Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Human Engineering

Ik organiseer nuchtere events met een spiritueel tintje. Hiermee hoop ik dat jij net als ik met meer liefde en diepte in je leven kan ervaren.

Volgen

Evenementen van Human Engineering

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Van huis uit ben ik opgeleid als technisch scheikundige. Vele jaren heb ik genoten van 'the hard sciences', maar ik kwam er toch ook wel snel achter dat er dingen zijn die met onze huidige wetenschap soms wat moeilijk te bevatten valt.

Afgelopen jaren heb ik vele opleidingen gevolgd om meer te leren over ons lichaam en geest, maar al snel werd duidelijk dat je deze niet kan scheiden en dat als je dat wel doet je veel informatie mist. Daarom werk ik graag met zowel lichaam als geest en organiseer allerlei activiteiten van Yoga met klankschalen tot workshops met systemisch en lichaamswerk. Daarnaast heb ik ook een sterke achtergrond in de crossfit/fitness wereld en combineer deze graag met lichaamswerk.

Een ding is zeker, in mijn workshops zal je niet veel stil zitten op een stoeltje en naar slides kijken, maar juist jouw lichaam gebruiken om meer te leren over jezelf.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Human Engineering

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Mannen Workshops
Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl