Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Authentic Relating in a Climate Crisis

Dinsdag 27 juni 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Authentic Relating in a Climate Crisis

Ken je dat? Dat je enerzijds geraakt wordt door de klimaatcrisis en een steeds somberder wordend toekomstperspectief, maar dat je ook niet zo goed weet wat je met zo’n groots thema moet? Dat je het graag goed wilt doen en positieve impact wilt hebben, maar dat discussies over “of die biodegradable glitter nu echt wel biodegredable is?” je ook wel een beetje vermoeien?

Het onderwerp klimaatcrisis is ontzettend belangrijk, en tegelijkertijd dodelijk vermoeiend, verdrietig en frustrerend. Daarom gaan we liever met een vriendin tuinieren of naar de bios, dan dat we gezellig een middagje een IPCC rapport doornemen.

Maar dat is óók zonde. Zoals we vanuit de Tantra filosofie weten zijn deze emoties namelijk óók een potentiele ingang voor intimiteit en contact. Tijdens deze avond gaan we op een speelse manier ontdekken hoe we al die emoties die komen kijken bij dit soort “grootse onderwerpen” dus juist als een ingang kunnen gebruiken voor méér verbinding en écht contact.

We werken met een “proeverij concept”, waarbij we je een inkijkje geven in verschillende methodes die hiervoor specifiek zijn ontwikkeld zoals het op klimaatpsychologie gebaseerde KlimaatGesprekken en “The Work that Reconnects” van eco-filosofe Joanna Macy waarin psychologie, spiritualiteit en systeemdenken worden gecombineerd. Denk aan meditatie, enquiries, sharing circles, verbindende oefeningen in Play! stijl, maar ook praktische tips die je in de toekomst kunnen helpen bij lastige gesprekken.

Naast een (hopelijk) mooie verbindende avond, zullen we je praktische tools mee geven die je in de toekomst kunnen helpen om de beweging te maken van klimaatrouw, -frustratie of -boosheid naar verbinding, authentiek contact en daarmee impact.

Over Stephen:
Stephen studeert binnenkort af als ritueel ontwerper aan de Universiteit van Humanistiek en is gecertificeerd KlimaatCoach bij KlimaatGesprekken. Daarnaast volgde hij de afgelopen jaren een breed scala aan tantra- en persoonlijk ontwikkeltrainingen. Bij de workshops en rituelen die hij ontwikkelt draait het om verbinding en authenticiteit. “Ik geloof erin dat je het leven pas kunt vieren, als je ook de dood durft aan te kijken. Ik heb vaak genoeg lachend met een glas champagne in mijn hand gestaan, terwijl ik me van binnen enorm leeg voelde. Als je je samen vrij genoeg voelt om je angsten, verdriet en verlangens te delen, creëer je de voorwaarden om magie te laten ontstaan. Daar heb je dan geen rooftop bar of skivakantie meer voor nodig.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Door: Stephen
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers
Deze workshop wordt gegeven in het Nederlands.

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er 19.15 bent zodat we boven op tijd met de workshop kunnen starten .De deuren sluiten om half 8.

Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Dinsdag 27 juni 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Play Utrecht: Authentic Relating in a Climate Crisis

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 10:00
Dans & Stilte retraite in Samaya
Dansklooster / Ecstatic Dance Alkmaar / Stranddansen
Vrije Dans Meditatie Natuur
Donderdag, 16 mei. om 18:30
Regenerative evenings - Breathwork & Deep Ecology Journey
Experience Mindfulness
Natuur Sharing Circle Creativiteit
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ Ceremonie + wildplukwandeling
Sparkle Eye
Film Natuur
Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl