Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Light Ceremony met cacao & blauwe lotus

Zaterdag 26 augustus 2023 van 19:00 tot 21:30

The Human Fabrique, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Sacred Light Ceremony
met ceremoniële Cacao & Blauwe Lotus
Sound healing & Rituals

"Enrich your heart with the beautiful and powerful qualities of de Egyptian Blue Lotus Flower & Sacred Cacao. Nurture your Soul with these ancient earth medicines to heal body, mind and heart."

Zaterdag 26 augustus bij The Human Fabrique in Haarlem
Tijd: 19:00 - 21:30 uur
Investering: € 50,-
Koop je deelnamekaartje hier via Hipsy

We zitten in de voordagen van de volle (super) maan op 31 augustus, de maan van het hemelvuur en het thema 'Wijsheid'. De volle maan nodigt ons uit om even stil te staan bij onze dromen en de overgang van het licht en de warmte naar meer donker en kou. Wat is hiervan het effect op ons eigen lichaam? De supermaan zal dicht bij de aarde staan en daarom zal haar effect zeer voelbaar zijn. Het is een bijzonder moment om ons te verbinden met de wijze grootmoeder energie.

Yolentha neemt je mee op een inspirerende reis naar het heilige licht in jouw hart, in samenwerking met de energie en spirit van moeder aarde, moeder cacao, grootmoeder maan en de godinnen energie van de Blauwe Lotus.

Tijdens de ceremonie zal Yolentha je meenemen in de eeuwenoude betekenis en krachten van de 'earth medicines' ceremoniële cacao en de Egyptische blauwe lotus. Ceremoniële cacao is een bijzondere hart opener welke helpt te gronden en vanuit het hoofd meer af te dalen in het hart. Ze opent het hart chakra en de energie van ons innerlijk licht, waardoor de liefdevolle energie in jou meer zal gaan stromen. Sacred Cacao kent een vrouwelijke, moeder spirit en kent unieke genezende krachten. De blauwe lotus kent een eeuwenoude godinnen energie uit Egypte, ze is zacht. brengt helderheid, ontspanning en een euforisch gevoel. Ze is een bijzondere waterlelie en werd beschouwd als de bloem van de farao verbonden aan de Egyptische godinnenwereld.

Deze unieke ceremonie zal plaatsvinden op de prachtige locatie van The Human Fabrique in Haarlem. Yolentha neemt je mee naar een diepte ontspanning in jezelf en creeërt hierin een veilig bad en energetische helende haven. Ze werkt nauw samen met spirituele gidsen, voorouders, lichtwezens, opgestegen meesters, aarts engelen, moeder aarde en de bron.

Meer over Yolentha & Cacao ceremonies: www.yolentharam.com

Je ontvangt begeleid ademwerk, een sound bath & healing, begeleide visualisatie en meditatie en meer. We zullen middels volle maan mantra's en rituelen intenties vormen vanuit het hart en voelen wat we achter ons mogen laten.

Koop je deelnamekaartje hier via Hipsy.

Voorbereiding: Eet 2-3 dagen van te voren het liefst plantaardig, drink geen koffie en alcohol meer en eet op de dag zelf tot 3 uur van te voren een licht ontbijt en daarna niets meer. Neem mee: lagen kleding, een yogamat/grote handdoek, een waterfles en een eigen kop voor de cacao en eventueel een journal.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met Yolentha.

CONTRA-INDICATIES
Cacao is niet psychedelisch, zeer veilig en zachtaardig om te ontdekken en mee te verbinden. Houd er rekening mee dat als je zwanger bent je mee kunt doen maar een lichtere dosis cacao zult nemen (vergeet niet om Yolentha van tevoren op de hoogte te stellen). Er zijn contra-indicaties bij o.a. een te hoge bloeddruk, hartfalen en medicijngebruik, laat het ons weten wanneer je hier meer over wilt weten.

Zaterdag 26 augustus 2023 van 19:00 tot 21:30

The Human Fabrique, Henk van Turnhoutpad 2 Bezorgen op huisnummer 1, 2034 JL Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“When we heal, we heal the Earth.”

Ontdek unieke en inspirerende Sacred Earth Healing Ceremonies & Retreats, vrouwencirkels en hartbewustzijnsprogramma's.

Reviews

Anoniem

De Helende Kracht van Cacao, Adem en Sound

Het was (weer) een helende, louterende reis! 💛 Op een locatie waar alles klopte, met twee fantastische vrouwen die liefdevol richting gaven aan wat er nodig was, als groep maar ook individueel. Tot de volgende X

Lees meer

Sandra

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Ik heb een prachtige ervaring gehad. Diep en onverwacht werd ik geraakt door de intieme zang en drum. De meditatie en het ademwerk gaven me een prachtige reis waar ik volledige ontspanning vond. De gekozen ruimte in Haarlem, de begeleiding van de 2 vrouwen voor, tijdens en na het event waren warm, liefdevol en open.

Lees meer

Santa Simule

Sacred Woman Cacao & Rose Ceremony

Magical! It was a very deep and beautiful journey. Guided and supported by wonderful sisters. I felt so safe and nurtured, that allowed me to let go and go into the darkness. Yolentha's cacao is one of the kind. It tastes good and it feels good. Like an elixir of love and pure magic!

Lees meer

Sacred Light Ceremony met cacao & blauwe lotus

Meer evenementen van Yolentha Ram Sacred Earth Healing

Maandag, 20 mei. om 13:00
Cacao & Nature Tribe Gathering
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Cacao ceremonie Medicijnwandeling Community-building
Vrijdag, 31 mei. om 15:30
Spirit of the Rose Vrouwen retraite
Yolentha Ram Sacred Earth Healing
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Rite of the Womb

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Zondag, 12 mei. om 11:00
Canupa Wakán (heilige pijp) ceremonie & teaching Lakota Medicijnman
Dryw eiland
Ritueel Inwijdingen Lezing
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl