Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SISTER JOURNEY sept-nov

Saturday 09 September 2023 om 10:00 tot Sunday 26 November 2023 om 22:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over dit evenement

SISTER JOURNEY - 7 VERSCHILLENDE ZATER- EN ZONDAGEN
Ontdek de magie van ‘het vrouw zijn’ in jezelf.
Dat is zo krachtig, een zachte kracht die leidt tot creatie, verbinding, wijsheid en liefde.

Wat nu als we alle oude overtuigingen die het vrouw zijn niet meer dienen overboord gooien en gewoon ZIJN. 7 dagen bij elkaar zijn en we met elkaar verbinden. Ik weet dat er dan magie ontstaat.

Ik wil er geen benaming van jaar- of basistraining, opleiding, workshop aan vast hangen. Dat is de gedachte vanuit hiërarchie. Er is geen doel, geen diploma’s, geen lintje of ambitie.
We gaan diep innerlijk werk verrichten, maar ook plezier maken gewoon omdat we bij elkaar zijn.

Ik ben zelf de laatste twee en half jaar in een sister circle genaamd de Seven Sisters geweest. Wij hadden ook geen doel, geen training of masterclass, maar ik heb in die tijd meer geleerd dan in welke training dan ook. Door geven, ontvangen en delen. Alles werd daar gedeeld en we waren 'brutal honest' naar elkaar, zodat we heel diep konden gaan op bepaalde momenten en ook heel veel plezier hebben gehad.
Ik vind het fijn daar de bedding voor te geven. Maar ik ben niet “de teacher”. Nee , ik ben gewoon ik, een prachtige vrouw in haar wijsheid, en soms onwijsheid, die deelt vanuit liefde en elke dag weer meer leert en opent. Dat wil ik met jou delen en nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Van daaruit delen we samen, ontstaat er een vrouwelijk veld (waar natuurlijk ook onze mannelijke energie in welkom is). En van daaruit zijn we samen super wijs. Zijn we samen de geheelde vrouw.

Ik voel steeds meer verlangen en commitment om hier ook in het westen bedding aan te geven. Elke week heb ik een ‘creation vibration’ met twee andere lieve sisters. Het samen zijn en van daaruit creëren is heerlijk om te doen en iets wat we misschien verleerd zijn geraakt. Het is zo helend en fijn om samen te tekenen, weven, vilten, etc… en tegelijkertijd te converseren. Soms hele tijden helemaal stil en dan weer een diepte gesprek over het leven. Dus geen verplichte deelrondes, maar een natuurlijk ontstaan vanuit zijn en creatie. Hoe mooi is dat. Dat lijkt me prachtig om dit samenzijn in deze dagen te verweven. Om ook te delen wat je zelf graag doet of maakt met de hele groep en dan wil er misschien wel iemand heerlijk aanhaken :)
De dagen zijn van 10 tot ± 22 uur. Op de twee zondag eindigen we eerder rond 17:30 uur.
Elke dag dat we samen zijn, staat in het teken van één van de 7 windrichtingen. Het eerste deel van de dag tot aan einde middag zal ik bedding geven aan o.a. sharing circles, sound healing, cacao ceremonie, blauwe lotus ceremonie, trance reizen, rite of whomb, flow write, wild plukken en wat er verder ontstaat. De rest van de dag is om te creëren vanuit zijn, zoals ik hierboven beschrijf.
Mijn achtergrond is sjamanisme, yoga, levenskennis, voorouder lijnen, sister gatherings, stilte, meditatie, muziek, cacao ceremonie, yoni rituelen, inquiry, energetic healings, en de geheelde vrouw zijn.

Over Binkie:
Een levensveranderende gebeurtenis gaf Binkie een groot cadeau: ‘leven vanuit haar hart’. Het deed haar besluiten haar baan op te zeggen en een lange reis te maken door Zuid Amerika. Daar had ze diepe innerlijke ervaringen met verschillende plant-medicijnen en ceremonies bij de inheemse volkeren uit de Amazone. Hier ontstond haar grote liefde voor Pacha Mama en de voortdurende magie van het leven zelf. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing en raakt waar woorden niet kunnen komen. www.binkie.nu
https://www.binkie.nu/sister-journey/

7 dagen verspreid over periode van 9 september tot 26 november
2 x een weekend & 3 zaterdagen
9 & 10 september
23 september
21 oktober
4 november
25 & 26 november

Ticket 945 euro voor 7 retraite-dagen. Inclusief heerlijk vegetarisch eten & drinken (lunch, diner, healthy snacks, fruit), cacao & blauwe lotus ceremonies, yonisteam-kruiden, Wildpluk workshop met koken boven vuur verzorgd door Anke Wijnja, vele materialen om mee te creëren. Vele sjamanistische ceremonies, rituelen en sound healings.

Mocht je overnachting zoeken in de buurt, kan ik je een lijstje met B&B in de buurt sturen :). Bij de vorige Sister Journey was er eigenlijk altijd wel een bedje beschikbaar binnen de groep.

In liefde Binkie
www.binkie.nu
Voor vragen stuur een berichtje naar info@binkie.nu

Saturday 09 September 2023 om 10:00 tot Sunday 26 November 2023 om 22:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stiltedagen & weekenden, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Jacqueline Engelhard

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Wat een prachtige dag met: super Binkie, zalig eten, mooie locatie/ yurt stilte en daardoor verbinding met mezelf. Ik ben nog dagen in deze liefdevolle bubbel. Dankbaar! 🙏

Lees meer

Maria C

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Allereerst wil ik mijn excuus maken voor het verkeerd parkeren, ik begreep al niet waarom er niet meer auto's kwamen. Ik had het niet gelezen, had nl geen mail gehad. Vanmorgen ontdekte ik dat ie bij ongewenste e-mail stond Na 30/ 35 jaar weer een stilte dag, wat vreemd en onwennig maar heb mijn inzicht gekregen en de sound healing maakten het kompleet. Dank je Binkie. Liefs Maria met de rode auto. 🤣🤣💋🙏🙏

Lees meer

Anouk Corporaal

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Prachtige dag, stil in hoofd en lijf. Heerlijke muziek en eten, dankbaar naar huis gegaan🙏🏻🎵

Lees meer

SISTER JOURNEY sept-nov

Meer evenementen van Binkie

Sunday, 21 Jul. om 10:15
Sunday Morning Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Uitverkocht
Wednesday, 31 Jul. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Monday, 05 Aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Monday, 19 Aug. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Jul. om 19:30
KIVA, THE CALL OF THE WISDOM KEEPERS, SPECIAL
Sacred SoulTribe Events
Film Cacao ceremonie Klankbad
Wednesday, 06 Nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Friday, 20 Sep. om 19:00
MAANKARAVAAN-Ecstatic Full Moon CACAO Ceremony-Bring out the DRUMS!
Moonfool
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Full Moon
Sunday, 08 Sep. om 14:00
Cacao Ceremonie & Crystal Sound Bath
Ukiyo In Flow
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Reiki
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl