Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Sunday 19 March 2023 van 9:00 tot 1:00

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

Open je hart met de magie van zuid Amerikaanse cacao,
stook je innerlijke vuur aan de warmte van het brandende haardvuur
& gebruik de stilte van de yin om te luisteren,
naar wat je wilt uitnodigen in jouw leven.

De start van de lente.
Heb je de groene knopjes aan de bomen al gespot? Fluitende vogels die terug zijn van hun wintertrek? De natuur staat op ontploffen!
En hoe kunnen we deze lente beter beginnen dan met samenkomen in de fijne sfeer van een met haardvuur verwarmd huisje middenin de natuur. Om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat in alle rust in ons heeft mogen ontkiemen de afgelopen maanden en wat nu mag ontspruiten & bloeien. Wat mag er wakker worden in jou? Wat is klaar om gezien te worden?
Een vraag die je misschien niet met je hoofd kunt beantwoorden, dus laten het ons hart, ons lijf en ons innerlijk weten spreken, tijdens deze ceremonie.

09.00 Inloop
09.30 Opening ceremonie, meditatie & sharing
10.00 Cacao ceremonie met dans
11.00 Yin Yoga
12.00 Sharing, sluiting ceremonie en vegan hapjes.

Cacao en Yin
Op deze ochtend drinken we cacao in zijn puurste vorm om zo de volledigheid van dit hartopenende plantmedicijn te ervaren; de ervaring van overvloed, liefde, verbinding en oprechte aandacht. Lizette begeleidt je door het ruiken, voelen, proeven en drinken van deze bittere maar volle drank en samen spreken we onze verlangens uit; datgene wat in ons mag ontspruiten en laten we deze vervolgens al dansend door ons lijf stromen.
Vervolgens leidt Natasja ons met oefeningen vanuit Yin yoga de verstilling in, om te luisteren naar je lichaam, te doorvoelen wat je grenzen zijn en waar je op dat moment ruimte wilt creëren. In je lijf, en ook metaforisch in je leven.

Dit alles beleven we met elkaar op een prachtige locatie middenin de Flevonatuur, in de zogenoemde Boshut. Een plek waar het in contact komen met de natuur zich als vanzelf faciliteert.

Ben je nog niet bekend met cacao?
Cacao is een hartopenend plantmedicijn en kan ook vrij vertaald worden als 'godenspijs'. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren nikst te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts, want wij geven geen medisch advies. Maar je kunt natuurlijk altijd met (een van) ons overleggen.

Voel je heel erg welkom.

Liefs,
Natasja & Lizette

Sunday 19 March 2023 van 9:00 tot 1:00

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over de organisatie

“Set your life on fire. Seek those who fan your flames - Rumi ”

Ceremonies & (woonkamer)sessies. Verstilling, vertraging & verbinding. Met cacao, zang, tantra, mantra-muziek, stilte en beweging.

In samenwerking met

Natasja Bernds, In het moment

Reviews

Eveline

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Een hele fijne ochtend! Mooi vormgegeven. Veilige en fijne sfeer 😊. Mooie combi van cacao, intenties zetten, mantra en yin yoga. Heel erg ontspannen na deze dag :). Aanrader!

Lees meer

Claire Verweij

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Heerlijke ochtend vol zachtheid en rust. De cacao werkt subtiel en brengt je in combinatie met de Yin Yoga terug naar de kern. Een aanrader!

Lees meer

Marthe

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Het was een heerlijke ochtend. Alles was tot in de puntjes verzorgd en met zo veel liefde. Alles werd goed uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen. De cacao ceremonie en yin yoga sloten heel goed op elkaar aan. Maar ook alles er omheen, het klopte gewoon. Een hele goede investering in jezelf. Dank

Lees meer

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Meer evenementen van Lizette Nouwens

Sunday, 30 Jun. om 10:00
Zomer retreat: Verrijk en vier! Ademwerk - Cacao - Yoga - Zingen
Natasja Bernds, In het moment
1-Dags retraite Cacao ceremonie Yoga

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 27 Apr. om 13:30
Yoga of Listening. Non-dual Kashmir yoga with Ellen Emmet and Ganga Ma
Soulful Silence ~ Ganga ma
Non-dualiteit Yoga
Sunday, 12 May. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Wednesday, 05 Jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Sunday, 02 Jun. om 09:30
Vrouwencirkel in Breda 'The journey'
Jetske Rijneveld
Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl