Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Sunday 19 March 2023 van 9:00 tot 1:00

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

Open je hart met de magie van zuid Amerikaanse cacao,
stook je innerlijke vuur aan de warmte van het brandende haardvuur
& gebruik de stilte van de yin om te luisteren,
naar wat je wilt uitnodigen in jouw leven.

De start van de lente.
Heb je de groene knopjes aan de bomen al gespot? Fluitende vogels die terug zijn van hun wintertrek? De natuur staat op ontploffen!
En hoe kunnen we deze lente beter beginnen dan met samenkomen in de fijne sfeer van een met haardvuur verwarmd huisje middenin de natuur. Om samen op onderzoek te gaan naar datgene wat in alle rust in ons heeft mogen ontkiemen de afgelopen maanden en wat nu mag ontspruiten & bloeien. Wat mag er wakker worden in jou? Wat is klaar om gezien te worden?
Een vraag die je misschien niet met je hoofd kunt beantwoorden, dus laten het ons hart, ons lijf en ons innerlijk weten spreken, tijdens deze ceremonie.

09.00 Inloop
09.30 Opening ceremonie, meditatie & sharing
10.00 Cacao ceremonie met dans
11.00 Yin Yoga
12.00 Sharing, sluiting ceremonie en vegan hapjes.

Cacao en Yin
Op deze ochtend drinken we cacao in zijn puurste vorm om zo de volledigheid van dit hartopenende plantmedicijn te ervaren; de ervaring van overvloed, liefde, verbinding en oprechte aandacht. Lizette begeleidt je door het ruiken, voelen, proeven en drinken van deze bittere maar volle drank en samen spreken we onze verlangens uit; datgene wat in ons mag ontspruiten en laten we deze vervolgens al dansend door ons lijf stromen.
Vervolgens leidt Natasja ons met oefeningen vanuit Yin yoga de verstilling in, om te luisteren naar je lichaam, te doorvoelen wat je grenzen zijn en waar je op dat moment ruimte wilt creëren. In je lijf, en ook metaforisch in je leven.

Dit alles beleven we met elkaar op een prachtige locatie middenin de Flevonatuur, in de zogenoemde Boshut. Een plek waar het in contact komen met de natuur zich als vanzelf faciliteert.

Ben je nog niet bekend met cacao?
Cacao is een hartopenend plantmedicijn en kan ook vrij vertaald worden als 'godenspijs'. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel.
Om de cacao zijn volledige potentie te laten leven, vragen we je tot 3 uur van tevoren nikst te eten en tot 24 uur van tevoren geen koffie of alcohol te drinken.
In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts, want wij geven geen medisch advies. Maar je kunt natuurlijk altijd met (een van) ons overleggen.

Voel je heel erg welkom.

Liefs,
Natasja & Lizette

Sunday 19 March 2023 van 9:00 tot 1:00

Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland

Over de organisatie

“Set your life on fire. Seek those who fan your flames - Rumi ”

Cacao ceremonies & mantra huiskamerconcerten.

Reviews

Anoniem

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Dank jullie welke voor deze fijne ochtend. Een hele nieuwe ervaring voor mij. Bijzonder om dit mee te mogen maken en ik heb het rustige gevoel meegenomen en bij me gehouden.

Lees meer

Annemieke Van der Molen

Yin Cacao Ceremonie

Dankbaar (en 5 sterren) voor deze dames die mij elke keer weer verassen met hun fijne energie, het warme welkom, mooie locaties, prachtige muziek, verdiepende oefeningen en verbindende cacao. Echt een cadeautje voor jezelf om een event bij hun te boeken!

Lees meer

Monique Van Proosdij

Yin Cacao Ceremonie

~Een prachtige ervaring! Met zoveel liefde en zorg voorbereid, uitgevoerd en vooral met aandacht voor iedereen. dat vind ik heel bijzonder. Ook vind ik de ceremonie zoals zij deze hebben bedacht heel origineel en mooi. Lizette is heel muzikaal en heeft een prachtige warme gevoelige stem. Daar gaat je hart al van open. Natasja is een toegewijde docente en heeft oog voor iedereen. Een topcombinatie en dat in een prachtige zelfgemaakte Boshut. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer

Yin Cacao Ceremonie in de Boshut

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 06 Apr. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Saturday, 25 Mar. om 09:30
Ademcirkel 25 maart
Coach Bobbie
Ademcirkel Cacao ceremonie Microdoseer Ceremonie
Saturday, 25 Mar. om 20:00
Cacao ceremonie met zangcirkel
Magic of Nature
Cacao ceremonie Mantra zingen
Thursday, 06 Apr. om 19:00
Sacred Full Moon Cacao Ceremony & Soundbath
Axé Do Cacau
Cacao ceremonie Ritueel Full Moon
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl