Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Sunday 14 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Metal Cathedral, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Sister Circle ‘Creative expressions through the sisterhood womb’ met Jennifer Ann & Binkie

Lieve Hartezus,

Op zondag 14 april vindt voor de derde keer deze Sister Circle XL plaats in de Metaal Kathedraal Utrecht van 13 tot 17 uur.
Het is zo waardevol om met zoveel gelijkgestemde Sisters in een cirkel te zijn. Ons deze hele middag te verbinden. Alleen het samenzijn is al magisch op deze manier. En natuurlijk zullen we het prachtig inkleden.

Waar de harten van Jennifer Ann & Binkie sneller van gaan kloppen zijn cacao ceremonies, sisterhood, sjamanisme, sharing, zang, dans, meditaties en de helende klanken van muziek. In deze setting brengen ze alles samen en nodigen ze jou uit hieraan bij te dragen.
Het wordt een sisterhood gathering waarin elke vrouw gezien, gehoord en welkom is. Samen gaan we iets bijzonders neerzetten en de cacao en sound healing dragen bij aan de ervaring. Maar zeker zo belangrijk de sharing, creativiteit, bedding en wijsheid.
Samen weten we alles en zijn we de geheelde vrouw.

We ontvangen je graag hier met open armen. Het thema is 'Creative expressions through the sisterhood womb’ waarbij we vanuit die verbinding met onze eigen baarmoeder en die van de cirkel onze creativiteit de ruimte willen geven om vorm te krijgen.

Het is lente en de zaadjes die we gepland en gevoed hebben in de winter mogen we tijdens deze dag in sisterhood exploreren en vormgegeven door middel van onze creative expressies. We zullen dan ook samen dansen, bewegen, zingen en letterlijk spelen door fijne oefeningen met elkaar te doen. We willen de lichtheid van de zonnige lente graag verbinden met de diepte van de duistere winter. Vanuit deze plek kunnen we ons voorbereiden op wat de zomer gaat brengen. Er is ruimte voor ontdekking, exploratie, creativiteit, verbinding en heling.

Het lijkt ons magisch dit met een grote groep vrouwen op deze waanzinnige plek te doen. Wees welkom in deze zachte bedding met 75 prachtige vrouwen.

Over Binkie: Een levensveranderende gebeurtenis gaf Binkie een groot cadeau: ‘leven vanuit haar hart’. Het deed haar besluiten haar baan op te zeggen en een lange reis te maken door Zuid Amerika. Daar had ze diepe innerlijke ervaringen met verschillende plant-medicijnen en ceremonies bij de inheemse volkeren uit de Amazone. Hier ontstond haar grote liefde voor Pacha Mama en de voortdurende magie van het leven zelf. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing en raakt waar woorden niet kunnen komen. htpps://www.binkie.nu

Over Jennifer Ann: Een bekroonde, meditatieve singer-songwriter uit Nederland/VS en ze is de Queen of Cacao Ceremonie in Nederland. Met haar zoektocht naar het medicijn en de helende krachten binnen muziek volgt ze de tradities van het zingen van mantra's en tribal ceremonial music. Dit is de basis voor haar originele liedjes die ze nu ter wereld brengt. Haar stem is soulvol en warm en haar fans beschrijven het als de omhelzing van een moeder. Ze heeft een achtergrond in Kundalini Yoga, Kinderyoga, Traditionele Yoga en Yoga Therapie en veel sjamanistische lessen van verschillende stammen over de hele wereld (sinds 2009). https://jenniferannsings.com

Zelf meenemen:
Waterfles
Eigen matje, meditatie stoeltje of kussen, schapenvachtje
Een dekentje, warme sokken of sloffen
Loszittende en fijne kleding

Programma:
12:30 Deuren open
13:00 Welkom in de cirkel
13.30-15.30 cacao, muziek, oefeningen
16:00 afsluiting
17:00 Einde

Prijs:
75 euro

Taal:
Nederlands

Adres:
Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht
Routebeschrijving: https://www.metaalkathedraal.nl/contact

In liefde Binkie & Jennifer Ann

* No refunds, if you can't make it you can resell the tickets.

Sunday 14 April 2024 van 13:00 tot 17:00

Metal Cathedral, Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stilytedagen, sound healing, sharing from the heart

In samenwerking met

Global Tribe Circles

Reviews

Liv Stig

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Dit was zo'n bijzondere dag! Samenzijn met 11 andere vrouwen was al magisch op zich, maar de begeleiding van Binkie maakte dag echt magisch. Haar persoonlijke aandacht, humor en liefde is zo voelbaar gedurende de hele dag. Ik voelde me gezien, geheeld en zo rijk in mijn vrouw zijn. Echt een aanrader voor ALLE vrouwen die voelen dat ze meer contact willen maken met zichzelf, hun baarmoeder, hun vrouwenlijn en andere bijzondere vrouwen. Dankjewel Dankjewel Dankjewel lieve Binkie!

Lees meer

Natasja Korda

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Hele fijne ervaring. Mooie groep vrouwen. Binkie zorgde voor een veilige, ontspannen en welkome sfeer, samen met haar hondje Chico, een fijne aanwezigheid. Heerlijke zelfgemaakte lunch in haar prachtige huis en tuin. Mooi ritueel mogen doen wen ontvangen en gaaf dat we dit nu mogen doorgeven. Een echte aanrader om jezelf dit kado te doen🙏💜

Lees meer

Renee Bult

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Een volle warme dag van zachte kracht; prachtige vrouwen, muziek, fijn eten, initiatie, wensen, bloemen, moeder aarde, delen, bewustzijn op en healing van generaties womb ‘issues’ Een heerlijk Zijn met sisters en de ongeziene wereld begeleid door Binkie. Wat een lieve powervrouw, mooi mens en ziel, dank🙏🏻🦋☀️💖

Lees meer

'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie

Meer evenementen van Binkie

Wednesday, 22 May. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Thursday, 23 May. om 19:30
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Friday, 07 Jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Tuesday, 11 Jun. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 01 Jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Friday, 24 May. om 09:30
Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen
ADEM MET TARA
Meerdaagse retraites Ademwerk Vrouwen workshops
Thursday, 23 May. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Thursday, 20 Jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl