Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Binkie

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, sound healing, sharing from the heart

Volgen

Over deze organisatie

Binkie deelt dat waar haar hart sneller van gaat kloppen graag met anderen. Haar passie ligt bij muziek, sjamanisme, stilte, meditatie en sisterhood. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing.

Een levens-veranderende gebeurtenis gaf haar een groot cadeau: leven vanuit je hart. Het deed haar besluiten haar baan bij een corporate bedrijf op te zeggen, en een lange reis door Zuid Amerika te maken en draagmoeder te zijn van haar prachtige zoon Boris.

Lees meer
“Be Natural, Not Normal”

Evenementen van Binkie

Sunday, 04 Dec. om 14:00
VROUWEN CEREMONIE MET LOES & BINKIE
Loes Swinkels
Vrouwen Cirkels Cacao ceremonie Soundhealing
Wednesday, 07 Dec. om 19:30
Full Moon Sister Circle
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen Cirkels
Friday, 19 May. om 17:00
SISTER RETREAT 'ZELFLIEFDE' MET LOES & BINKIE
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites

Dit zeggen anderen over
Binkie

Sunny Sun
Sister Circle 'Way of the Heart' met Jennifer Ann & Binkie

Wat een bijzonder mooie ervaring heb ik mogen ervaren . Samen met Coosje aanwezig en andere mooie vrouwen van de tribe. Alles was zo kloppend , thuiskomen. Het zingen, de cacao , soundheeling was zo een perfecte combinatie samen met kracht energie van onze krachtvrouwen. Voor herhaling vatbaar en de cacao was heel bijzonder, bij inname al kippevel omdat het zo bij mijn hart kloptte. Dankjewel om jullie te ontmoeten en om aanwezig te zijn in een krachtveld en prachtige plek. AHEY xxx

Lees meer
17 November 2022 om 22:06
Claudia Gaillard
Sister Circle 'Way of the Heart' met Jennifer Ann & Binkie

Zoveel liefde en verbinding op deze mooie plek met deze bijzonder vrouwen❤️

Lees meer
14 November 2022 om 10:28
Henny Van Boekhout
Sister Circle 'Way of the Heart' met Jennifer Ann & Binkie

Lieve Binkie en Jennifer Ann, ik schrijf met liefde een review over de sister cirkel in de Metaalkerk. Ik vond het ronduit geweldig!! Het was voor mij de eerste keer dat ik aan zoiets meedeed. De ervaring met zoveel vrouwen was zó speciaal, zoveel liefde en het heeft me het gevoel gegeven om me weer ècht vrouw te mogen voelen!! Dank jullie wel voor de prachtige ervaring en ik hoop weer zoiets moois met jullie te mogen delen in de toekomst. Heel veel liefs en knuffels, Henny 💖💖

Lees meer
13 November 2022 om 16:18
Jamie Penders
Sister Circle 'Way of the Heart' met Jennifer Ann & Binkie

Echt een prachtige ervaring. Helende klanken , heerlijke cacao en een veilige bedding waar ik nog heel lang van ga nagenieten.

Lees meer
13 November 2022 om 10:03
Miriam Van Trigt
Sunday Morning Sister Circle

Wat een mooie Sister Circle, liefdevolle helende reis met meditatie, cacao ceremonie, sound healing en sharing. Alles in mij resoneerde, alles mocht er zijn. Lieve Binkie, je bent een mooie , wijze vrouw. Een geschenk voor mij dat je dit deelt in een veilige omgeving. Dankjewel🙏💛🧡🙏

Lees meer
25 October 2022 om 18:32
Ashama T
Sunday Morning Sister Circle

Lieve Binky,
met hart en ziel gaf je je aan dit event. Dat is een vette pluim waard. Persoonlijk was het voor mij geen fijne ervaring. Ik kon me nu niet openen voor de klanken. Op weg naar huis heb ik de auto aan de kant gezet en heb 2 uur geslapen in de auto. De volgende ochtend voelde ik me ziek en nog steeds heb ik mijn systeem niet uitgebalanceerd. Voor de rest van de groep leek het een Grandioos Succes. 🍀 In harmonie Ashama

Lees meer
24 October 2022 om 18:24
Eveline De Boer
Sunday Morning Sister Circle

Een fantastische ervaring met Binkie en cacao. Na de ceremonie was ik vol energie, gevoel van blij- en openheid. Dit gevoel hou ik al de hele week bij me.

Lees meer
23 September 2022 om 15:28
Angelina Terraneo
Sunday Morning Sister Circle

Ik vond het SUPER!!! Hele fijne ervaring, Binkie vind ik een prachtige en super lieve vrouw, met een prachtige stem!!!
Ik heb echt genoten!!!

Lees meer
19 September 2022 om 20:01
Riek Heres
Sunday Morning Sister Circle

Het was een bijzondere ervaring om de kracht van alle aanwezige vrouwen te voelen! En de groep paste zo goed bij elkaar. Dankjewel Binkie voor jouw inzet! Liefs, Riek

Lees meer
19 September 2022 om 16:03
Sheila Meier
Cacao Sound Healing Ceremonie Zandvoort

Van begin tot het eind een warm, vertrouwd en heerlijke bedding. Ik kon mezelf zijn en onder de fijne en liefdevolle begeleiding én ook de prachtige klanken van Binkie heb ik rust en liefde kunnen ervaren.
Dankbaar voor deze mooie ervaring en avond; cadeau aan mijn Zijn.

Lees meer
29 August 2022 om 11:20
Ed Leuven
Cacao Sound Healing Ceremonie Zandvoort

Wat hebben jullie een mooi energieveld weten neer te zetten Binkie & Margaretha. Dankjewel daarvoor!
Ik gun alle mannen z’n magische ceremonie…;-))
Hart groet Ed

Lees meer
26 August 2022 om 10:47
Anita Van Reen
Cacao Sound Healing Ceremonie Zandvoort

Vond het een hele bijzondere, intense mooie ervaring mijn eerste cacaoceremonie!Binkie legt het heel duidelijk uit en vertelt kort over de cacao die zij gebruikt in de ceremonie. Kan het iedereen aanraden om dit mee te maken.

Lees meer
26 August 2022 om 10:39
Mona Meier
Cacao Sound Healing Ceremonie Zandvoort

Fijn en vertrouwd. Ik kwam uiteindelijk tijdens de cacaocetemonie uit op Smile. Glimlach naar alles wat er gebeurd op de aarde nu. Smile is het mooie lied van Charli Chaplin en ik zing het nu steeds bij alles. Het maakt alles lichter. Bedankt

Lees meer
26 August 2022 om 09:55
Caroline Van den Brug
Cacao Sound Healing Ceremonie Zandvoort

Lieve Binkie
heel hartelijk dank voor gisteravond. Ik ben nog zo aan het nagenieten. Wat een ruimte voel ik, en liefde. Ik had het gevoel dat ons zielen elkaar herkende en dat gaat zo diep naar binnen. Dank daarvoor. Ik heb zo rustig geslapen toen ik uiteindelijk in slaap viel en zo mooi gedroomd en gevoeld. Ik zou het veel vaker willen doen en raad iedereen die ooit over nagedacht heeft om het bij jou te doen. Jou muziek, maar vooral jou zijn, zijn helend. Heel erg dank je wel.

Lees meer
26 August 2022 om 09:53
Denise Snel
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Wat was dit een fijn weekend. Muziek die mijn hart raakt en opent, waardoor ik weer volledig kon voelen en ervaren dat er voor iedereen een plek is. Met veel zachtheid, liefde en rust en een glimlach ging ik terug naar huis. Omgeving, mensen, organisatie, verblijf allemaal top en te lekkere vegan maaltijden.

Lees meer
19 August 2022 om 12:17
Richèlle V
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Lieve Binkie, lieve Loes en de hele kring mooie vrouwen,

Wat een bijzonder weekend was het. De ruimte die Binkie kan geven in volledige zachtheid en beschikbaarheid maakt dat iedereen zich gezien voelt en een veilige bedding schept om de diepste gevoelens te durven delen. De stem van Loes die tot in de ziel raakt en de soundhealing die ons mee hebben genomen naar onbewuste stukken in onszelf. Een groep vrouwen die durft te delen met elkaar in alle puurheid dat voelt heel bijzonder. Dit weekend heb ik ervaren hoe fijn het is in deze lievedevolle flowende energie in verbinding te staan. Zeer dankbaar ben ik dat ik hier onderdeel van mocht zijn ♥️.

Lees meer
18 August 2022 om 09:14
Sanne D
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Wauw, wat een bijzonder weekend. Dat is vooral te danken aan de enorm fijne begeleiding van Binkie & Loes: het met zorg en liefde samengestelde programma en hun muziek die elkaar perfect aanvulde. De cacao ceremonie en drum meditatie hebben diepe indruk gemaakt. Met heel veel liefde en zorg zijn we ontvangen en was alles enorm goed geregeld. De sfeer in de groep was veilig, warm en verbonden. En dat allemaal op een prachtige plek met overheerlijk eten. Diepe dankbaarheid!

Lees meer
17 August 2022 om 11:56
Hanneke M
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

De helende kracht van vrouwen samen. De magie die ontstaat door muziek en de fantastische instrumenten. De geleide meditaties, die mij naar huis leidde. Vol met kracht en opgeladen ging ik naar huis. Mooi om zo te mogen helen. Mooi om het thema zelfliefde zo met allemaal vrouwen te mogen omarmen.

Lees meer
16 August 2022 om 12:34
Natascha B
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Liefdevolle begeleiding, sisterhood en weer mooie inzichten rijker. Heerlijk eten en mooie locatie.

Lees meer
16 August 2022 om 12:31
Jacqueline Engelhard
SISTER RETREAT MET LOES & BINKIE 'ZELFLIEFDE'

Lieve Binckie en Loes,
Heel veel dank voor deze onvergetelijke dagen vol liefde, kwetsbaarheid, aandacht, delen, liefdevolle voeding 😋op een harmonieuze, fijne omgeving en de voelbare vrouwen power!
Jullie klanken resoneren nog in mijn 💙
Liefs Jacqueline 🙏

Lees meer
15 August 2022 om 15:58
Eveline Gieling
Full Moon Sister Circle

Lieve Binki,
Het was een mooie reis vol zoveel intense klanken. Een prachtige ruimte vol vrouwelijke sister energie. Het heeft me geroerd, ik voelde me één met de trillingen en de ruimte, als in één met de bron. Jouw klanken en energie gaven me zoveel energie. Alles wat ik voelde was liefde en vreugde, zelfliefde :)
Een glimlach op mijn gezicht, zo fijn dit is wie ik ben.
De cacao gaf een extra dimensie en warmte in m'n hart.
Dank voor deze nieuwe ervaring.
Liefs Eveline

Lees meer
12 August 2022 om 23:07
Vasja Bennink
Full Moon Sister Circle

Erg fijne ervaring

Fijne plek prettig sfeer

Vind binkie erg mooi en sterke vrouw je wordt warm onthaald voelde je meteen thuis
De ceremonie heeft me erg goed gedaan
Heb nog steeds een lach op mijn gezicht

Fijn om met een groep vrouwen dit te mogen delen

Dank je wel lieve binkie en alle andere
💜💙💚💛🧡❤

Lees meer
12 August 2022 om 18:04
Didi Roelofs
Full Moon Sister Circle

Wat heb ik genoten van het samenzijn met mijn sisters en wat heb ik intens genoten van de sound healing die Binkie gaf...
De kracht en liefde van de Sister Circle was als een warm bad...
Dank je wel lieve Binkie, jij mooie ziel!

https://hipsy.nl/images/heart_filled.png

Lees meer
27 July 2022 om 17:45
Bib De Boorder
Full Moon Sister Circle

Fijn, mooi, intens, liefdevol!
Wat een fijne ceremonie met zoveel mooie sisters ! Binkie wat waardevolle avond, dank 🙏🏼 ❤️

Lees meer
14 July 2022 om 13:01
Helma Veen
Full Moon Sister Circle

Een heerlijke ervaring met een prachtige groep vrouwen waar je kan zijn wie je bent. Binkie schept een veld van zijn, door vooral zichzelf te zijn gedrqgen door liefde en vandaar uit zacht te verbinden met het hart van de vrouw, de cacao, meditatie, muziek en zang.

Lees meer
14 July 2022 om 11:07
Ingrid Floor
Full Moon Sister Circle

Het was fantastisch! Echt een aanrader

Lees meer
14 June 2022 om 17:18

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Concert
Zasja zingt voor jouw ziel en brengt je bij jouw hart
Gemengde Cirkels Sensualiteit Tantra
Studio van Wendie Sarah in Hartje Oisterwijk, met ruimte voor creativiteit, bewustwording, inspiratie en tantra. Selflove coaching, tantra workshops
Yoga Truffel ceremonie Meerdaagse retraites
In de NatuurTempel brengen we de mensen weer in verbinding met hun natuurlijke staat van zijn. Met 20+ jaar ervaring ben je bij ons in goede handen.
Healing Soundhealing Energiewerk
Lief Mooi Mens, wat fijn dat jij er bent! Mijn naam is Vera en ik help mensen herinneren wie/wat ze in werkelijkheid zijn. Alle Liefs & Alle Goeds!
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl