags retraite
Thursday, 14 Mar. om 19:30
Cacao & Sound @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle
Thursday, 04 Apr. om 10:00
Vrouwen Zweethut - Voorjaarsbloei
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 24 Mar. om 18:45
Tantra Drieluik voor 18-28 jarigen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend - De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren
Monday, 08 Apr. om 19:30
Intensive Tantra Training - verdiepingstraining level 2
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Friday, 26 Apr. om 14:00
Keelchakra - 3 day Tantra Retreat: throat chakra
Tantra Awakening
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl