Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethut ceremonie ma 6 maart, 2 starttijden 15 of 18u

Monday 06 March 2023 van 15:00 tot 22:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Leuk dat je mee wilt doen met deze Zweethut ceremonie.
Het is een gemengde hut met vrouwen en mannen.

We starten om 15u. Kun je deze dag (bv door werk) niet zo vroeg dan kun je ook om 18u inhaken. In beide gevallen zorgen we ervoor dat je een prachtige zweethut ceremonie meemaakt.

Het programma bestaat uit:
- Een helende Zweethut, landingsmeditatie/incheckmoment, een soep en fruit, thee en water en ontmoet je fijne mensen waarmee het snel zal voelen alsof je elkaar al kent.
- Start je om 15u dan ben je ook bij de stenenceremonie, het opbouwen van de hut en extra tijd om te landen op het prachtige land en een te worden met de elementen.

De energie uitwisseling voor deze zweethut ceremonie is €75 (start 15u) of €65 (start 18u) De prijs van het ticket in de shop van €25 is een aanbetaling om je plek in de hut te reserveren. Het resterende bedrag betaal je cash (15u = €50 of 18u = €40) bij aankomst.

Over de Zweethut:
De zweethut of sweat-lodge of Inipi -in 'Lakota'- is een mentaal-, fysiek-, spiritueel- en emotioneel- reinigingsritueel waarbij je ‘naar binnen kunt keren om jezelf te ontmoeten’. Het wordt al vele eeuwen gebruikt in Noord-Amerika door de Lakota Indianen en vele andere volken over de hele wereld. Rondom de elementen van de natuur, de windrichtingen en de 'spirits' wordt een bijzondere ceremonie gecreëerd.

Inipi betekent huis van de adem. De adem is onze levensenergie en heeft een belangrijke rol rondom de hut. De Inipi is gemaakt van wilgentakken en wordt afgedekt met wollen dekens. In het midden is een put waarin hete stenen worden gelegd, waarover water wordt gegoten. De ceremonie bestaat doorgaans uit 4 rondes. De ingang van de hut gaat dicht en het wordt donker. Rondom de stenen word afwisselend muziek gemaakt, gezongen en er zijn periodes van stilte.

Overweeg je voor het eerst mee te doen? Wellicht merk je dan dat je allerlei vragen oppoppen op basis van deze tekst. Zoals hoe heet wordt het, of hoe lang zitten we in de hut, kan ik de hut ook uit. Allemaal hele normale vragen. Die had ik zelf ook. Het hoofd wil graag weten waar we aan toe zijn. Waar het juist over gaat in de hut is om uit je hoofd en in je lijf (gevoel) te komen. Om te onderzoeken wat er gebeurt als je vanuit dit gevoel de uitdagingen aan kunt gaan ipv vanuit je brein. De hut is eigenlijk een metafoor hoe je in het dagelijks leven omgaat met situaties en uitdagingen.

Dus aan jou de vraag, voel eens in, is dit een ervaring die je vraag mee zou willen maken. Ook als je (of je hoofd) nog niet alle antwoorden hebt?

Kom je voor het eerst en vind je het spannend? Dan zit je bij ons goed. We besteden op de dag zelf alle benodigde aandacht aan dat wat er nog speelt, zodat je je veilig voelt om de zweethut in te stappen.

De hitte van de stenen nodigt je uit om door het contact met je eigen ademhaling, de aarde en de elementen om weer helemaal in jezelf te landen.

Wil je meer innerlijke rust en focus? Wil jij oude shit opruimen? Het overlijden van een dierbare verwerken? Wil je ervaren hoe het is om met de steun van een tribe echt te verbinden met jezelf? Wil jezelf uitdagen en deze stap zetten?

Meld je dan aan voor deze Zweethut ceremonie onder de professionele begeleiding van Jeroen Klijberg van Shamanic Elements, en laat je dragen op het prachtige land van Mark en Evelien van Welkom in het Verre Oosten.

Je ontvangt nog een mail met praktische info, zoals wat neem je mee en de exacte locatie.
De betaling van een ticket is een aanbetaling. Op de dag zelf neem je nog €50 of €40 mee in een envelop met je naam erop geschreven.

Er zijn ook mogelijkheden om te blijven slapen op het terrein van Welkom in het Verre Oosten. Zie bij de tickets.

Vragen over:
Zweethut Jeroen - 0641222437
Locatie/eten Evelien - 0641307669

Monday 06 March 2023 van 15:00 tot 22:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Onderzoeken wie je werkelijk bent”

Shamanic Elements organiseert evenementen rondom de elementen en natuur. Zweethutten, sjamanistische reizen, mannenwerk, ceremonies en rituelen. <3

In samenwerking met

1. Choose your tickets
Zweethut aanbetaling - gemengd. Start 15u

De prijs van dit ticket is een aanbetaling. Op de dag zelf neem je een envelop mee met daarop je naam met daarin €50 cash

€ 25,00
Including service fee
Zweethut aanbetaling - gemengd. Start 18u

De prijs van dit ticket is een aanbetaling. Op de dag zelf neem je een envelop mee met daarop je naam met daarin €40 cash

€ 25,00
Including service fee
Privé kamer voor 1 of 2 personen zo-ma Almost sold out

Een nachtje eerder komen om helemaal relaxed de zweethut in te gaan? Je boekt een privé kamer waar je met 1 of 2 personen kunt slapen. Je kan gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken, w'c en douches. Zelfvoorzienend. Inchecken vanaf 17 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m. een zweethut ticket.

€ 85,00
Including service fee
Gedeelde kamer max 4 pers zo-ma

Een nachtje eerder komen om helemaal relaxed de zweethut in te gaan? Je boekt een gedeelde kamer waar je met max 4 personen slaapt. Je maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken, w'c en douches. Zelfvoorzienend. Inchecken vanaf 17 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m. een zweethut ticket.

€ 50,00
Including service fee
Privé kamer voor 1 of 2 personen ma-di Almost sold out

Na de zweethut ceremonie lekker relaxed je bed induiken? Je boekt een privé kamer waar je met 1 of 2 personen kunt slapen. Je maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken, w'c en douches. Zelfvoorzienend. Uitchecken om 11 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m een zweethut ticket.

€ 85,00
Including service fee
Gedeelde kamer max 4 pers ma-di

Na de zweethut ceremonie lekker relaxed je bed induiken? Je boekt een gedeelde kamer waar je met max 4 personen slaapt. Je kan gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer, keuken en w'c en douches. Zelfvoorzienend. Uitchecken om 11 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m. een zweethut ticket.

€ 50,00
Including service fee
Privé kamer voor 1 of 2 personen zo-di Almost sold out

Dit mini retreat volop benutten? Blijf dan 2 nachten slapen. Je boekt een privé kamer waar je met 1 of 2 personen kunt slapen. Je maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken, w'c en douches. Zelfvoorzienend. Inchecken vanaf 17:00 uur. Uitchecken om 11 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m. een zweethut ticket.

€ 165,00
Including service fee
Gedeelde kamer max 4 pers zo-di

Dit mini retreat volop benutten? Blijf dan 2 nachten slapen. Je boekt een gedeelde kamer waar je met max 4 personen slaapt. Je maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken, wc's en douches. Zelfvoorzienend. Inchecken vanaf 17:00 uur. Uitchecken om 11 uur. Let op: kan alleen geboekt worden i.c.m. een zweethut ticket.

€ 95,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Zweethut ceremonie ma 6 maart, 2 starttijden 15 of 18u

Meer evenementen van Shamanic Elements

Sunday, 29 Jan. om 10:30
UITVERKOCHT - Zweethut ceremonie gemengd
Shamanic Elements
Zweethut 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 12 Feb. om 09:30
Deveza day retreat
Karin Seelen
1-Dags retraite
Friday, 10 Feb. om 14:00
Deveza day retreat
Karin Seelen
1-Dags retraite
Thursday, 13 Apr. om 10:00
Rooting & Rising | Vrouwen zweethut Ceremonie
WomensAlchemy
Zweethut Sjamanisme Ritueel
Sunday, 12 Feb. om 11:00
Winter Day Retreat
The Heart of Connection
1-Dags retraite Yoga Meditatie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl