Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vlierhof Community

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Volgen

Over deze organisatie

  • Vlierhof Community & Holistic Health Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland
  • +49 2821 970242
  • vlierhof.org
  • Stuur een bericht

Welkom op Vlierhof: "Jonge energie op een oude en prachtige locatie"

Vlierhof is in de basis een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Vlierhof is ook een holistisch gezondheidscentrum met seminar house, zweethut, sauna, natuurcamping en B&B. We bieden ruimte voor allerlei vormen van bewustzijnsgroei, beweging, verbinding, ontspanning en welzijn.

Ontdek ook onze veelzijdige Community. Er zijn mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, deel te nemen aan een workshop, lezing of retraite, of onze locatie te huren.

Lees meer
“Jonge energie op een oude en prachtige locatie”

Evenementen van Vlierhof Community

Friday, 10 Feb. om 15:00
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend
Vlierhof Community
Meerdaagse retraites Vrouwen workshops
Monday, 27 Feb. om 10:00
Vrijwilligersdagen wintereditie 2023
Vlierhof Community
Vrijwillgers
Saturday, 11 Mar. om 10:00
Zweethut & Cacao mini retreat - voor sisters
Karen Wessels - Soul Coaching
Zweethut Vrouwen workshops Cacao ceremonie
Saturday, 18 Mar. om 09:00
Zweethut Gemengd (Vlierhof)
Vlierhof Community
Zweethut

Dit zeggen anderen over
Vlierhof Community

Ben Edel
Vrijwilligersdagen winterweekend-editie 2023

Na een eerder zeer geslaagde winter-gathering, even terug op deze fijne plek als vrijwilliger.
Samen-zijn en samen doen…binnen en buiten…inspanning en rust in balans.
Goede opvang, heerlijk eten en een lekkere sauna-avond.
Ik kom graag nog eens terug. X

Lees meer
23 January 2023 om 21:41
Anneleen Rabijns
Winter gathering @Vlierhof

Vlierhof: een warme bedding, waarin alles mag zijn en je hart kan openen. Een gedragen plek, waar er ruimte is voor ieders eigenheid. Een plek waar je je snel thuis voelt. Hier gebeuren mooie dingen ♥️. Ik had me geen beter begin kunnen wensen van 2023! 🙏🏼

Lees meer
03 January 2023 om 10:34
Aniet Van der velden
2-daagse zweethut Ceremonie

Hele mooie beleving. Voor mij was dit de eerste keer. Veilige professionele en liefdevolle setting is er gevreeerd door de begeleiders voor de fijne groep. Dankbaar voor de pure natuurbeleving, het smaakvolle eten en de goede verzorging. Aanrader!

Lees meer
12 December 2022 om 11:19
Samantha Konraads Krichelberg
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

Lees meer
29 November 2022 om 13:07
Katrijn
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.
Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieën. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreëerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen 😊. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

Lees meer
29 November 2022 om 12:03
Henriette Rhee
De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

Wát een verbondenheid wát een mooie plek is de Vlierhof🙏🏽. Onder begeleiding van Maryam🫶🏽 en Karen🫶🏽heb ik een hele mooie reis 💖in een veilige🙌🏽omgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niét geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel 🙏🏽.

Lees meer
28 November 2022 om 13:16
Erik Wijma
Zweethut Ceremonie

Heerlijk plek om even echt tot jezelf te komen. De ontvangt door de dames was heel prettig. De ceremonie mooi met inbrengen van intenties en delen van de deelnemers. Ik zag op tegen de baarmoeder omdat mn mind daar een negatieve beleving aan had gehangen. Maar om vanuit vertrouwen erin te gaan viel dit enorm mee. Het ritueel is mooi, de hut heel heet... maar je komt wel de stukken tegen die je te helen hebt. Echt bij mezelf blijven was voor mij weer een les. Op naar de volgende !

Lees meer
06 September 2022 om 08:44
Marko Roelfsema
Zweethut Ceremonie

Een geweldige dag met fantastische meiden die alles op een mooie (warme) en professionele manier begeleiden. Een echt aanrader dus !

Lees meer
02 September 2022 om 09:35
Francel Van Drunen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ SEFRIJN

Heerlijk gedanst op een mooie plek met lieve mensen ;)

Lees meer
28 August 2022 om 17:37
Patricia Brouwers
Zweethut Ceremonie

Wat en mooie bijzondere dag heb ik bij jullie beleefd. Wat een mooie verbinding was er en wat een liefde en zachtheid is er aangeraakt. Dankjewel lieverds en tot een volgende keer. Liefs

Lees meer
26 August 2022 om 15:33
Dorien De Leest
Zweethut Ceremonie

Bijzondere ervaring op een mooie plek. Respectvol en met aandacht begeleid door Maryam en Karen. De biologische en vegetarische maaltijden waren ook fantastisch: kortom een aanrader!!!

Lees meer
25 August 2022 om 12:19
Sabine De Jong
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ MYSTICA (BE/FR)

In 1 woord geweldig....Ik kwam vrij snel uit mijn hoofd en in mijn hart. Ik danste alsof niemand naar mij keek. Vandaag de dag erna nog enorm voelbaar. Minivakantie.

Liefs sabine💛

Lees meer
14 August 2022 om 16:59
Irma Verkooijen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ MYSTICA (BE/FR)

Het was weer heerlijk. Op een mooie plek met fijne mensen. Dank je wel .liefs Irma

Lees meer
14 August 2022 om 13:13
Mascha V
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ MYSTICA (BE/FR)

Minder verbinding en blijdschap dan wat ik gewend ben bij Ecstatic Dance.
Vond veel mensen in zichzelf gekeerd, oogcontact vermijdend..

Lees meer
14 August 2022 om 10:54
Marc & Ilona + 3 kids Vergroesen
Vlierhof Zomer Gathering

Jezelf welkom en vertrouwd voelen vanaf de eerste seconde. Je laten inspireren door de plek, de manier van leven, de mensen, en de activiteiten. Diep in jezelf kunnen zaken om intenties te benoemen en deze te bekrachtigen. Vrij zijn, blij zijn en oprechte liefde voelen voor alles waar het leven voor staat.

Dit kan op De Vlierhof

Lees meer
10 August 2022 om 09:35
Albertina Slagboom
Vlierhof Zomer Gathering

Bijzonder, niet uit te leggen wat ik er heb mee gemaakt. (magische momenten beleefd bij een sessie Verbonden Ademen en Intuïtieve massage) Ik zou zeggen ervaar het zelf. Je verblijft qua natuur op een kleine oase. Er zijn overal leuke, fijne creatieve plekjes om je terug te trekken, of juist om anderen te ontmoeten. Ik heb er ontzettend genoten & ga zeker terug komen

Lees meer
09 August 2022 om 17:43
Astrid Janssen
Vlierhof Zomer Gathering

Het was fantastisch, liefdevol, stromend, confronterend, hartverwarmend en zoveel meer! Op een prachtige plek met superlieve mensen. Wauw! ♡♡♡

Lees meer
09 August 2022 om 06:40
Bibi Ansari
Vlierhof Zomer Gathering

Heerlijk Eerlijk helend door het delen Authentiek Zijn Samen met vreemden en toch heel bekend en vertrouwdheid vinden bij elkaar, magische mensen op een magnifieke plek, een parel vlak over de grens

Lees meer
08 August 2022 om 20:18
Thomas Viehofer
2 daagse Zweethut Retreat

Wat een bijzondere helende reis was dit! Echt een aanrader. Prachtig begeleid in een mooie en veilige setting, dank jullie wel team Vlierhof!

Lees meer
08 August 2022 om 11:36
Saskia Van Rhoon
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ YARUN DEE

Helaas niet geweest door covid. Jammer dat een refund geen optie was.

Lees meer
07 August 2022 om 10:03
Francel Van Drunen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ YARUN DEE

Geweldige muziek op een heerlijke plek.

Lees meer
31 July 2022 om 19:27
Astrid Janssen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ YARUN DEE

De locatie, het weer, de mensen en de schitterende set vd DJ maakte het fantastisch! ♡♡♡♡♡

Lees meer
31 July 2022 om 12:24
Henk De Laat
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof DJ YARUN DEE

Heerlijke sfeer. Heerlijk gedanst. Prachtige plek.
Na afloop supergezellige pot-luck.

Lees meer
31 July 2022 om 11:00
Anouk Hulsman
2 daagse Zweethut Retreat

De 2-daagse zweethutceremonie op de Vlierhof was onvergetelijk! Een fijne, rustige plek met een relaxte sfeer, de ruime tuin, het gezonde eten en de mensen; alles klopte. Ook de kamers waren erg schoon en het bed sliep heerlijk. De ceremonie werd op een hele prettige en goede manier opgebouwd en gedragen waarbij er ruimte was voor (input van) iedereen. Ik voelde me er erg fijn en kom zeker nog een keer terug. Zo'n zweethut is magisch. Dank jullie wel

Lees meer
29 July 2022 om 13:54
Riekie De Sain
2 daagse Zweethut Retreat

Het was geweldig, we hadden een hele fijne groep en Karen begeleidde allles voortreffelijk, met veel gevoel en ze liet je vrij, gewoon kaartje op de deur waar ik sliep welkom lieve Riekie, is over heel veel dingen goed nagedacht, heel veel gevoel was er
Ik kom zeker terug, heeft me heel goed gedaan, de plek was ook heel mooi en de vuurman was ook heel fijn
ik voelde me daar erg veilig en ontspannen, mijn hart is er nu nog steeds vol van en dat zal voorlopig wel blijven
lieve groet van een dankbare mij

Lees meer
25 July 2022 om 20:57
Frank Preuveneers
2 daagse Zweethut Retreat

Een prachtige, intense ervaring met veel gedeelde emoties onder de mooie en deskundige begeleiding van Karen, die er zichtbaar van genoot.

Lees meer
25 July 2022 om 12:07
Francel Van Drunen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof The O'Berlie & Jochem

Heerlijk gedanst op een prachtige plek!🌸

Lees meer
18 July 2022 om 16:44
Eelke Thomassen
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof The O'Berlie & Jochem

Top locatie, lekker veel ruimte om te dansen en te rusten tussen vele (fruit)bomen. Gemoedelijke, fijne sfeer, heb genoten~, Grote dank!

Lees meer
18 July 2022 om 14:53
Rinske Kegel
Ecstatic Dance Outdoor | Op Vlierhof The O'Berlie & Jochem

Dansen op een prachtige plek in het groen. Een bijzondere ervaring om buiten te dansen met de voetjes in het gras.

Lees meer
17 July 2022 om 10:32
Joost Van der Linden
Co-creatieve Vakantieweek voor 20ers en 30ers

Het was een fantastisch mooie ervaring om zoveel verschillende mensen te zien werken aan hun (eerste stap in) persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Heel erg bedankt voor dit mooie initiatief van de Vlierhof.

Lees meer
04 July 2022 om 18:33
Linda Ooms
Co-creatieve Vakantieweek voor 20ers en 30ers

Het was onbeschrijflijk fantastisch 🤩

Lees meer
04 July 2022 om 17:44
Jan Neels
2 daagse Zweethut Retreat

Zeldzaam goed verzorgde en uitgebreid voorbereide Retreat met Karen Wessels en Maryam Janssen. Zij verstaan de kunst diepere lagen in de deelnemers aan te spreken. Er was veel veiligheid waardoor wij in vertrouwen onze ervaringen intenties en belemmeringen open te beleven en te delen. Voeg daarbij de prima bereide maaltijden, grotendeels uit de eigen bio-dynamische tuin en de rustige sfeer op de Vlierhof en je vind een fantastische totaalervaring, ook voor diegenen die een zweethut voor het eerst aandurven, want het is wel een intensieve belevenis!

Lees meer
23 May 2022 om 12:27
Ruben Bex
2 daagse Zweethut Retreat

Ik heb erg genoten van de zweethut, de vlierhof en de mensen om me heen. Nogmaals bedankt Karen, Maryam en Jochem voor de super fijne zweethut ceremonie ❤️

Alleen maar lof voor hoe jullie dit doen

Lees meer
23 May 2022 om 10:46
Esther de Back
Vrijwilligersdagen voor jongeren op Vlierhof

Vrijwilligers weekend in februari op de Vlierhof ! Mooie dagen beleeft heerlijk midden in de natuur. Fijne sfeer met leuke mensen en jongeren die eigentijds met elkaar verbindt maakt. Divers aanbod van werkzaamheden zoals tuinieren koken, je kunt kiezen .. relaxte sfeer en saamhorigheid, maar ook ruimte om je persoonlijke pad te volgen. Ruim aanbod van activiteiten zoals zweethut, sauna dance yoga muziek , lekker biologisch eten, en de slaap accomodaties zijn schoon. Ik zou daar graag een klankbad willen geven ter introductie .. de plek en de mensen leent zich hier voor! Kom graag nog eens terug

Lees meer
23 April 2022 om 18:11
Dominique Nueman
Vrijwilligersdagen voor jongeren op Vlierhof

De Vlierhof is een plek midden in de natuur waar je tot rust kunt komen. Je kunt verschillende taken doen zoals tuinieren of koken. Je ontmoet fijne gelijk gestemde mensen. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals ecstatic dance. Zeker een aanrader deze dagen.

Lees meer
23 April 2022 om 18:05
Manon Bossard
Vlierhof vrijwilligersretraite

Een paar dagen helpen op de Vlierhof.In juli 2021 was ik er voor t eerst en ben er nu 7x geweest.
Waarom en wat brengt t me?
Anderen en mezelf ontmoeten in n gezonde prachtige inspirerende omgeving. Mezelf tegenkomen ook, samenzijn en zeker ook bezinnen. Naar binnen en naar buiten, letterlijk en figuurlijk.

De keren dat ik ben gaan helpen heb ik met n kwast in m'n handen gestaan, houtsnippers en aarde gekruid, compost omgeschept, geoogst, gezaaid. Lekker met m'n handen in de aarde. Op muziek met z'n allen de houtsnippers aanstampend op de paden in de moestuin, de kipjes voeren. Dan weer in m'n eentje plantjes water geven in de rustgevende kas, even t labyrint lopen, of uitrusten op de trampoline, struinen over t terrein, walnoten rapen, ramen wassen, vlierbessen plukken&ritsen, aardappels in eischalen leggen om te ontspruiten, de tafel dekken, afwassen, sla snijden voor de maaltijd of samen pompoenen wassen en drogen.
De klusjes zijn talloos en heel divers.
Wat een constante is, is het samen genieten van t lekkerste eten. Een momentje stilte voor we aan de heerlijke vegetarische maaltijden beginnen. Ik denk dan aan hoe t op mijn bordje is gekomen: de zon, de regen en dat de producten biologisch zijn en veelal van t terrein zelf komen , wie eraan gewerkt hebben, wie t met zorg hebben bereid.

De Vlierhof, een plek waar "samen" een grote waarde heeft. Ik woon alleen en steun graag initiatieven die wat mij betreft verbeelden van hoe t kan zijn in de wereld. En ik vind de Vlierhof een voorbeeld van hoe t ook zou kunnen. Met respect voor elkaar en de rest van de natuur: op n verantwoorde wijze bouwen, ontwikkelen, bezinnen. Niet alleen aan de plek liefdevolle aandacht geven, maar ook aan jezelf en elkaar. Kruisbestuiving. Te voelen wat is, te gaan staan in mijn eigen verhaal ook. Er zijn altijd mensen in de buurt waar je n knuffel aan kunt vragen. Iets wat ik heel fijn vind.

Iedereen draagt zichzelf en je mag helemaal zijn, ik voel dat er ruimte is en te kiezen voor wat goed voelt. Te kiezen voor n stapje terug als ik met m'n 52 jaar even een minder fysiek klusje wil bijvoorbeeld.

Heerlijk spelen, de beelden van dansende spelende volwassenen staan op m'n netvlies. De mooie gesprekken, de openingsceremonie, yoga, de sauna&afkoelen in t kleine vijvertje. Zo dicht bij de natuur die overvloed laat zien. Uit die ene pompoen komen tientallen zaden die allemaal weer kunnen uitgroeien tot weer n pompoen. Hoe veelbelovend is dat?

Om zo'n plek draaiende te houden zijn vele handen nodig en ook al kan ik zelf niet op structurele basis komen, kom ik heel graag wanneer t me past en dat wordt altijd gewaardeerd en is elke keer anders en altijd met mooie lieve interessante mensen.

Wie weet ont-moeten we elkaar op De Vlierhof

Lees meer
21 April 2022 om 17:15
Jorrit Albers
Vrijwilligersdagen voor jongeren op Vlierhof

Ook de Vlierhof vergaat tot stof, maar vandaag nog even niet. De vogels fluiten en de wijze kat luisterd naar een liefdevol gezongen lied.

Ook de Vlierhof vergaat tot stof, maar vandaag nog even niet. Zolang de Vlierhof kan snoeien, bloeien, branden en knoeien heb ik deze plek nog altijd lief.

Ook de Vlierhof vergaat tot stof, maar vandaag nog even niet. Een fijne plek, waar ik ontdek, dat het leven in overvloed voorziet.

Lees meer
21 April 2022 om 17:09

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vrouwen workshops Massage Adem
Ik organiseer workshops en trainingen voor vrouwen om het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling.
Ritueel Film
HeartFire organizes concerts and events that open the heart. HeartFire is a co-creation of Daniëlle Doeve & Jeroen van Kemenade.
Meerdaagse retraites Vrouwen Cirkels De stem van binnenuit
Wij organiseren sprankelende, verdiepende, transformerende vrouwen retraites op een schitterende plek midden in de natuur.
Mannencirkels
Wij organiseren mannen cirkels Wat je kunt verwachten: 🧘🏼Meditatie 😤Breathwork ❤️Ruimte om te delen 👉🏻Veel meer Benieuwd? Mail ons! 📍 Langedijk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl