Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Het Play-Koor!

Zondag 17 september 2023 om 19:15 tot zondag 17 december 2023 om 21:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling: we gaan beginnen met een Play Koor!

Hou je van zingen? Hou je van spelen? Kom dan vooral eens langs bij het gloednieuwe Play-Koor, waar Tom Erics jullie mee gaat nemen op een speelse zangreis.

Zijn enthousiasme en passie voor muziek zijn zeer aanstekelijk, en helpen je om vrijer te zingen en tegelijkertijd meer te genieten ervan. De avonden hebben elementen van stembevrijding, improvisatie, en body-percussion! 


Een zangavond ziet er ongeveer zo uit:
- Eerst komen we rustig aan in ons lichaam, en onze stem door middel van muzikale lichaam en stem-opwarmers, (klank)meditatie, en speelse zang-oefeningen.
– Daarna gaan we samen CircleSongs creëren, improviserend! Door middel van VocalPainting tekens communiceren we met elkaar en maken we muziek on the spot! De ene keer laten we dit volledig vrij, doen we onze ogen dicht en luisteren we naar wat er samen gaat ontstaan. De andere keer gebruiken we als basis een bestaande melodie of ritme die jullie zelf kunnen inbrengen!
– De improvisatie wisselen we af met het zingen van repertoire. De meeste nummers zullen we aanleren zonder bladmuziek. Noten kunnen lezen is niet nodig, en zangervaring ook niet.
– Er is ruimte voor jullie inbreng als groep.
– We werken toe naar een te gek eind-concertje in december!


Data & tijden
Het Koor komt tweewekelijks samen op de zondagavonden, van 19:30 - 21:30. Je schrijft je in voor een reeks van acht avonden, daarna kun je weer opnieuw instappen voor de volgende reeks. Deze reeks heeft de data: 17 september, 1 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november, 10 december en 17 december. We werken toe naar een Eind-Concert in december!

De eerste twee avonden (17 september en 1 oktober) en de avond van 12 november zijn Open Repetitie-avonden, dan kunnen mensen komen kijken of het wat voor ze is en zich eventueel aansluiten. Leuk als je dan al je vrienden uitnodigt! Mocht je ook niet de hele reeks kunnen ben je sowieso op deze avonden welkom.

Tickets voor de gehele reeks zijn 120 euro.

Over Tom:
Tom Erics is in 2012 afgestudeerd als Jazz & Pop pianist - met als bijvak zang - aan de conservatoria in Utrecht (HkU) en Rotterdam (Codarts). Na een aantal jaar vier avonden in de week in Pianobars opgetreden te hebben is hij zich meer gaan focussen op lesgeven en dirigeren. Ook zijn yoga en meditatie een grote rol in zijn leven gaan spelen, via een meditatiecursus bij Jan Geurtz (2015), en de opleiding tot Kundalini yoga-docent aan de Divine Human School (2019). Ook gaat hij al 8 jaar lang iedere winter naar een heel waardevolle Zijns-retraite in Spanje.



Zijn hele leven heeft Tom al een grote passie voor meerstemmigheid, en a capella zang. Dankzij de opleidingen DirigentLichtVocaal (2018) en Vocal Leadership (2021) is hij gaan dirigeren én ook tijdelijk les gaan geven aan het conservatorium van Rotterdam. Al vrij snel maakten de optredens plaats voor koorrepetities en concerten, en geeft hij ook meer privé-les/coaching in piano, gitaar en zang. 
 
Zijn dirigeer-stijl onderscheid zich omdat hij zijn piano- en yoga/meditatie ervaring meeneemt in de rol als dirigent. Dat uit zich in te gekke piano-begeleiding waar je heerlijk vrij op kan zingen, een veilige sfeer om je stem te ontdekken, en bovenal een aanstekelijk enthousiasme. 



Verdere praktische informatie:
Door: Tom Erics
Voor: 20'ers en 30'ers

Kosten: €120 euro voor 8 avonden

Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-21:30
Chill-space: 21:30-22:00
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht. Parkeren kan gratis naast de deur!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over Play:
Play organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
Play agenda: http://www.playcommunity.nl/

Zondag 17 september 2023 om 19:15 tot zondag 17 december 2023 om 21:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

MuziekDoetWonderen

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Het Play-Koor!

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 jul. om 19:00
ukuMANIA - ukeleleweekend van 12-14 juli in de Achterhoek
Zangwerkplaats Janina Stopperka
Muziekles Ukelele Zangcirkel
Vrijdag, 15 nov. om 15:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Stemexpressie
Vrijdag, 26 apr. om 19:30
Mantra Muziek Avond & Cacao Ceremonie
Connect Your Life
Mantra zingen Muziekavond Zangcirkel
Zaterdag, 11 mei. om 09:30
Weelde | Zweethut.
zowie.nl
Zweethut Zangcirkel Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl