Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Unveiling Intimacy

www.unveilingintimacy.com

Volgen

Over deze organisatie

www.unveilingintimacy.com

Lees meer

Evenementen van Unveiling Intimacy

Saturday, 04 Feb. om 10:00
Taste of Tantra - Vrouwendag
Unveiling Intimacy
Tantra Vrouwen workshops Vrouwen Cirkels
Thursday, 23 Mar. om 11:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Thursday, 23 Mar. om 11:00
Sensual Spring - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Thursday, 23 Mar. om 11:00
Aanbetaling & Privé kamer
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 07 Apr. om 00:00
Aanbetaling & Privé kamer
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 07 Apr. om 20:00
Your Yoni Journey - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 07 Apr. om 20:00
Your Yoni Journey - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites Tantra Vrouwen workshops
Saturday, 10 Jun. om 10:00
Taste of Tantra - Gemengde groep
Unveiling Intimacy
Tantra Meditatie Verbinden

Dit zeggen anderen over
Unveiling Intimacy

Christophe Hollanders
Rite of Passage - Verblijf

Een diepgaande reis van mezelf openvouwen en vanuit liefde steeds meer accepteren, in al mijn naaktheid, in het ervaren, in het nu. Een retraite om de heiligheid & schoonheid van het leven opnieuw te omarmen, mijn leven, in verbinding met anderen die net zo menselijk zijn als mij. Dat alles in een warm bad van niet-weten & meedogenloos mededogen. Ik verblijf in liefdevolle ontroering.

Lees meer
10 January 2023 om 15:08
Fedor Broekhoven
Kirtan! Samen zingen in de wei.

heerlijke avond gehad, de tijd is voorbij gevlogen. Volgende keer ga ik weer

Lees meer
01 December 2022 om 14:08
Judith Graafsma
Letting Go Deeper - Training

Wat was het bijzonder! Zo'n veilige omgeving! Gecreëerd door een heel zorgvuldig vormgegeven programma met ontdenkbaar integere begeleiding. In en met een prachtig verbonden groep heb ik rondom dit enorme thema ALLES kunnen en mogen ervaren.

Lees meer
24 October 2022 om 19:49
Jules Bohnen
Letting Go Deeper - Training

‘Letting go deeper’ was voor mij een bijzondere louterende en intense ervaring. Chris en haar team hebben dit proces met heel veel deskundigheid, inzet en creativiteit vormgegeven en begeleid. Ik heb mij geen moment verloren of onveilig gevoeld. Daar waar nodig werd ik overeind gehouden en gesteund. De locatie was geweldig en er werd met liefde voor de maaltijden gezorgd. Alles klopte.
Niet in de laatste plaats vanwege Chris zelf, aanwezig en ongrijpbaar. Streng en zacht. Het verrukkelijkste enigma. Dankjewel. Aho!

Lees meer
24 October 2022 om 16:31
Alies Dorgelo
Letting Go Deeper - Training

Een 4-daagse Deep Dive tijdens Letting Go Deeper. Ik ging met het verlangen om me innerlijk rustiger te voelen en de controle in het leven los(ser) te laten. Ik ging naar huis met een grote glimlach om mijn mond. Van verwondering, van de verbinding in de groep, van het geziene in mij door de variatie aan oefeningen en structuren. Chris biedt een veilige bedding en daar heb ik grote gevoeligheid voor. Pas dan kan ik ook werkelijk die deep dive maken. En so I did. Het ritueel was prachtig, niet in woorden te vatten, en liet me ten diepste beseffen dat ik het leven bèn. En het leven míj is. Alles stroomt, en zal altijd blijven stromen. De ervaring van deze retraite brengt me de rust waar ik op ieder moment dat ik het weer even vergeet opnieuw kan intappen. Dankbaar en ik hoop een zetje in jouw rug om dit ook te gaan beleven. Groot cadeau voor jezelf.

Lees meer
24 October 2022 om 15:18
Jeanine S
Intimacy with Life - Training

Het was een wereldse ervaring die ik iedereen gun! De reis voelde als een week in het paradijs: veilig, liefdevol, verbonden, warm en inspirerend. Professionele en authentieke begeleiding vanuit het team en een warm bad van gelijkgestemden. Eqen prachtige combi van een 2-benen-op-de-grond houding en de wereld van spiritualiteit. Daarbij was er zoveel afwisseling tussen luisteren, zien, dansen, zang, geluid, ervaren, voelen.. de opbouw en dynamiek van het programma is echt top! Wat een liefde! Wat een cadeau aan jezelf en de wereld!

Lees meer
27 July 2022 om 23:16
Marion Schmid-Drüner
Intimacy with Life - Training

Over de „Intimacy with life" retraite zou ik zoveel kunnen zeggen, en toch ga ik hier nu alleen dit zeggen: deze zes dagen betekenen volop in het ware leven staan. Niet alleen door de oefeningen, maar juist ook in de pauzes met de andere deelnemers, de ontmoetingen met de kok, de natuur - alle ontmoetingen van ieder aard die zich voordoen. En in het huilen en lachen, het brullen en dansen, zweten en knuffelen, een steen in mijn buik voelen en zingen, tijdens ik met trillende handen naar een ander uitreik, te voelen: JA. Godverdomme JA. Het is mogelijk daadwerkelijk te LEVEN, samen met andere mensen, in contact en in authenticiteit tegelijk. Het is geen utopie, het is werkelijkheid. En we kunnen het samen creëren. Wat een godsgeschenk dit te mogen beleven.
Over Chris als facilitator wil ik alleen de woorden meegeven die ik haar persoonlijk gezegd heb: Lieve Chris, dankjewel dat jij op deze aarde loopt.

Lees meer
27 July 2022 om 18:55
Peter M
Intimacy with Life - Training

Heel diep en transformerend kunnen gaan in mezelf

Dankjullie wel om erbij te zijn; de ene keer als bedding, de andere keer als spiegel voor mezelf

hg

Peter

Lees meer
26 July 2022 om 09:24
Peter M
Intimacy with Life - Verblijf & Catering

Lekker diep kunnen afdalen in mezelf

Dankjewel, iedereen die erbij was
Dankjewel om bedding en spiegeling te willen zijn

Hg

Peter

Lees meer
26 July 2022 om 09:23
Sophie V
Intimacy with Life - Training

Verscheurend mooi, het leven in al haar facetten. Chris en haar team hebben een onvergetelijk avontuur gebracht. Ik gun ieder die op zoek is naar zingeving en bewustwording om in elk geval 1 keer in zijn of haar leven deze reis te mogen ervaren. Als je twijfelt..ga!

Lees meer
25 July 2022 om 20:58
Pieter Schop
Kirtan! Samen zingen in de wei.

I just love to sing with Chris in de Wei. Her dedication to her work is very strong and her way of guiding both singing circles and workshops create a safe bedding. I highly recommend her work, and feel blissed and heart-connected after the singing.

Lees meer
09 June 2022 om 12:47
Mathilde B
Kirtan! Samen zingen in de wei.

Heeft me weer diep geraakt. De beeldende uitleg van de betekenis van de mantra's maakt dat ik nog meer vanuit m'n gevoel kan zingen. Combineer dat met een warm welkom voor alles wat er is, lieve mensen, een idyllische yurt en je hebt een magische plek!

Lees meer
09 June 2022 om 12:11
Kathy Grambergen
Your Yoni Journey nabetaling

Een magische ervaring is wat ik voel. Ik heb geleerd om mijn yoni ten volle te omarmen. Ik voel onnoemlijk veel nederigheid en dankbaarheid dat ik het voorrecht heb een vrouw te mogen zijn. Ik geniet nu van sexualiteit en durf me ook overgeven daarin. Ik voel de godin in mezelf en ze mag er helemaal zijn. liefs Kathy

Lees meer
08 June 2022 om 10:51

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Dansworkshop Dans Performance Movement Medicine
FlowMies geeft hoopdance lessen, flow art workshops en jams om op een speelse manier jouw flow te vinden. Bekijk www.flowmies.nl voor meer.
Keren Rosenberg Embodiment & intuition & transformative coaching Performance Artist & choreographer
Adem
Trauma Release Amsterdam is a collective of trauma release therapists. T.R.A. works with powerful tools for deep release of trauma and stress
Familieopstellingen
Familieopstellingen, rouw, intuïtie & innerwork sessies, rituelen
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl